Loppievent Food & Lifestyle – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Loppievent Food & Lifestyle

         Loppievent birka1

Vi åkte ner till ett soligt Stockholm i lördags! Mötte upp en massa glada bloggbrudar utanför BIRKA! ( Kristian släppte av mig vid något rödljus så fick jag hitta min egna lilla väg, stockholmstrafik är ju galet) En massa bloggbrudar & kramar! Vilken värme, solen lyste som att det va högsommar.  Fotografering, svettig tvillingmorsa haha! Sen va det dags att inta sina platser för att lyssna på en massa information, om Super mat av John ospal, Bakning med Caroline Ahlqvist, träning med Oscar jöback, Vi va först med att få reda på att hela Sverige bakar, denna säsong blir hela kändis Sverige bakar! Yay!

Loppievent birka2

Loppievent birka3Träffade fina Regina som jag åt lite nybakade delikatesser med! Samt små goda wraps!

 Collage26

Tre tvillingmorsor i en smäll, Så jag lära ha ett kort! Johanna, Jag och Charlotta! Jag va tokvarm, hormoner som flödar kanske,  Så jag svalkade mig med glass från sia & my favorite Vitaminwell!

Senast överförda6

( Avslutar med denna snygga bild på mig och Chatarina ) Goodiebagen fanns det en massa smått & gott! En torky, för hushålls papper, en Obh Nordica som man har matoljor i ( vi har redan en sån, och är så nöjda, Så min ska jag ge bort till mamma) En bok om supermat ( ska bli intressant att läsa) Frozen yoghurt, Sockerbalans te, Allévo kost, Sockerpasta, och lite mer smått och gott!

Senast överförda7

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    vilket härligt event!

    och grattis till dina fina tvillingar 🙂 har inte varit inne på bloggen sedan du var höggravid, vad tiden rusar!