Hur underbar – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Hur underbar

Pictures2Min K, Ibland kan han! ( Fniss, bra att skriva precis vad man vill ha eller har tänkt köpa på bloggen eller instagram, Plötsligt händer det) Jag har behövt en ny pyjamas och underkläder, Men inte riktigt kommit iväg och köpt det. Också idag så hade han lagt detta så fint på soffan, En svart siden pyjamas och underkläder. 2 bhar & ett par trosor! Så fina saker! Han hade lagt dit blommor & choklad också! Jag blir så rörd så jag får tårar i ögonen! Min fina Kristian. Vad jag älskar dig!

Han har beställt detta från Averie & Här kan du se pyjamasen bättre!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Men åh så fint av honom! Jag skulle behöva lite nya underkläder jag med nu, har börjat känna mig väldigt obekväm med att visa mig naken nu när brösten svällt så, så en sexig bh skulle inte sitta fel^^