TÄVLING BOOB – avslutad – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

TÄVLING BOOB – avslutad

Tävling i samarbete med BOOB design! Nu har ni chansen att vinna  detta till ett värde av 473 kr

Tvättbara amningsinläggBoobs tvättbara amningsinlägg håller dig torr utan att synas. Tack vare ett transporterande och ett absorberande lager samt ett vattentätt skikt håller du dig behagligt torr. Rent natursilke närmast huden lindrar, svalkar och läker känsliga eller såriga bröstvårtor, tack vare silkets antiinflammatoriska egenskaper.

Tvättpåsar, – Tvättpåse i tät mesh med blixtlås. Ett bra sätt att skydda dina underkläder, pads, tights och leggnings så att de håller länge

Warm/Cool Relief padsWarm/Cool Relief pads används inuti BHn under eller efter amningsperioden, för att kyla eller värma brösten – allt efter behov. De är gjorda av 100% certifierad ekologisk bomull och fyllda med naturliga linfrön.

Det ni/du behöver göra är, kommentera varför du borde vinna, Och om ni vill, dela gärna tävlingen på din blogg, Instagram eller Facebook ( inget måste )

( Glöm inte att lämna din email så vi kan kontakta dig, AvslutasMåndag den 28/4! )

20140427-160451.jpg

20140427-161249.jpg

 

VINNAREN ÄR SOFIA MARTINSSON! STORT GRATTIS! Jag kontaktar dig på mailen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Catrin Ljungberg

  Vad jag förstår är en del av tävlingen fortfarande öppen? Är i så fall gärna med och tävlar – BF är i övermorgon så en vinst hade ju bara suttit fin-fint! 🙂 Första barnet och singel, det mesta har jag fått ordning på, men inte såna häringa.. 😉

 2. Matilda

  Som blivande förstagångs mamma är det svårt att veta vad man behöver. Dessa produkter verkar snälla och skonsamma mot huden och jag skulle gladerligen vilja testa på dom. En sak mindre att tänka på och mer tid över till vårt barn.

 3. Emma

  En sådan härlig tävling! Jag är gravid med vårt andra barn och längtar förfärligt efter lillhen som kommer till oss om några veckor. Med i BB-väskan, som jag inte ens hunnit tänka på att börja packa, ska mina linnen från Boob som jag nästan använde slut på under amningstiden med Bullen – självklart vill jag också ha med några av dessa fantastiska saker!! Inga fler engångsinlägg som fastnar i såriga bröstvårtor – ge mig natursilke!

 4. Rut

  Amningen funkade sådär sist. Nu vill jag satsa ordentligt och just Boobs tillbehör står överst på önskelistan!

 5. Johanna

  Åh jag är med!! Det är en sån där sak som är rätt tråkig att lägga pengar på när man ska handla bebis och gravid saker, men ack så behövlig. Därför hade det ju varit kul att vinna dem istället så kan jag lägga pengar på söta kläder till bebisen istället^^ hihi

 6. Therese

  Åh har verkligen tänkt att köpa grejer från boobs, men har inte funnits tid… Fick mitt första barn för tio dagar sedan och det har inte varit en så bra start. Såriga bröstvårtor och olidlig smärta, gick över till lätt mjölkstockning och sedan ett par dagar tillbaka har jag fått bröstinfektion

 7. Therese

  Åh har verkligen tänkt att köpa grejer från boobs, men har inte funnits tid… Fick mitt första barn för tio dagar sedan och det har inte varit en så bra start. Såriga bröstvårtor och olidlig smärta, gick över till lätt mjölkstockning och sedan ett par dagar tillbaka har jag fått bröstinfektion

 8. Jenny

  Ohh vad underbart! Jag har önskat mig dessa sen jag såg dem. Alla säger bara bra saker om dem så hur kan man inte vilja ha den som mamma 🙂

 9. Nathalie, mamma till Alissa och Elize

  Är mer än gärna med och tävlar! 🙂 Hoppas på tur då mina bröst inte mår så jätte bra nu i början på amningsperioden, har en snart 3 veckors liten tjej. Mjölken sprutar så jag byter amningsinlägg stup i kvarten men engångsinläggen är inte speciellt skonsamma mot brösten så dessa skulle vara guld värda(de andra fastnar i de ömma bröstvårtorna)! Känner dessutom att jag behöver hålla brösten varma men har inte råd att införskaffa inlägg att ha i bhn så denna tävlingen är mer än bra för min del, håller tummarna stenhårt att jag har tur. Jag skulle vara super tacksam och mina bröst likaså haha 🙂

  Kram

 10. Linda

  Ååh, men h u r bra hade det inte suttit med de där relief pads-en när jag låg med 40 graders feber p g a mjölkstockning förra veckan?! Slår vad om att de doftar hundra gånger bättre än de där vitkålsbladen(?) som jag tipsades om att kavla och stoppa i behån 😉

 11. Sofia martinsson

  Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna detta, skulle behöva piggas upp lite med en vinst nu när jag har kommit halvvägs genom min första graviditet. Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt att vara gravid! Först illamående i 14 veckor, foglossning sen vecka 11 och konstant trötthet som gör att jag inte orkar med ett vanligt liv.

  Håller tummar och tår för att få vinna detta 🙂

 12. Annika

  Jag skulle gärna vilja vinna detta superpaket då jag idag är i vecka 34, o snart kommer en liten bebis som jag hemskt gärna vill amma, o dessa produkter skulle verkligen underlätta läckande o onda bröst o allt vad amning innebär (vilket jag inte vet än 😉 ). Men lite tjusiga amningsinlägg gör ju att de e mkt lättare o “stå ut” med läckande bröst!! Jag håller tummar o tuttar här för att jag vinner!!

 13. zarah

  Vilken bra tävling! Jag fick en son för 2,5 vecka sen och har haft problem med amningen nästan hela tiden. Såriga bröstvårtor som skulle må bra av inläggen och begynnande mjölkstockning kanske kan gå tillbaka med hjälp av kyl/värmedynorna. Jag älskar att amma och blir lugn av det men nu är jag på vippen att ge upp om det inte blir bättre snart.

 14. Matilda

  Åh vilken tävling!!
  Som lärarstuderande och väntande på min lilla prins skulle detta bli en underbar present!! Jag skulle bli otroligt glad och det skulle hjälpa mig väldigt mycket när vår lille kille snart kommer att ha så här fina saker för att underlätta amningen 🙂
  Nu håller jag tummarna och hoppas verkligen på vinst!

 15. Fanny

  Åh dessa hade varit perfekta när jag får min andra skatt! Började läcka för två dagar sen (är i vecka 21), så inlägg behövs och dessa lät fantastiska!
  Delar detta på min blogg ikväll efter läggning av min stora sessa 🙂

 16. Therese

  Super bra tävling!
  Jag hade velat vinna då jag väntar mitt första barn BF den 2 Maj, och jag har helt glömt bort att köpa saker till mig själv tex pads som jag egentligen bord eha hemma vid dethär laget.

  Jag har delat tävlingen på bloggen (inlägget kommer upp ca 7 tiden ikväll)
  http://Tesssi.blogg.se

 17. elin

  Jag väntar min första unge om två veckor och skulle bli jätteglad för dessa amningsgrejer! Har inte hunnit köpa något för amningen ännu 🙂

 18. Jessica

  Åh vilken aktuell tävling ☺️ vi går just nu i väntande tider och vår lilla skatt är beräknad att anlände någon av dom första dagarna i juli, jag ska absolut amma och det hade kännts ytterst lyxigt att få göra det i sån komfort som boob kan erbjuda!
  Tack för en bra blogg och en massa härliga bilder.

 19. Sara

  Åh vilken underbar tävling. Jag är i vecka 36 och är inne på att packa BB-väskan i dagarna. Har dock inte hunnit köpa allt nödvändigt än (då bl a amningsinlägg osv). Har precis blivit sjukskr också på heltid, så pengarna är inte direkt på topp! Detta hade varit så himla kul att få vinna, så jag kan börja packa! 🙂

  Sarsvan@hotmail.com

 20. Hanna

  Åh, perfekt ju! Jag vill vinna för jag älskar miljövänliga produkter, inga mer engångsinlägg 🙂 jag är dessutom livrädd för mjölkstockning då jag hört massa skräckhistorier så padsen skulle passa mig perfekt! Och tvättpåsar kan man ju inte ha för många, de har en tendens att försvinna (?!) här hemma…

 21. Anna Ademyr

  Jag har haft mjölkstockning 4 gånger sen våran lilla Mollie kom för en månad sen. Mina bröst har för mycket mjölk. Skulle verkligen behöva ge mina tuttar mer kärlek! 🙂

 22. Anna

  Wow alltså, hur gärna hade jag inte vunnit dessa saker från boob! Senast för ett par dagar sedan var jag på deras hemsida och dreglade över dessa finheter! Men tyvärr har jag inte råd att köpa just nu, då jag blivit uppsagd från mitt jobb 🙁 Bor i England där det inte finns a-kassa, och föräldrarpenning bara betalad ut av företaget man arbetar på, varför jag sitter i lite av en ekonomisk knipa. Mina bröst blrjade läcka för två veckor sedan, i vecka 21, så inlägg behövs verkligen redan!
  Hoppad på vinst!! 😀
  Tack för att du delar med dig av din vardag!

 23. Mormor

  Hej detta hade säkert min dotter uppskattat dom ska ha barn nummer två den 11juli detta låter fantastiskt, dina barn växer så , fina bilder på de , har varit med från början det känns overkligt att de är så stora nu kram

 24. Emma

  Åh, efter att nu o veckan haft mjölkstockning skulle det vara perfekt att vinna den här tävlingen! Har hört att relief padsen ska vara riktigt bra för att motverka stockning 🙂
  Emma

 25. Sally

  Väntar mitt andra barn som är beräknat om ca 10 dagar. Med andra barnet
  hinner man inte alls med samma förberedelser. Jag blev så sugen på
  att prova dessa när jag fick syn på dem här på din blogg.
  Njut av våren.
  Sally

 26. Rebecka

  Vilken bra tävling, precis vad som behövs när mjölken rinner till. Tvättpåsen hade varit perfekt till sonens strumpor som alltid lyckas försvinna i tvättmaskinen samt mina BH-ar som alltid lyckas göra hål i alla andra kläder.

  Vi håller våra tummar och små tår!

 27. Elin

  Jag är också med och tävlar!
  Fick mina tvillingar för 1mån sedan.
  Amningsinäläggen skulle vara toppen då mjölken rinner och sprutar åt alla håll och kanter

 28. Therese

  Jag är med och tävlar!
  Har delat tävlingen på min instagram Thesan88 🙂

  Jag ska ha min första lilla guldklimp om ca två veckor och det här skulle ju vara perfekt att vinna till dess!! :-))

 29. Hannah

  Är gärna med och tävlar 😉 vill få en chans att prova dessa saker från BOOB för jag känner att dem skulle passa mig bra när lill*n kommer i juni..

  Tack för en bra blogg och roliga tävlingar!
  Kram