TÄVLING MINIROOM.SE – VALFRI FILT – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Annons

TÄVLING MINIROOM.SE – VALFRI FILT

 

Tävling barnfiltar barnrum miniroom tvillingmorsan

Ni som läser min blogg vet att jag älskar filtar! Filtar filtar filtar, jag vill ha fler filtar! Både till mig och barnen! Nu har jag fått chansen att ge bort en valfri filt till er! För att ni är så underbara & följer oss

”Följ @miniroom_se & @Malinhedblom på Instagram samt motivera i kommentarerna på detta inlägg varför just du ska vinna. Glöm inte att berätta vilken filt du skulle vilja vinna. Alla filtar hittas här!” FILTAR Det går bra med Facebook om man inte har Instagram. Miniroom.se drar vinnare samt skickar ut vinsten när tävlingen är avslutad.

Avslutas den 22 April

 

Vinnare är ”  Sofia – Åh jag skulle vilja ha ELEFANT ELLY SNUTTEFILT. Skulle vara så roligt om jag kunde ge den till min brorsdotter som idag bara är 3 veckor gammal. Jag är arbetssökande sen över 1 år tillbaka och känner att jag inte har råd att lägga pengar på annat än mat och hyra. Den här filten skulle vara den perfekta presenten! “

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Corina - Mamma till Tindra & Maxine

  Hejsan!
  Är självklart med och tävlar!

  Följer på Instagram – cyac

  Jag skulle vilja vinna då jag ska bli moster för allra första gången, och barnen våra ska få deras första lilla kusin – vilket vi alla är överlyckliga över och längtar så – hade jag vunnit så hade vinsten gått till denna kära efterlängtade lilla bebis <3
  Filten jag önskar vinna: http://miniroom.se/product/776-plyschfilt.html#.U1ZWhVV_uSo

  Trevlig dag! /Corina

 2. Jessica

  Jag vill ge en filt till en kommande bebis, vår första, som är beräknad i juli/augusti. 🙂 Filten ABC från SkipHop vore något att ha som bebisfilt i sommar! Följer er både på instagram och fb! Mvh @jegggia Jessica Gruvsjö Fallberg

 3. Vick

  Vi bäddar med ett fantastiskt bäddset från Bliss så vad skulle passa bättre än filten FILT WEAVE STICKAD från BLISS Sthlm nu när det börjar bli för varmt med tjockt täcke. Skulle även passa bra under kalla sommarkvällar när vi vill kunna mya ute så mycket som möjligt. Följer er båda på instagram – lattemorsan!

 4. ylwa
  ylwa

  Följer både dig och miniroom.se på Instagram som Ylvisss och skulle bli jätteglad om vi vann ABC babyfilten.
  Vår son som är 3 månader har fått infektionsastma och falsk krupp och filten vore toppen att ha och slå om honom då vi måste sätta oss på altanen i kalluften och andas för att må bättre.
  Hoppas på tur.

 5. Sofie

  Min syster nu bebis ska få
  Hon har en liten flicka i magen
  Jag vet hur mysigt mitt egna barn
  tyckte de var då vi stoppa om henne i
  Hennes första filt .
  De ögonblicket glömmer jag aldrig .
  Nu skulle jag vilja göra detsamma för min syster .
  Så även hon får ett lika fint minne som jag
  Då hon ger sitt barn sin första filt .
  Filten jag skulle vilja ge är .

  TATAMI BARN – Dusty Flower
  För den såg så mysig ut .

  Med vänliga hälsningar
  Sofie ( LaaShee ) på instagram .

 6. Zara

  Åhh jag vill vara med och tävla om filt
  PLYSCHFILT
  Skip Hop
  Treetop Friends
  Jag väntar mitt tredje barn nu till Augusti och ett uggle tema i barnets rum är vad det ska bli, då denna skulle passa perfekt.
  Så nu e det bara att vänta och se.

  Jag följer er båda på instagram.
  M vh Zara

 7. Jessica Hultén

  Jag @justmekika följer dug och miniroom på instagram sen ett bra tag tillbaka,är oxå smått tokig i filtar,och hade gärna vunnit skip hops ABC babyfilt till min son i doppresent! Han har varit en liten kämpe som föddes för tidigt och kämpat på med att gå upp o vikt och klättra på viktkurvan,så han är värd en liten fin belöning och ha i vagnen och gosa ned!:)
  Hoppas på tur och håller tummar och tår!!:)

 8. Kristiina

  Hej!

  Jag är gärna med!

  Filten
  http://miniroom.se/product/571-abc-babyfilt.html
  skulle passa en liten en riktigt bra!
  Värme, gos och mys när det är som bäst,
  precis det man önskar en nyfödd mest!
  En fin överraskning liten en liten ny medborgare som snart ser dagens ljus,
  välkommen till världen, nu väntar massa babymys!

  Följer på Instagram som Sodercrowcastle.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 9. Matilda

  Hej! Är gärna med 🙂 Älskar hela minirooms sortiment!

  Följer bägge på instagram (matatilda).

  Om man får lov att välja en vadderad filt så önskar jag mig denna: http://miniroom.se/product/313-filt.html#.U1FhQJUzUy4 För att sonen behöver träna sin nacke genom att ligga lite mer på mage men stackarn slår ju näsan i golvet stup i ett när han ligger på våra vanliga, platta filtar.. Och så är den ju huur söt som helst med den stora nallen och säkert mycket intressant att ligga och titta på! 🙂

  Annars denna, bara för att den är såå himla fin!! :
  http://miniroom.se/product/464-babyfilt-bomull.html#.U1Fg4JUzUy4

  Kram Matilda

 10. Anna

  Om jag skulle vara lycklig nog att vinna vill jag ha björnfilten från FERM Living. Den hade varit en fantastisk lekmatta till vår lilla bebis som kommer i augusti. <3
  Vår bebis är ENORMT EFTERLÄNGTAD då vi försökt i sju år, flera misslyckade ivf-behandlingar bakom oss, och nu för första gången lyckades vi. Vi är bosatta i England, och jag har precis blivit arbetslös, vilket gör att vi har väldigt dåligt med pengar (jag får ingen föräldrapenning eftersom jag inte har ngt jobb längre). Så kunde vi spara in pengar på att vinna något hade det varit guld värt. Dessutom tycker jag allt av Ingela är så himla fint!

 11. Anna

  Om jag skulle vara lycklig nog att vinna vill jag ha björnfilten från FERM Living. Den hade varit en fantastisk lekmatta till vår lilla bebis som kommer i augusti. <3

 12. Therese

  Jag väntar min första lilla ögonsten om 3 veckor, har köpt det mesta jag tror man kan behöva men filtar kan man väl aldrig få för mycket av?!
  Jag bara älskar den rosa från BLISS Sthlm, skulle passa min bebis perfekt! ❤
  Jag heter thesan88 på instagram och följer både dig och @miniroom_se 🙂

  Hoppas på turen att vinna!! 🙂

 13. Spacegirl

  Har jag turen att vinna vill jag ha Pläd Little Remix
  ferm LIVING
  Jag vill vinna därför att det vore en fin present till en liten en 🙂

  Gillar på fb, Olsson Åsa

 14. Cecilia Maria

  Jag gillar Miniroom.se på Facebook (Cecilia Maria) och hoppas på att vinna finaste “Skip Hop ABC babyfilt” till minstingen. Storasyskonet fick inte mindre än fem filtar som bebis, medan stackars lillebror inte har en enda egen. Nu håller vi tummarna för hjälp till lite rättvisa. 🙂

 15. E

  Hej Malin!
  Tack för en fin och rolig blogg att läsa och inspireras av.
  Jag har en son på 1,8år hemma men jag skulle vilja vinna en filt
  -Vadderad filt, Björn från ferm living.
  till min fina vän som ska få sitt första barn om 1 månad.
  Hon förlorade sin pappa nyligen efter 1 månads sjukdom och även
  fast en filt är liten pytte pytte sak i jämförelse så vet jag att hon skulle
  glädjas av den. Hon älskar ferm living. 🙂

  Jag följer er båda på instagram.

 16. Sara

  Dessa underbara filtar, som man aldrig kan få för många av. En BLISS Sthlm FILT WEAVE STICKAD – Vit hade jag mer än gärna svept in mina små hjärtan i som är beräknade i slutet på maj. Väntar som du Malin en flicka och en pojke.

  Följer både dig och miniroom.se på Instagram – wennbergohlsson

 17. annika

  Bebis som det längtas så mycket efter av många och väntas i juni skulle ha så stor nytta av en filt! Ligga på i skuggan dom varma dagarna och mysa in sig i på kyliga sommarkvällar! Att alla filtarna på mini-room ser jättemysiga ut gör ju att man vill ha minst 3 ;), så om jag skulle vinna en så har jag “bara” två kvar o köpa :p Gillar och följer mini-room på facebook då jag ej har instagram. Håller tummarna att jag vinner!! Du har en superhärlig blogg Malin, fortsätt med det!

  Om jag vann skulle jag blii så överlycklig för filten “FILT WEAVE STICKAD BLISS Sthlm vit”.

 18. Johanna

  Följer på instagram @johannahall
  Vill så gärna vinna den fina blåa skiphop filten med giraffer på!
  Knoddis i magen är beräknad till i juni och vill nog mer än gärna ha den filten som sin egen 🙂

 19. Jenny

  Skip hop med ABC skulle jag vilja vinna. Älskar också filtar & anser också man inte kan ha får många. Ska få mitt första barn, en son nu i maj så skulle han få som
  Första filt På bb tänkte jag om jag hade turen att vinna. Följer dig på insta

 20. mammalinda

  Gillar på facebook (namn Linda Engsén)
  Väntar femte barnet snart och har i och med det några filtar i huset. MEN de filtar som vi har här hemma är numer paxad till dockorna. Vet inte vad mina barn kommer säga om jag tar TILLBAKA någon filt till bebisen i magen!! Får nog helt enkelt skaffa ny filt till bebisen… och då skulle jag bli väldigt glad för BABYFILT BASIC STAR BLISS Sthlm Blå.

 21. Marta

  Hej!
  Oj, finns säkert många som är mer värda att vinna men jag vinner aldrig en sån tävling så det vore verkligen roligt:) chansar eftersom jag länge har tittat på filtrar och just hos miniroom ! 🙂 min dotter ska flytta från sin spjälsäng till en växa säng. Den är gammal och mysig och Babyfilt Puder från numero 74 skulle passa perfekt till den! Jag lägger undan för sänghimmel och vimplar i samma serie, är helt förälskad i den men har ändast haft råd och drömma. Jag följare båda på Instagram!:)

 22. amanda 23 år och snart mamma till 3 ;)

  Jag skulle så himla gärna vilja vinna babyfilt lacy ifrån bliss sthlm, till mitt tredje
  barn i magen. Jag är precis som dig och verkligen älskar filtar (man kan aldrig få för många).
  Men oftast så blir det att man köper många fast lite mer budget filtar, så det skulle vara kul att faktiskt ha en filt som man kan spara tills bebisen i magen blir stor 😉
  jag följer både dig och miniroom_se på instagram.

  Nu hoppas jag verkligen att jag vinner, men annars så har jag väldigt tur i kärlek 😉 // @amandaneliah

 23. Rebecka

  Hej jag gillar din och miniroom_se instagram och är gärna med att tävla om Bomullsfilten 2-pack – Blå / Turkos. Jag skulle vilja vinna just denna för att den innehåller två filtar. Så min son kan få den ena att gosa med och den andra skulle vi ge till hans kusin som ligger på neonatalens intensivvårdsavdelning då han föddes i v.24 men igår blev en månad gammal!
  Vi håller våra tummar och små tår!
  (heter beckaes på instagram)

 24. Catrin

  Hej! Här har du en till filtälskare! 🙂 Dessvärre har jag inte så många filtar så därför skulle jag bli jätte glad ifall jag vann! Min dotter är snart 5 månader och älskar att gosa in sig en en mjuk filt. Ifall jag vann skulle jag vilja ha björn filten från Ferm living. Tycker den är så himla söt och har länge suktat efter den! Håller alla tummar och tår! Kram kram (jätte härlig blogg har du och fina barn!)

 25. Hannah

  Hej!
  Abc babyfilt (skiphop) vill väldigt gärna packas och åka hem till oss och våran bebis som kommer i början av juni. Den skulle få ett kärleksfullt mottagande och syskonen skulle kanske lära sig att känna igen alfabetet oxå 😉 två flugor i en smäll *hihihi*
  Tack för en bra blogg och roliga tävlingar.
  Kram från oss som håller alla tummar och tår det går.
  Följer naturligtvis er båda på instagram (biggans)

 26. Jennifer

  Följer båda på instagram – jennifermadeleine_
  Filtälskare som jag är måste jag ge tävlingen en chans. Har en dotter på sex veckor idag. Hon älskar filtar minst lika mycket som sin mor. Men en och samma filt jämt kan vara svårt då det behövs tvätt ibland. Så en till favorit, absolut att behöver och svårt tacka nej till. Filt i säng, filt i vagn, filt på soffan osv.

  Filten BABYFILT LOVE STAR – Soft White står högst upp på önskelistan nu.

 27. Sarah Skoog

  Följer redan på Instagram 🙂 önskar mig skip hop ABC filten så mina tvillingar kan mysa ihop med den i vagnen ❤️

 28. isabella

  Åh jag har verkligen gått och suktat efter abc filten från skip hop. Väntar barn nummer 3 den 21 april och den skulle ju säkerligen trivas som fisken i vattnet under en ny mysig filt.
  Följer dig och miniroom på instagram.
  Håller tummarna på att jag har lite tur!

 29. Malin

  Vi vill vara med och hoppas och om vi har äran att vinna så är det en babyfiltar basicstar – rosa som hade passat perfekt till lillskruttans rum!

 30. Sofia Sjöberg

  Väntar mitt tredje barn i sommar och skulle så gärna vilja ge hen en alldeles egen underbar snygg-filt (och inte bara de ärvda från sina storasystrar).

  Hoppas innerligt att jag vinner, och skulle i så fall vilja ha den ljusgråa babyfilten i bomull från numero 74.

  Jag följer så klart både dig och miniroom på instagram (heter @ebbakarinsofia)

  Vänligen Sofia

 31. Jennie

  Jag håller tummarna för att vinna en filt! Min son på 3 1/2 mån har faktiskt inte fått någon filt ännu och skulle verkligen behöva en att ha i vagnen nu till sommaren. Jag hade gärna velat ha en ljusgrå bomullsfilt från Numero 74. Följer dig och Miniroom_se på Instagram genom mitt konto med namnet Vidvinklar.

 32. Emelie Eriksson

  Vilken rolig tävling för oss filtälskare 🙂 Jag väntar en pojk den 21/5 men efter ett flertal sjukhusbesök visar det sig att jag redan är öppen 2,5cm vilket innebär att han kan komma när som helst 🙂 I denna längtan efter vår pojk och mellan värkarna hoppas jag på vinst!

  Om jag lyckas kamma hem vinsten skulle jag önska mig filtarna från Sebra i blått och turkos 🙂

 33. Angelina Kurtsson

  Åh, både jag och min dotter älskar filtar!
  Hon är bara tre månader men att ligga inlindad naken i en filt är det bästa hon vet.
  Och jag kan inte hjälpa att jag tycker att det är det mysigaste som finns att hålla om henne så.
  Så att få vinna skulle vara jättekul!
  Jag älskar filten från Bliss sthlm, babyfilt basic star, rosa, den ser sååå mysig ut!
  Med vänlig hälsning, Angelina Kurtsson

 34. Petra

  Filtar kan man aldrig få för många av!
  Men denna gången vill jag tävla för att hoppas att kunna ge till min bästa vän som trots sjukdomar och mot alla odds lyckats bli gravid och väntar sitt barn i oktober.

  Babyfilt basicstar – grå skulle jag önska!

  Följer dig och miniroom på insta!

  Nu håller jag tummarna att kunna överraska min vän! 🙂

 35. Mich

  Gud vad roligt! Jag är 20 och väntar en liten pojke den 11 Juni med min pojkvän sedan snart 3 år tillsammans! ÄLSKAR också filtar!! Vore hemskt kul att få vinna, jag brukar inte orka engagera mig i tävlingar för att jag har minst tur i världen men jag ger det ett försök 🙂 Jag är lite klyven men skulle vilja ha den vita weave stickade ifrån Bliss om jag vann. Perfekt att gosa ner sig med i vagnen! Jag följer båda på insta.

 36. Karolin Granat

  Hej Malin! Vilka sötnosar du har där hemma, och jag som tycker det är intensivt med en 🙂 Jag och min lilla Liv önskar oss
  BABYFILT BASIC STAR – Grå från BLISS Stockholm. Anledningen är att vi behöver en tunnare filt nu till vår och sommar, har kört ull i vinter. En som både kan värma, skydda från sol och krypas på. En allt-i-allo filt helt enkelt. Liv och jag tackar så länge för en bra blogg och håller tummarna.

 37. Lina

  Vilken trevlig tävling! Jag följer på instagram som “lllarssson” :))

  Jag/vi håller på att göra om och inreda Liam’s rum. (Han är född i november.) Och jag har länge spanat in filten som är svart/vit med granar på. Den skulle passa perfekt i hans rum som går i just svart/vitt 🙂 Håller tummar och tår denna gång!
  http://miniroom.se/product/519-barnfilt.html#.U0zykFDarqA

  Du har en så bra blogg Malin. Ha en bra dag.

 38. Evelina

  Är med och tävlar om den fina stjärnfilten!

  Har en dotter på 20 månader och en på 5 månader, 5 månaders tjejen hade precis dop och fick bl.a. en gosig filt och storasystern blev då avis och vill bara ha den filten så nu önskar jag att hon vann en egen filt:)

  Följer minroom på instagrama vid namn @evelinakallander

 39. Zarah

  Filten från Skip Hop plyschfilt Giraff safari skulle va perfekt till min lilla Carl som föddes 9/4. Just nu har han bara storebrors avlagda filtar och vill gärna ha en egen 🙂 följer på instagram!

 40. Martina

  Jag följer båda på instagram 🙂 mitt namn är m_artinaa på instagram
  Jag älskar också filtar å Den filten jag skulle vilja vinna till min lilla kille är
  BLISS Sthlm
  BABYFILT LOVE STAR – Soft White
  Han va beräknad den 13/4 men han verkar trivas å vägrar komma ut så jag hoppas verkligen han kommer snart 😀

 41. Sandra

  Här är en till som är helt galen i filtar. Är just nu på jakt efter en ny filt till min son Elton då hans fina Muminfilt har kommit bort..:( jag skulle gärna vilja ha ABC filten till honom! Den har jag spanat in väldigt länge men plånboken har sagt ifrån..;))

 42. Hanna Williams

  Hej!
  Jag är självklart med och tävlar! Jag skulle vilja vinna filten babyfilt Lacy! Den hade passar perfekt i dotterns nya säng då hon älskar att sova med en mjuk filt omkring sig! Smaken är helt i min stil och namnet var ju bara klockrent då våran hund heter Lacy!

 43. pauline valter

  Då vi precis beställt hem en tapet från ferm living till vår en månads bebis, va vore då bättre än en matchande pläd? Alla barn förtjänar ett fanatiskt rum, och de blir det med hjälp av miniroom 🙂

  Pläden Little remix, ferm living.
  Följer på Instagram som Paulinevalter

 44. Kristina

  Jag hade blivit superglad över att vinna filten från fine little day, den hade kunnat hålla mitt lilla knyte varmt när jag själv ska börja arbeta om ett par veckor. Mönstret kunde inte passa vår skogsfamilj bättre! 🙂

 45. rebecca

  Åhh underbara filtar 🙂 jag skulle jätte gärna vilja ha en ny fin filt till min dotter som är tokig i filtar allt från att mysa under med mamma och pappa eller leka med känna åh klämma åh leka tittut. Åh va passar imte bättre att kunna ha möjligheten att vinna en ny fin filt till henne nu när solens strålar börjar komma så filmen kan följa med på en massa äventyr 🙂
  Hoppas verkligen på vinst.
  Tack för en underbar blogg 🙂

 46. Emilia

  Hej!
  Måste först säga att jag verkligen tycker om både din blogg och instagram!
  Alfred och Agnes är så söta!!
  Varför jag borde vinna är för att jag är galen i bäbissaker speciellt filtar.
  Jag stickar/virkar/syr egna filtar. Det skulle vara jätte roligt om jag vann.
  Om jag vann skulle jag vilja ha ABC filten (den som är i mitten på bilden du la upp)
  Jag heter @emiliamellberg på instagram!
  KRAM

 47. hkingsepp87

  Åh!! Vill gärna vinna Abc babyfilt från Skip Hop. Skulle bars kul att ge en ny filt till min minsta son. Då får han något eget som inte är ärvt från storebror!

 48. Madeleine Winberg

  Miniroom och Jenny har jag följt länge och längtat efter att kunna handla grejer till en framtida bebis. Nu är jag ÄNTLIGEN gravid å kan börja handla å drömma mig iväg till myset! Vi vet inte vad det är för kön än men en Numero 74 bomullsfilt i en härligt grön Aquafilt passar ju både och <3 speciellt med lite färg i november när bebben kommer! Nu följer jag även dig och kan få massa mer inspiration:) glad påsk!!

 49. Moa

  Hej! Följer redan båda på instagram (MoaVarmin). Älskat filtar och med en 1.5 åring och en till på väg behövs det en del. 🙂 om jag vann skulle jag vilja ha en blå basic star från bliss Sthlm.

 50. Sonja

  Självklart är jag med och tävlar hos fina dig malin:)

  Har en son på snart 2 år och är gravid med en liten flicka, bf 26 augusti! Så därför hade det varit perfekt att vinna en filt till henne. Så hon har något att värma sig med när hon kommer. I augusti kan det ju bli kallt om kvällarna så då vill jag ju så klart att hon ska ha en fin filt!:)♡

  Jag skulle vilja vinna denna till henne, BABYFILT BASIC STARBLISS Sthlm Rosa. http://miniroom.se/product/363-babyfilt-basic-star.html

 51. Sukran

  Hej jag vill gärna vara med och tävla och skulle vilja vinna en BLISS Sthlm
  FILT WEAVE STICKAD – Vit filt till min pojke

  Jag förljer dig på instagram med namnet sukraan

 52. Jessica

  Fantastisk tävling! Jag skulle så gärna vilja vinna filten Little Remix från Ferm Living till lilla bebisen i magen.

  Vi har precis gått igenom en tuff vecka med graviditets-blödning och för tidiga värkar i vecka 31. Som tur är mår bebis bra och är kvar i magen! Jag skulle gärna fira glädjen med en varm filt att värma bebis i när h*n beslutar att komma!

  Följer båda på insta! -jessicawallden

 53. AmandaIA

  Åh jag skulle älska att få vinna den underbara basis stat filten i rosa från Bliss Stockholm 🙂 mycket har gått emot oss de senaste månaderna, skulle verkligen kännas bra att få vinna något så fint till min solstråle på 8 månader. Följer både på instagram och Facebook sedan innan :). Tack för en bra blogg och rolig tävling!

 54. Jessica Olofsson

  Följer på instagram som jessolofsson.

  Om jag skulle ha turen att vinna och bli världens lyckligaste mamma så skulle jag vilja vinna baby lacy från Bliss för min son favorit filt är en stickad som i det närmaste på minnet om den för tyvärr hänger snart inte filten ihop. Det är hål och lösa trådar så jag hoppas att den filten kan bli en ny favorit så att natt sömnen kan räddas.

 55. Catharina

  Jag fullkomligt älskar filtar oxh skulle hända vilja ha en Bliss Sthlm weave stickad i vit till Lillasyster SM ligger och gror i magen. Skulle passa perfekt för oss nu i dessa.tider <3

  Cathariiina på instagram 🙂

 56. Catharina

  Jag fullkomligt älskar filtar oxh skulle hända vilja ha en Bliss Sthlm weave stickad i vit till Lillasyster SM ligger och gror i magen. Skulle passa perfekt för oss nu i dessa.tider <3

  Cathariiina på instagram 🙂

 57. Gabriella

  Åh hurra nu håller ja tummarna o ser den vackraste filten någonsin ” N 74 bomull babyfilt Beige” till min kille ,här hemma.Jag prövar helt enkelt lyckan o ser om jag kanske vinner :* jag följer på instagram o heter där Sunnasoul <3

 58. nettan

  Åå jag vill verkligen vinna den fina filten från skip hop med abc på. Så fin och den hade passat perfekt till vår lilla kille. Håller tummar o tår nu för en perfekt påsk present. Följer på både instagram och Facebook

 59. Pia Li

  Hej!
  Jag följer redan både på FB & Instagram!
  Jag är en sjukpensionerad mormor som gärna tar chansen!
  Jag har gett barnbarnen varsin filt och önskar
  så att få ge nästa barnbarn en också.
  Jag hoppas även på, att få bli farmor någon dag!
  Då ska denna få omhulda barnbarnet!
  http://miniroom.se/product/571-abc-babyfilt.html#.U0zV1ScaySM
  Håller nu tummar och tår för allt vad det går!
  Mvh
  Pia Li

 60. Johanna

  Jag följer som joherman89 på instagram. Om jag vann skulle jag vilja ha filten med alfabetet på <3 Vi väntar vårt första barn nu i augusti och har precis köpt hus, så det ekar ganska tomt i plånboken just nu^^ Därför hade det ju absolut inte varit fel att vinna denna ur fina filt till vår mini <3

 61. 7barnsmamman (snart 8:) )

  Åå vilka fina filtar. Älskar stickade filtar. Dom är ju bara så fina. En sådan skulle jag jättegärna vilja vinna.
  En vit till kommande bebis :). Det skulle vara mysigt att linda/bädda in h-n i.

 62. Sofia

  Åh jag skulle vilja ha ELEFANT ELLY SNUTTEFILT. Skulle vara så roligt om jag kunde ge den till min brorsdotter som idag bara är 3 veckor gammal. Jag är arbetssökande sen över 1 år tillbaka och känner att jag inte har råd att lägga pengar på annat än mat och hyra. Den här filten skulle vara den perfekta presenten!

 63. Helga

  Åh jag skulle jättegärna vilja vinna den underbara “Tatami Barn” filten från Numero 74 (ljusgrå) till våra nära vänner som efter lång längtan och kämpande äntligen ska få en liten om några månader. Skulle så gärna vilja ge en sån filt till deras lill* bebis! 🙂
  Jag både följer miniroom på instagram (vincentochisabelle) och på facebook
  *håller tummar och tår*

 64. Josefine

  Här är en till som älskar filtar, man kan aldrig få för många och jag tycker alltid att det “fattas” filtar.
  Min lilla Gry skulle vilja vinna den vita weave stickade från BLISS Sthlm.
  En fantastisk filt som skulle passa perfekt i vagnen nu när våren är här och sommaren är på ingång.

  Passar på att tacka för en jättemysig blogg, började följa dej i samband med twinsens födsel eftersom jag själv fick bebis i samma veva. 🙂

  Många soliga kramar
  Josefine

Annons