Tvillingmorsan

Godmorgon

Barnen sover efter mat, mannen sover, & hunden sover! Bara jag som ligger & tittar på allihopa och känner sån lycka! Tänk att jag har detta ! Barnen är mina, dom små pyrena som låg i min mage i 9 månader, som vi väntat på! Mina kärlekspyren! Detta är inget man kan ta för givet i livet!! Jag tänker på alla er som kämpar för att få barn, jag sänder en tanke till er som förlorat ett barn! & er som letar efter den rätta!

Dom har blivit så stora! Känns som alla ni nyss peppade mig, snart är dom här! Men nu är dom här, och dagarna går! Den sista april är dom 3 månader! Många dagar är jobbiga, men jag har tur som har er som peppar mig!! Jag är den bästa mamman för mina barn!

Jag avundas er som ska föda barn snart!! Den första känslan, när du ser ditt barn! Den är obeskrivlig, jag blir tårögd & varm i kroppen när jag tänker tillbaka! Sekunderna när du ser barnet! Känslorna på bb! Fastän man är så trött, känner sig som en ja vet inte vad! Så finns det så mycket kärlek inombords! Man behöver inte visa den, men den finns där! Den känslan, Man kan inte förklara den!

20140412-063435.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristina

    Hej!
    Vilken fin blogg du har, härligt att läsa om livet med tvillingar, och jättefina bilder!!
    Fick du reda på det under ultraljudet eller fanns det andra tecken? Är i v 25 och ska ha en men har känslan av att det är fler, kanske inbillning bara, mamma har en gång fått tvillingar..
    Nyfiken:-) Ha det gott

  2. Bella - mamma till 4 flickor

    Visst är känslan obeskrivlig.. Nästan varje dag tänker jag ”två bebisar, jag har liksom fått två bebisar”, ”inte bara en bebis, utan två”.. Hihi En sån stor lycka i livet! Sen är det så tråkigt att inte alla kan få och förlorar.. Jag vet några som har svårt att få barn och en som inte kan få alls, får nästan skuldkänslor att över att jag fått 4 barn då!