Tävling – Pognae – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Tävling – Pognae

20140402-233746.jpg

– En av dom bästa sakerna vi har nu är bärselen, båda barnen stormtrivs i den! Nu måste vi köpa en till så vi kan ut & promenera i skogen, hela familjen!  När jag behöver plocka undan & någon av dom inte alls vill roa sig själv är den guld värd! & att jag har valt ett så glatt mönster på den gör det hela lite roligare & fräschare !

Den åker på dagligen, för både mig & Kristian! & barnen blir tysta & lugna, somnar dom inte så ligger dom bara där & tittar! Rofyllt! – så glad att barnen gillar den! Alfred gillar bäst att sova i den när pappa spelar gitarr, ja allt fungerar ! Hehe

Vi har en Pognae bärsele! Som verkligen är toppen! Den kommer var guld värd för er som behöver en extra hand, tvillingmammor enlingmammor & flerbarnsmammor, & pappor! ja alla! Och vet ni vad? Jag tänker låta någon av er få en egen bärsele från Pognae! Värd 1200kr!

Här under kan ni se vilka ni kan välja mellan! det ni behöver göra är,

– Gilla pognae på Facebook
– Följ @pognaesweden på Instagram

– följ @malinhedblom på Instagram
– samt kommentera i detta inlägg att du är med & tävlar samt vilken bärsele du vill ha om du vinner!

20140402-233149.jpg

Dela gärna tävlingen!

Tävlingen avslutas söndagen den 13/4 18.00, Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Jag är gärna med i utlottningen. Till min syster som förhoppningsvis får sitt tredje barn fram mot jul.. Och ängel Freja och ängel bebisen får ett syskon

 2. Sophie Frallan

  Jag är med och tävlar!!! =) nummer 2 är väldigt fin! Den vill jag ha om jag vinner! =) myntet har precis ramlat ner att det kommer en ärta i september! Mitt första barn! Bärselet skulle vara kanon att ha! Har inte tänkt på det innan, då det är mycket saker som ska köpas och fixas. Skönt att kunna gå promenader eller gå och plocka hemma och samtidigt ha sitt barn nära. Hoppas vi hörs 😀 mvh //Sophie Fransson

 3. Johanna Mårtensson

  Jag är med!!

  Gillar och följer/ jomininez

  Vi väntar vårat andra barn och dottern som nu är 1 år
  och är väldigt aktiv så vet vi att en bärsele kommer bli ett måste.
  För om den är lilla knodden blir som dottern kommer hon/han alltid vilja vara nära.
  Och då vill man ha armarna fria för att kunna hjälpa lillan när det behövs.

  Vinner vi skulle nummer 3 bli helt perfekt då både jag och maken älskar mönster och den är så väldigt snygg.

 4. Tvillingmormor Mira

  Mormor till dom underbara tvillingarna på llykke.blogg.se

  Jag är med och tävlar om selet på bild nr.1
  Och självklart att jag gjort alla moment för att få tävla:)

  En mamma som älskar sin dotter och vill att hon ska spara på ryggen med hjälp av ett ergonomiskt sele. Och på ett enkelt sätt kunna få ensamtid med bara ett av barnen, utan att bära ner vagnen och sen barn!

  Kramar en stolt mamma & tvillingmormor!

 5. Lina Eckerströmnn

  Är gärna med !
  Har en liten klängapa på 5 månader här hemma som jag verkligen skulle behöva en bärsele till. Än har jag inte fått tummen ur att skaffa en dock..

  Gillar på facebook – Lina Eckerström
  Följer er båda på instagram – linaeckerström

  Ha en fin dag nu !
  Kramar

 6. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

  Jag gillar på Facebook i namn Beatrice Åhnström! På Instagram har jag gillat sen en tid tillbaka i namn mamabeatrice, och jag följer även dig där i samma namn 🙂

  Jag skulle gärna vilja vinna nummer 3. Jag har en bärsjal till Jennifer och den var så himla bra när hon var liten, nu när hon imorgon blir 11 månader så kan jag konstatera att den har inte blivit använd på länge. Hon verkar inte gilla den längre, en bärsele är jag 99% säker att hon skulle älska! I sommar kommer vi åka iväg på massa roligheter och vagnen kommer nog inte vara alltför spännande att sitta i då. Alltså hade det varit toppen med en Pognae att underlätta för hela familjen! 🙂

 7. mammalinda

  Ok! Gillat på facebook (under namn Linda Engsén) och följer dig och Pognae på instagram (fast om jag ska vara ärlig har jag öppnat instagram för denna tävling, så jag har inte hunnit bli så aktiv där ännu…).
  Skulle vara kanon för våra skogsutflykter med en bärsele. Barn nr 5 kommer i början av juni och vi är en väldigt aktiv familj. MEN lite svårt att köra barnvagn i skogen (tro mig jag har försökt många gånger) eller över nyplöjd åker (vagnen blev grymt skitig!!). Så en bärsele från Pognae skulle vara KANON 🙂
  Bärsele nr 2 ser underbart fin ut!! 🙂

 8. frida Piltto

  jag är med och tävlar. Har gillat Pognae på bäde facebook och Instagram. @Lilldrake heter jag på Instagram. Jag skulle gärna vilja vinna selen Nr 1

 9. Linda R

  Åh, jag har suktat efter Pognaeselarna länge! Nu när lillasyster dessutom visade sig vara en riktig snuttis som gärna vill amma sisådär varje halvtimme behöver jag en sele som jag även kan amma i så att jag också kan få hänga med storasyster. Saknar att kunna hänga med på hennes treåringsupptåg <3

  Jag tycker förresten att alla Ppgnaes selar är lika fina så jag skulle bli glad för vilken färg som helst 🙂

  Följer redan Pognae på Insta men gillar nu även på FB pch följer dig och barnen på Insta. Nu hållet jag bara tummar o tår (iaf tummen som sitter på armen där det f n inte ligger nån bebis…)

 10. Anneli

  Hej, jag är med och tävlar skulle vilja vinna nummer 1! 😀 skulle vilja vinna detta till mitt barnbarn som har legat på neontalen 😀 Har delat/gillat på instagram annelijansson72@instagram. Håller tummarna på vinst! 😀

 11. Annelie

  Har gjort allt man ska :). Om jag skulle vinna så vill jag vinna nr 2 :). Får en till pojke i maj, så skulle vara perfekt aft vinna en bärsele då den vi haft till första barnet är utlånad. Och tyvärr verkar det inte som att vi får tillbaka den:(.

 12. Stina

  Jag hade gärna vunnit den fina sandfärgade! Har två barn sedan tidigare och de har båda varit barn som velat bli burna. Nu väntar vi tredje flickan och hade så gärna vunnit denna fina bärsele för att underlätta både i vardag och när vi åker på utflykter och bebisen inte vill ligga i vagn!

  Hoppas på mycket tur!!!

  Kram stina

 13. Josephine

  Jag är med!! Väntar våran trea till midsommar och denna, nr 3, skulle verkligen underlätta för oss! Hoppas på tur!

 14. josefin

  Jag är gärna med och tävlar om en sådan här bra bärsele.. Hade varit perfekt till vår första lilla skatt.. 🙂 Jag vill gärna ha nummer 1 eller 3 om jag vinner.. 🙂

 15. FC

  Jag vill gärna vinna 3:an. För mig är det vädringsluckan som hägrar. Snart blir det varmt igen och så vore det skönt att kunna släppa in lite luft på rumpan.

  1. FC

   Och med rumpan menar jag givetvis barnets rumpa – jag lovar att behålla byxorna på även om det blur svettigt 😀

 16. habiba sharipova

  Jag har själv tvillingar som är 2 månader gamla och bärsele är så mycket till hjälp. Vinner jag önskar jag mig nr 1. Kram

 17. ameela.blogg.se

  Hej Malin! Jag är precis som du en nybliven tvillingmamma. Mina pojkar är 3 månader gamla.. Denna beiga lilla bärselen hade underlättat min vardag fruktansvärt mycket!
  Jag håller tummar och tår att jag blir den utvalda 🙂 (har gillat och följt)

  Kram!

 18. Anna Steen

  Jag är med och tävlar om nr 3, så himla fin! Och en bärselen är min STORA DRÖM! Och den blir helt nödvändig när jag i höst ska vara ensam med vår bäbis och klara av shopping mm. Lägenheten är alltför liten för att rymma barnvagn… Jag håller tummarna sketahårt!

 19. annak1983@hotmail.com

  Åh va många som redan tävlat! Min tre månaders Liam skulle nog bli glad att vinna nummer 3!
  På kvällarna vill han bara vara upprätt i famnen och jag får inte sitta ner för då kommer lilla underläppen fram direkt!
  Ett bärsele skulle vara bra, jag vågar inte bärsjalar med alla knutar o knopar.
  /anna o liam

 20. Jonathan

  jag är med och tävlar, och om det skulle gå så bra att jag vann skulle jag gärna vilja ha nummer 3 !

 21. Elin

  Jag är gärna med och tävlar! Ser så underbart ut att kunna gå runt med sitt barn så nära ❤️ Har en goding på 3 månader här hemma som inte tycker det är så kul att ligga i vagnen. Så jag tror det skulle vara ett bra alternativ för oss!! Tycker 3:an är så snygg, så den vinner jag gärna

 22. Elin

  Jag är gärna med och tävlar! Ser så underbart ut att kunna gå runt med sitt barn så nära ❤️ Har en goding på 3 månader här hemma som inte tycker det är så kul att ligga i vagnen. Så jag tror det skulle vara ett bra alternativ för oss!! Tycker 3:an är så snygg, så den vinner jag gärna

 23. Queenie - Mamma till Isabella Reina

  Hej Malin and the twins! 🙂

  Jag har Gillat, Följt och följer redan dig på instagram. Vinner jag skulle jag ge den till min syster som är gravid nu. Hon har inte haft det lätt då hon fick missfall 3 gånger innan. Men nu är hon överlycklig och hon ska föda om en månad. Hon ska få en liten pojke, så om vi nu vinner så tror jag att hon kommer att älska nummer 4 – rödorange, perfekt till sommaren! 🙂

  Kram

 24. Ida mamma till Collin

  Åh va bra tävling! Klart jag är med! Nu när Collin väger 11 kg så kan vi inte längre ha hans BB sele och det känns i ryggen kan jag lova!
  Så jag skulle bli överlycklig om jag vann sele nr 1 🙂
  Hållet tummarna!
  Stor fredags kram på dig!

 25. Evelina

  Jag är gärna med i denna tävling. Den röda fina selen skulle passa perfekt till min nyfödda lilla skrutta. Heja oss!!!

 26. Karin Starkenberg

  Ååh jag vill vara med och tävla!!!! Jag vill såå gärna vinna nr 4 till min lilla kille som älskar närhet! 🙂

  Gillar på fb o följer på instagram!

  Håller tummarna nu! 🙂

 27. Sofie

  Är just nu i v.34 (33+4) för att vara exakt och har en liten energiknippe till son på snart två år som är väldigt mammig. Hade varit guld värt att (för en gångsskull) få vinna en tävling som kommer skona min rygg samt ge mig fria händer att fortfarande leka och hålla min son sysselsatt. Är beräknad till 17 maj och den 22 maj fyller sonen två år.

  Har följt instruktionerna ovan så nu är det bara att hålla tummarna så hårt jag kan.

 28. Carina fyra barns mamma

  Oh vad dina barn är söta 🙂 jag väntar mitt femte barn och hade sååå mycket behövt en sådan bärsele. Då de andra fyra barnen alltid behöver hjälp med något. Och även när jag står på min sons fotbollsmatcher hade bärselen varit perfekt. Vinner jag så vill jag gärna ha nummer tre. Jag har gillat och följer på instagram. Tack 🙂
  Mvh Carina

 29. Jennie S

  Jag är med och tävlar! 🙂
  Skulle gärna vilja bära runt min kämpe som än så länge ligger i magen med bärsele nr1 som inte bara verkar grym utan ocks är jättesnygg! 🙂
  Kram! /Jennie

 30. tina tvillingmamma

  Hej Malin! Jag skulle bli så HIMLA glad för en bärsele till mina tvillingpojkar. De har nu hållt oss vakna i 3 nätter och denna mamma skulle bli gråtfärdig av lycka för en sån fin present. Vår favorit är nr 1. Stor kram till dig, du peppar mig varje dag med din fina blogg!

 31. Hanna E

  Hej! Jag skulle verkligen behöva en bärsele då Alice är väldigt mammig och vill bli buren för det mesta, så bärsele nummer 3 skulle kunna hjälpa min vardag otroligt mycket. Jag gillar självklart på Facebook (Hanna Engblom) och instagram (hannacarolineengblom) Kram

 32. Elina

  Hej ! Jag är med och tävlar och om jag vinner skulle jag vilja ha nummer tre 🙂 skulle vara perfekt i sommar då vi ska på massa friidrottstävlingar , så man kanske slipper ha med sig vagnen! 😀

 33. Therese

  Nu är jag också med och tävlar =) Jag har delat på min instagram där jag heter Ezereht_a
  Hade jag vunnit så hade jag mer än gärna vilja ha nr 3!

 34. annika

  Heej!

  Jag vill gärna vara med och tävla om denna supersnygga bärsele, jag älskar bärselar det ser så himla mysigt och smidigt ut!! Jag gillar Pognae, men då jag inte har instagram så kan jag tyvärr inte följa, men HOPPAS HOPPAS att jag får vara med och tävla ändå!! Väntar första bebisen i sommar, och vore toppen o få en present så här i väntans tider 🙂 Jag skulle vilja vinna nr 1 ifall jag vann då sambon också vill bära!! Håller tummarna här hemma att vi vinner!

 35. Sanna

  Är med och tävlar! Skulle verkligen uppskatta och ha en sånhär till väntande lillasyskonet för att få allt att fungera lättare när den kommit med två barn hund o hus. Allt ska tas hand om! 🙂

 36. Therese

  Jag är med och tävlar och jag vill jätte gärna vinna NR 3. Det är första barnet och en bärsele har vi inte införskaffat än och att vinna tävligen hade varit toppen 🙂
  Kram kram

 37. Elin Andersson

  E självklart me å tävlar. Har en liten tjej som gärna vill bli buren jämt. Denna Bärsele hade underlättat en hel del!
  Nr 3 skulle ja vilja ha i så fall 🙂 nu hoppas ja på lite tur.
  Ha en toppen dag! Önskar Elin & Ellen

 38. sonja mamma tilll samuel

  Jag är med och tävlar! Jag skulle vilja vinna bärsele nr 2!:)
  Skulle bli så perfekt nu när vi väntar vårt andra barn med bf 26 augusti

  Så ni håller vi tummarna.:)

 39. Theres

  Hej! Vad kul att du börjat med så roliga tävlingar. Jag vill absolut vara med och tävla om denna vinst. Jag har två barn och väntat nu mitt tredje ( augusti ) Har aldrig tidigare använt börsele men inför denna födsel står det absolt högst upp på min önskelista. Jag hoppas innerligt att jag vinner, det skulle göra mig så otroligt glad. Isåfall önskar jag mig bärsele nr 1.
  Kram Theres

 40. Lotta

  Jag är med och tävlar och vill gärna vinna nr 1 eller nr 3. Vore superbra att ha till den kommande bebisen så jag har händerna fria till lillasyster <3

 41. Elin

  Jag är med!
  skulle vara guld värt att vinna denna bärsele då jag väntar tvillingar i sommar, samt har en tvååring här hemma!, bärselen skulle underlätta oändligt och mina två händer skulle räcka till alla tre 🙂
  selen nr 1 önskas om man har tur 🙂
  kram kram

 42. Elin Hallberg

  Hejsan önska att jag vann den 3bärselen! Hade varit perfekt när jag har hund och barn och får flera gg per dag släpa med vagnen ut, så en bärsele hade varitperfekt för oss!! Tack för en fin blogg @elinjkpg88 (insta)

 43. Elin

  Hej! Är med och tävlar 🙂 vill ha en nr 3 om jag vinner till min lille prins som gillar att hänga på mamma dagarna i ända! Lite avlastning för armar och rygg hade ju varit perfekt!

 44. Anna

  Gillat o följer @pognaesweden o @malinhedblom. Så nu är jag med och tävlar och om jag skulle vinna så tyckte jag alla var super snygga och såg väldigt sköna ut. Men jag väljer isf nr 4 den röda

 45. Emma

  Jag väntar tvillingar som är beräknade den 1/6, har kollat runt på bärselar men det är ju så mycket man ska köpa och nästan dubbelt upp av allt så har avvaktat lite med just bärselen. Om jag skulle ha turen att vinna så är jag sugen på nr 3! Tack för en bra blogg, guld värd för mig som själv snart ska ha tvillingar <3

 46. love Bäckman

  Määään nr 3 va ju uuur fin! Jag vill va med och tävla och såklart vill jag ha nr 3! 🙂

 47. Elin

  Är givetvis med och tävlar. Skulle vilja vinna nr 2. Håller tummar och tår. Till sommaren väntar jag barn nr 2. Och min första bärsele som jag hade till barn nr1 är en gammal bärsele sen 89. Den är inte ergonomisk. Så skulle behöva en ny 🙂

 48. Nathalie Backlund

  Har nu gillat dem på både Facebook och instagram (dig följer jag såklart sen tidigare). Har en liten kille på snart en månad som bara vill vara i mammas famn! Enda gången jag kan få något gjort är då pappan är hemma på kvällarna, men då hade de såklart varit trevligare om vi hade kunnat umgås lite! Så detta hade helt klart varit super passande 🙂 annars får jag nog kanske ta tag i å köpa en snart :p skulle vilja ha nr.1 isåfall 🙂

 49. Cissi

  Jag är med och tävlar och skulle bli superglad om jag vann nummer ett till vår lilla sessa!
  Delar tävlingen på instagram (mammatillamanda). 🙂

 50. Sofia

  Jag vill vara med och tävla! Jag har en 8 veckors dotter som aldrig vill lämna min famn, vore ju helt kanon men en bärsele så kanske jag kunde få lite gjort, och dottern skulle älska det! 🙂 Jag vill tävla om sele nr 1! 🙂
  Tack för en kanonbra och jordnära blogg!

 51. Chanette Büchel

  Hej!
  Jag skulle gärna vilja vinna nr 2 till min Vilde!:)
  Med 3 barn hade det underlättat att slippa bära minstingen och få händerna fria för att ha koll på de andra två!:)
  Kram

 52. denise skoglund

  Nu har jag följt och gillat och är gärna med och tävlar om bärsele nr 4. Vi får vår andra lilla skatt snart och för att förenkla livet som tvåbarnsmamma vore toppen 🙂 en bärsele hade underlättat när man ska leka och busa med min två åring 🙂

 53. Nickan- väntan på vår flicka

  Åhh en sån hade varit perfekt till vår lilla flicka.
  Letar just nu efter en med bra avlastning för ryggen då jag har en känsla att den kommer användas mycket på alla hundpromenader i skogen 🙂 och denna ser ju verkligen rejäl ut!
  Isåfall skulle vi vilja ha nr 3.

 54. Elin A

  Har gillat överallt. Satt precis och kikade runt på en ny bärsele så denna tävling kom perfekt! Så nu håller vi tummarna här hemma!

 55. Jessica

  Hej!
  Gillar din blogg, följer dig på IG, gillar Pognae på FB och följer dem på IG!
  Väntar själv twins, så det hade varit HIMLA passande med en bärsele (så slipper man köpa TVÅ). Vi skulle hemskt gärna vilja ha nr 1 i så fall.

  Kram och tack för en fin blogg! den hjälper såhär i tunga väntans tider!

 56. Ina

  Deltar och önskar mig nr 3. Skulle vara perfekt för min 4 månaders klump som börjar väga endel. Då jag har problem med lederna behöver jag en ergonomisk sele som gör att jag orkar bära henne på ett sätt som är bra för både henne och mig.

 57. Sara

  Åh vilken fin tävling!
  Jag skulle vilja vinna nr. 3!
  Underbar tävling som skulle passa helt perfekt. Väntar min första lilla 29/5 och det vore så härligt att få vinna en tävling med ett så fint pris! Kram Sara

 58. Jeanette Harloff

  Jag är jätte gärna med och tävla 🙂
  Jag skulle så gärna vilja vinna nummer 3. Skulle vara perfekt när vi får vår lilla 8 och behöver har händerna fria till syskonen 😉
  Håller tummarna!!
  Kram 7 barnsmamman.

 59. Catja Klöfwermo

  Följer samt gillat!
  Skulle vara överlycklig för nr 3 om jag vann. Tillökning väntar 9/4 och skulle hemskt gärna vilja ha ett bärsele då storebror är så liten fortf och kräver mkt!
  Kram

 60. Sandra

  Jag gillar deras sidor både på Facebook och instagram, dig följde jag redan sen innan:) Jag skulle önska nummer 3 om jag vann:) Vi har en billig variant nu och sonen på tre månader sitter inte alls bra i den och den är inte ergonomisk för vår del heller. Denna ser mycket bättre och mjukare ut!
  Kram Sandra

 61. Rebecca Living

  Jag är med och tävlar och skulle gärna vilja ha nummer 3 om jag vinner 🙂
  Hoppas hoppas hoppas!! 🙂

 62. Emmajohansson1

  Har gillat på fb och följer å instagram både sidan & dig !
  Skulle verkligen behöva en bärsele då vi är ute väldigt mycket och då hade det varit skönt att ha en bärsele !

 63. Sandra

  Hej! Vilken bra tävling, är i precis dom banorna att jag har börjat titta på ett bärsele, men det finns ju en djungel. Detta verkar väldigt bra och mysigt för mamma och bebis. Jag är med och tävlar om bärsele nr 3. *hoppas* Tack för en inspirerande blogg! Kram Sandra – mamma till enäggspojkar och med lillasyster i magen 🙂

 64. Therese

  Jag är med och tävlar och gillar nr 3. Det här vore ju toppen då vår tjej fortfarande måste vara nära ibland och vår babybjörn börjar bli för liten. Dessa är ju guld värd då man kan ha dem längre och att man bär på höften. Håller tummarna.

 65. Malin

  Hej hopp!

  Nu har jag gjort allt man ska 😉 och är med och tävlar om NUMMER TRE. Vid månadsskiftet maj/juni åker jag till London och Alice bärsele har hon vuxit ur. Vore perfekt med en ny snygg så vi kan knata runt på Londons gator tätt intill varann. ♡

  Kram Malin

 66. Julia Andersson

  Nybliven tvåbarns mamma som har en liten med magknip o får inte mycket gjort, denna skulle verkligen underlätta. Jag skulle vilja ha nummer 3 i så fall 🙂

 67. nilla

  Jag vill så himla gärna vinna en till min 2 månnaders son, perfekt att ha när jag dessutom har en 16 månaders dotrer som är i full gång 🙂

 68. matilda

  Håller tummarna hårt att jag får chans att vinna 🙂 hade suttit fint då lilleman är extra mammig och ganska skönt slippa bära hela 9,4 kilo själv alltid.:)