Tvillingmorsan

…Tänk att ♥

blogg3

Det är väl otroligt, Att ni! Mina barn låg därinne! Kroppen är fantastisk! Jag förundras över
den mer och mer varje dag! Tänk vad vi klarar av! Shit!

– Undra om jag kommer skaffa några fler barn? Kommer jag få vara gravid igen, känna sparkar, gå igenom en förlossning! Man vet aldrig! Men även om man är bra less på slutet, det är så värt det, det du får! Det är oslagbart! Det är halva du, och halva någon annan!♥ 

Idag ska vi till BVC, undra hur mycket dom växt? Mina små pyren är snart inte så små längre ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Isabella

  Hej Malin! 🙂
  Jag bara undrar…. HUR i hela friden får du din blogg så fin? Jag har velat blogga härinne på Loppi sen jag blev gravid men jag fick då inte alls till bloggen så den såg fin ut. 🙁 Har du några tips och råd? Jag behöver verkligen tillgång till mycket plats för att få en större header som du har o en fin presentation med text och bild är mycket viktigt men jag fann absolut naaada 🙁
  Försökte maila till Loppi för någon månad sen o har inte fått svar.

  Hoppas du har lite tips att ge 😀 Kram!

 2. Camilla

  Känner igen det där, kan ibland titta på mina två och förundras över att de en gång i tiden växte i min mage! Fort går det sen, ena är redan 6 år och den andre springer runt i lära-gå-stolen för fullt 😀 Snart vill de väl låna bilnycklarna!

   1. Bella - mamma till 4 flickor

    Skönt att allt går bra, fullt upp förstår jag 😉
    Jo med oss är det kanon, dagarna bara försvinner. Så tiden får gärna sakta ner lite nu.. Nemi har haft lite problem med magen, men får droppar så hon mår mkt bättre. <3 <3

 3. Anna - Vitt eller svart

  Det där är något jag efter fyra barn och lika många förlossningar inte förstår till fullo. Även om graviditet är det mest naturliga som finns så är det så stort och svårt att greppa. 🙂

  Härligt är det i vilket fall som helst!

  Kram