Tvillingmorsan

Flower-killer

blogg4Tulpaner, eller ja blommor överhuvudtaget florerar på bloggar och instagram! Hos mig också, men dom dör ju, en bild! Sen hänger dom där, Jag är kass med blommor! Det erkänner jag!

Hittade ett par plast tulpaner i från SIA! Och jag blev förälskad♥ !( Har självklart tagit bort tagsen nu )Nu kommer dom alltid se bra ut, Men jag kommer även köpa levande blommor att ta kål på, Bara ett litet tips till ni som är som mig, en flower killer! Har ni tips på vart det finns fina plastblommor! HIT ME!

Collage1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vera

    Hi there, this weekend is good in support of me, for the reason that this time i am reading this fantastic informative paragraph here at my house.

  2. Sofie

    Jag kan inte ha levande blommor hemma på grund av katter som äter allt så jag har bara plast hemma. Förutom dom där tulpanerna som jag också är helt kär i så brukar Owes i Valbo ha många fina plastblommor/plastväxter. Där har jag hittat alla mina 🙂

  3. Britta

    Flower-killer, haha! Det var ett bra ord! Jag tar även livet av krukväxter, vilket är synd eftersom jag tycker hemskt mycket om gröna växter! Men jag hittat en enda sort som jag inte verkar kunna döda, och det är s.k. garderobsblommor (Zamioculcas zamiifolia). De behöver knappt nåt ljus och jag vattnar typ en gång i månaden och de har överlevt i snart ett år. REKORD! =)

  4. Therese

    Du är inte ensam om att ta hand om blommor dåligt haha 😀
    Mina dör hela tiden och jag försöker komma ihåg dem.. När jag väl sköter dem så är katterna där och tuggar i sig dem istället

  5. Johanna

    Jag byter vatten på mina tulpaner varje dag, minst en gång om dagen. Riktigt kallt vatten, rejält med vatten. I början kan mina tulpaner ibland sörpla i sig hela vasen på en dag. Direkt när jag får hem buketten och och efter ett par dagar klipper jag av stjälken nån centimeter från änden och ner i nytt vatten igen. Mina brukar stå i cirka 7-10 dagar om jag köpt dem när de är slutna knoppar. Om någon blomma ser tråkigare ut än de andra så åker den bort 🙂

    Lycka till 🙂

  6. Sandra

    Jag brukar hälla potatismjöl i vattnet till tulpanerna så får de stärkelse att stå! O så kan man ställa dem kallt tom i kylskåpet om det finns plats, över natten!