Tvillingmorsan

Älskade vår

Sol sol sol.. hur underbart är det inte? Vilka vårkänslor jag har! Har precis gått en promenad,

..nu när jag varit duktig & motionerat så sitter jag nu på trappen med en semla i handen! Haha! Så gott! Barnen sover, Allan springer runt på gården, så lycklig han blir när det är fint vädervärldens lyckligaste vovve

Alfred får sitta i bärselen! och han är så nöjd & jag är nöjd med bärselen – vara nära mamma är bäst! Agnes sover sött i vagnen!

20140312-140927.jpg

20140312-140935.jpg

Hoppas ni har sol & njuter!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elisa

    Sitter med bihåleinflammation och feber och läängtar tills jag kan komma igång med promenader och gym och har nu lagt en order hos Sportamore med bl.a. pannbandet, hehe! (Tack för inspiration!) Så nu hoppas jag att det passar mig med! Trevlig helg! 🙂

  2. Elisa

    Så mysigt det ser ut! Verkligen supersöta bebisar ni har! 🙂 Får jag fråga var du köpt ditt pannband, har letat efter ett sånt lite bredare och tunnare. Kram!