Tvillingmorsan

Tävling Bambino MAM

Bambino MAM vill att någon av mina läsare ska vinna ett set med deras nya skedar, colors by you! Vad du behöver göra för att vara med i utlottningen är:

– Kommentera det här inlägget, Skriv varför just du läser min blogg
– Och vem som skulle få skedarna!
Dela gärna tävlingen, på Facebook, Instagram eller din blogg ( inget måste)

( Glöm inte att skriva e-mail, så vi kan kontakta vinnaren & tävlingen avslutas på söndag den 16/3 kl 21.00)

20140311-212817.jpg

20140311-214418.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ana K

    Hej!
    Jag har precis fått reda på att jag ska bli gudmor och nu läser jag allt!! Jag har inga barn så nu är det dags att läsa på inför den stora dagen D. Om jag vinner ska jag behålla vinsten och mata mitt gudbarn som jag så ofta jag kan ska vara barnvakt för!!

  2. Elin jönsson

    Längtan efter nästa graviditet gör att jag mys-läser din blogg. Har en liten son som heter Knut. Han skulle få dessa skedar vid vinst!

  3. Martina

    Hej jag sökte efter olika mamma bloggar och hittade din och fastnade för den 🙂 är själv gravid, i vecka 36 så de börjar närma sig för mig och läsa om din lilla familjs stunder får mig att längta mer 🙂 så skulle jag vinna blir skedarna till min lilla knodd i magen som så här i slutspurten inte känns så liten

  4. Therese

    Hej! Jag läser din blogg eftersom den är bra skriven och ger en bra beskrivning av ”mammalivet” (har själv en 7-veckors sötnos hemma). Om jag vann skulle jag ge dom till min äldsta barndomsvän som är gravid. Håller på att göra en fin väska med bebisprylar som hon ska få.

  5. Anna

    Såg att inte hela min kommentar kom med! Men skedarna skulle passa perfekt till min son Charlie 4 månader då vi precis börjat med smakprover

  6. Annika

    Hej! Jag tycker om o läsa din blogg för du skriver ärligt om både roliga o mindre roliga saker kring graviditeten o småbarnslivet, vilket jag tycker e kanonbra!! Den som skulle få vinna skedarna är vår bebis i magen som förhoppningsvis tittar ut i juni, o jag skulle bli toppenglad för skedarna va så fina!!

  7. Alisa

    Hej! Jag läser din underbara blogg för jag själv har en son några månader äldre än din. Jag letade efter nån bra blogg att börja följa och precis innan du fick dina barn började jag följa dig. Tycker om din blogg känner igen mig mkt från när
    Min son var så lite..det med ont i magen osv..även Kul att få lite inspiration till kläder då du lägger ut lite sånt 🙂 skulle
    Jag vinna så skulle min son få bra användning för skedarna då han nyligen blev 6 månader och har börjat smaka på mat :))

  8. Mikaela

    Hej!
    Jag hittade din blogg genom din instagram. Som mamma använder jag mamma-bloggar som någon typ av drog. Så mysigt att få följa fina familjer. Det är så hedersamt att mammor runt om i världen delar sin vardag med varandra. Jag är så glad att få följa dig och dina små! Är föräldraledig med en liten tös på sju månader som verkligen är svårövertalad när det kommer till mat. Kanske fina skedar kan göra det roligare att äta? Håller tummar och tår för att Iris vinner fina skedar, då slipper jag slita av mig håret i frustration också.
    Ha det bäst!
    Kram

  9. Elin

    Älskar att gå följa dej & din fina familj! Blev mamma nyss själv så det är därför jag gillar din blogg , få följa mamma livet för dej!!! Min dotter skulle få skedarna! Ha en bra dag kram

  10. Emma

    Jag fick barn 2 dagar innan dig, o började läsa din blogg när jag fortfarande var gravid 🙂 så roligt att följa någon som är i samma fas som en själv (även fast jag inte har tvillingar)!

    Om jag vann då skulle min son Olle få använda skedarna, skulle komma väl till pass till magdroppar och vitamindroppar 🙂

    Kram Emma

  11. Malin

    Jag läser din blogg för att jag själv har tvillingar! Om jag vann skulle jag ge skedarna till min kompis som är gravid med sitt första barn och har BF i april.

  12. Jossan

    Hej Malin!
    Jag vill vara med och tävla! Jag började följa din blogg av en slump när jag var gravid.
    Sen har jag själv velat blogga så det var du på nått sätt som fick mig att börja:)
    Jag läser din blogg för den är ärlig och härlig!
    Om jag vinner är det vår Elsa som ska få skedarna.
    Ha en fin dag!
    Kram Jossan

  13. Elin

    Jag läser din blogg för att du verkar ha en sån energi, en glädje som genom skärmen får mig att bli glad! Sen har du fått två otroligt vackra barn och är själv en riktig pudding, så det är väldigt fina bilder! Min dotter skulle få skedarna. Just nu håller vi på att lära henne äta mat och kan inte påstå att hon gillar det. Men med en lite färgglad sked skulle det kanske gå bättre?

  14. Julia

    Jag läser din blogg för jag älskar läsa bloggar som handlar om gravida och barn plus att tvillingar är alltid lite extra roligt. Ni verkar ha en super mysig familj ich jag tycker det är jätte roligt att följa en liten del av er i bloggen! ( även instagram!)
    Skedarna skulle min dotter på 8 månader få då vi älskar bambinos skedar!

  15. Amela

    Jag är själv nybliven mamma till tvillingar! Min Isak och Melvin tittade ut den 2/1! Vi är ungefär i samma ålder pch jag känner verkligen igen mig i din vardag!
    Jag tycker att jag borde vinna, för att jag Aldrig vinner något! Haha

    Stor kram!!

  16. Viktoria

    Jag började läsa din blogg i slutet av din graviditet och fastnade. Älskar att du ärligt delar med dig av både det som är underbart och det som är lite mindre glammigt 🙂 Underbara barn och bilder gör inte saken sämre! Jag skulle gärna vinna skedarna till min dotter som mumsar mest hela dagarna! 🙂

  17. Zara

    Åhh jag väntar mitt tredje barn nu, och behöver lite nytt till bebisen. Mina andra är 7 och 10 år så allt finns inte kvar.
    Jag hittade hit genom loppi och fastnade för dej för du verkar vara en go och trevlig tjej och jag är glad att kunna följa din och din fina familj. Följer dej även på instagram.
    Kram Zara

  18. Sandra

    Jag skulle vilja vinna till min son som är två månader:) Såg dina fina bilder på instagram när tvillingarna föddes och började följa dig där. Strax där efter börja jag även följa bloggen. Skiljer inte så mycket på våra små och jag gillar att läsa om er vardag. Du skriver ärligt och även om det som kan bli jobbigt med att ha barn, vilket det blir trots att man älskar så oändligt:)

    Kram Sandra

  19. Anna-Lena- mamma till 4 trollungar

    Tack för en fin blogg.
    Du började kommentera på min blogg så jag började läsa din och fastnade direkt. Så mysig och fin blogg.
    Dessa skedar hade vart kanon till min brors son. Snart dags för smakisar för hans del. Dessutom ska han döpas snart, och då ska jag fixa en blöjtårta, och dessa långa skedar är perfekta att fästa ”lagren” med

    Hoppas på tur.

  20. Fanny

    Jag vill vara med och tävla. Och om jag ska vara helt ärlig vet jag inte helt säkert varför jag läser din blogg 😛 jag föll över den här på internet medan jag var gravid, läste lite och sen dess har jag följt dig. Kan inte säga att det är just för att du skriver så bra eller nått annat specifikt utan jag gillar allt! Det är kul att ha något att komma tillbaka till varje dag 🙂 så tack för att du bloggar! Sedan skulle jag vilja vinna skedarna till min sambo,sonens pappa, då han idag utbrast(medan han gav vår pojke sina minifom droppar på sked) ’jag kan inte vänta tills jag får mata honom med olika saker såhär!’

  21. mammalinda

    Jag vill vara med och tävla om skedarna för att de är superbra att mata med (från burk t.ex. och det är bra grepp i handen). Är gravid nu, så det är till bebisen i magen i så fall (även om min 2 åring ibland nallar bebisgrejjerna i lådan ibland).

    Jag läser din blogg för att det är intressant med tvillingar. Är ju själv inne på min femte graviditet så det har jag ju lite koll på 😉 , men har ingen erfarenhet av tvillingar 🙂 Du har också fina, härliga bilder.
    /Mammalinda

  22. Vanessa

    Jag läser din blogg och följer dig på instagram eftersom jag tycker det är roligt och intressant hur det var när du var gravid med tvillingar och nu när dem kommit att få veta mer. Jag tycker det är svårt att ha en liten pojke, men nu har två barn, tvillingar! Fast önska jag också fick det!
    Sen att det är mycket fina bilder du lägger upp och skriver så bra!

    Skedarna skulle min son få som blir 3 månader på söndag. (Framtida skedar då lilla grisen ammar nu)

  23. Louise

    Jag skulle vilja vinna dessa skedar till min systerson som är 10 månader och älskar att äta själv, han älskar färger och skulle nog älska att äta med dessa skedar.

    Jag läser din blogg för att jag älskar graviditetsbloggar/barnbloggar, älskar att följa er vardag och hur ni får allting att fungera så perfekt. 🙂

    Med vänlig hälsning, Louise

  24. Anna

    Jag läser din blogg för att jag älskar att läsa andras bloggar om barn…roligt att läsa om eran vardag! Tycker det verkar himla mysigt med tvillingar! Skulle inte ha nåt emot att själv få det nästa gång

  25. Marielle

    Vill vara med och tävla! Jag läser din blogg eftersom jag också har barn och tycker om att läsa om andra mammors vardagsliv!
    Skedarna skulle jag ge till min dotter som precis börjat äta mat! 🙂

  26. Sofia martinsson

    Hej! Jag vill jättegärna vara med och tävla om dessa skedar, och vill vinna dom åt det lilla liv som just nu växer i magen 🙂
    Jag läser din blogg för att du skriver så ärligt, har så fina bilder och älskar att höra om hur det är att ha tvillingar, då jag själv har tvillinggener 🙂 (hoppas lite smått på att det visar sig vara två i magen på ultraljudet i v. 20 🙂 )
    Du har den enda bloggen som handlar om barn som jag läser – för din är bäst!
    Kram på dig 🙂
    /Sofia

  27. Mikaela

    Jag ramlade in på din blogg när jag surfade runt och letade gravidbloggar när jag själv var höggravid i november och jag fastnade! Det har varit så spännande att följa din resa med tvillingarna och jag blir så imponerad av att du klarar av två så bra, jag tycker det är mycket med min lilla tjej som blir 14 veckor imorgon. Snart är det dags för att börja med smakisar och då skulle skedarna passa perfekt till min älskade lilla Freja!

    Stor kram från en nybliven mamma till en annan

  28. Jennifer

    Skulle vilja vinna skedarna till min dotter Polly på snart 7 månader och anledningen att jag läser din blogg är att jag älskar mamma/gravidbloggar och dessutom bor dina föräldrar på samma gata som jag är uppväxt på 🙂

  29. Queenie - Mamma till Isabella Reina

    Hej Malin, jag skulle ge skedarna till min lilla dotter Isabella som älskar att äta själv nu. Jag läser din blogg för att du verkar vara en go tjej (det fick jag bekräftat igår när vi träffades) plus att man märker att du lägger mycket tid och kärlek på dina inlägg. 🙂

  30. petra hansson

    Hade dessa skedar till min dotter Nellie när hon var bebis (snart 3år) och tyckte de var underbara att mata med, lätt att få i d-droppar som gröt 😉 önskar därför att få vara med o tävla om dessa fina till våran ofödde son som väntas komma den 3e maj 🙂 mvh petra

  31. Sara

    Jag läser din blogg för att du lägger upp så fina bilder och det är roligt att läsa om er vardag! 😀 Skulle jag vinna skedarna skulle jag ge dem till min syster som är grahis. Hon håller på att samla fina bra barngrejer till knottet redan nu! 😉 Tack för en fin blogg och fina bilder på Insta! :]

  32. Sabina

    Jag vill vara med och tävla om skedarna till min systerdotter på 10 månader 🙂 Skulle vara super till henne 🙂 Jag läser din blogg för att jag älskar mamma/graviditetsbloggar och medans man själv försöker bli gravid så har man något och längta efter och inspereras av 🙂