Tvillingmorsan

Bloggtips

Pictures10Så roligt att ni gillar mina bloggtips!

Från en tvillingmamma till en annan, Så rekommenderar jag er att besöka Ecochicas
En underbar person med en underbar blogg som jag följt under min tvillinggraviditet!
Härlig blogg med en massa roliga inlägg och vardagen som mamma! Super söta barn och
en super snygg mamma! Hon heter –

Charlotta Wågert, 41 år och en av grundarna till Loppi.se.

Lever med busiga 4 1/2-åringen Rufus, adopterade blandrashunden Sigge och mannen Levente. Tvillingarna Franka & Alba föddes den 27/2 – 12 efter en lång IVF-resa. Bor utanför stan i ett hus när jag inte är på landet i Skåne. Hissar allt som är vackert, tidningar & böcker, eko-prylar i alla former, New York, öppna människor med självdistans & humor och fredagsmys! På bloggen skriver jag om entreprenörslivet, tvillingmamma-livet och eko-tips… korta nedslag i min vardag!

Kolla in hennes blogg här! Och hälsa i från mig! Ni kommer absolut fortsätta läsa 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. liniz2013

    Ja hennes blogg är ju fantastiskt och din är också jätte fin 🙂 Beundrar verligen tvillingmammor OCH trillingmammor, har en vän som fick trillinar…. 😉