Tvillingmorsan

Du varg du varg..

Kom inte hit, ungen min får du aldrig!

Dessa skrik, Nu har det varit ett par dagar där vi nästan slitit håret av oss! Dom skriker,
och skriker! Och ingenting fungerar! Det blir sån stor frustration, för mig, Kristian och barnen!
.. Dom får sina magdroppar varje dag, men ska nog prova köpa ett par andra! För det verkar inte
fungera! Deras stackars små magar har fullt upp med att trycka för fulla muggar!

Nu ligger dom helt utmattade och sover, Det tar på krafterna att ha magknip!
Jag har blivit så van med skriket, att det nästan är jobbigt när det är knäpptyst hemma!
Som deras kusin Filippa 5 år sa idag ” Vilken liten gnällunge ” när Alfred satte igång sin ljuva stämma!

Kanske skulle starta ett rockband, Barnen gillar ju när deras pappa spelar på full volym med gitarren!
Han spelar gitarr, barnen skriker och jag ja kan sova ja!

 

Men jag älskar dom så mycket, Mina måsbebisar!

 

svartvtt

( Jag vet att det blivit mycket tävlingar på slutet i bloggen, Och det är så roligt att ni uppskattar det och jag tycker det
är så roligt att göra er glada! Så många som deltar! Kommer fokusera på att skriva mer om barnen, tips, vardagen och hemmet! Era önskemål, Tips på shopping, tips på barnkläder & produkter) Vad skulle ni vilja läsa mer om? Vill ni ha tävlingar?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kajsa

    Det kan inte vara så att dom inte är riktigt mätta då?:( babygunga och kolikmassage är bra mot magont 🙂 det har räddat oss mer än en gång 🙂

  2. catharina

    Många som tipsar om att utesluta mjölkprodukter i din egen kost, och det är alltid värt att prova. Vi hade samma start med våra tvillingar, skriktimmar efter skriktimmar, stökiga magar, magknip, gaser… allt! Tyvärr har de fortfarande struliga magar (nu snart 10 mån) men de där otröstliga skriken försvann runt 3-månadersåldern. Och så får man inte glömma att allt upplevs så otroligt mycket värre när man han två… Då blir det tyvärr dubbelt upp av både det jobbiga och mysiga.

    Mitt tips är att redan när barnen är små, se till att få avlastning! Ta all tänkbar hjälp ni kan få. Om det bara är 1-2 h så man får sova, vila, äta, duscha, slösurfa eller vad det än må vara. Det är så viktigt i längden om man ska orka vara en glad mamma/pappa. Lycka till!

  3. Joanna

    Våran etta hade kolik,och skrek konstant i nästan fyra månader, tvåan hade också magknip o då fick jag rådet att pröva Sempers magdroppar, hade prövat minifom innan men tyckte det var värdelöst.. 😉 Men med Sempers magdroppar blev det mycket bättre! O han blev en nöjd p glad bebis!:) Hoppas ni hittar nåt som funkar för er, det tär liksom så mkt på en när man ser att dom har ont o ingenting hjälper.. Lycka till! 🙂

  4. Heidi

    Jobbigt att de ha ont i magen, men har du provat mjölkfritt ? För det kan mkt väl va att de ej tål mjölcsockret/proteinet.. Testa o se om det hjälper. men det kan ta upp till en vecka innan du märker ngn skillnad då det måste gå ut kroppen.
    Kram o Lycka till 🙂

  5. Celia

    Ser på tidigare kommentarer att många föreslagit att utesluta mjölkprodukter i din egna kost. Detta har jag aldrig tänkt på tidigare, men jag hade samma problem med min son när han var baby, och det har visat sig när han blev större att han är laktosintolerant.
    Men jag fick ett tips som hjälpte oss att överleva, då minifom inte fungerade.
    Vi kokte kumminte, dvs 1 dl vatten med 5-6 kumminfrö i som man låter koka ett tag, sedan fick han 1-2 tsk av detta vatten när det hade svalnat. Detta hjälpte gaserna ut innan han skulle sova på kvällen och jag fick lugna nätter, och efter ett tag var vi av med problemet helt.
    Även om man kan vänja sig att stå ut med att de skriker, så gör det ju ont i hela mammahjärtat att se att de inte har de bra, så man skulle ju göra vad som helst för dem för att de skulle ha det bra.
    Lycka till med de små sötisarna!

  6. Ida mamma till Collin

    Åh fy ja även om de inte har kolik kan de skrika mycket, i know! Collin framstod som ett skräck exempel jämfört med andra barn men efter den tiden blev det helt tvärtom och nu har han världens gladaste och det barnet är sällan nöjd.
    Vi körde mycket med pysventil och att bära honom i ”kolikgreppet” när de ligger på mage över ens underarm det gillade han. 🙂
    Och för oss spelade det ingen roll vad jag åt när jag ammade men det är ju så olika!
    Han satt aldrig i sin babysitter utan skulle alltid bli buren och vara hos. Frustrerade i de stunderna man behövde lägga ner honom som mest men nu är man glad att man haft honom nära så mycket man kunnat för helt plötsligt är han snart 1 år!
    Stor kram på er och tänk om några veckor när de inte har ont längre va underbart det blir då! 🙂

  7. Malin

    Hej! Jag har precis börjat läsa din blogg & kikar in varje dag för att läsa om er första tid tillsammans 🙂 Jag har en pojke som är sex månader nu. När han var två månader kände jag att han aldrig var riktigt nöjd, framförallt inte på eftermiddagen/tidig kväll. Jag fick rådet på BVC att utesluta alla mjölkprodukter, inte ens laktosfri kost utan helt mjölkproteinfri. Efter 12 timmar märktes skillnad och bara ett dygn senare var han en helt ny bebis & vi kunde för första gången sedan han kom äta middag utan att ha honom i knät samtidigt 😉 Två månader senare testade jag att introducera mjölken igen & då gick det bättre! BVC förklarade att tarmen inte var helt färdigutvecklad och att det växer bort – och i hans fall tog det två månader, ibland kan det ta lite lägre tid men de allra flesta blir av med det så det behöver ite handla om någon permanent allergi! Hoppas att deras magknip ger med sig snart, det är så oerhört frustrerande i en tid då man behöver all energi man har till det nya livet! Lycka till! Kramar Malin

  8. Becka

    Mag massage! Varje gång vid blöjbyte. Funkar verkligen ge det någon vecka också. BVC
    brukar ha instruktioner på hur man gör, annars googla.
    Fina barn du har!

  9. vesna

    Stackars små. Även om detta är jobbigt nu, så kommer den här tiden att flyga förbi och man minns knappt när de varit så små (har en snart 2åring hemma)… Vi masserade vår dotter mycket på magen (försiktigt då), så de funkade för henne.

  10. Alexandra

    Tror du de har kolik? Vår trea hade kolik o de var no inte mycket som hjälpte, men det upphör ju som tur. Nr 4 hade en hel del magknip i början o spädbarnsmassage fungerade! Masserade magen 2-3 gånger per dag o det lättade massor för henne.

  11. Emilie

    Vår lilla 4-månades skrek hela hennes första levnads månad. Vi provade med minifom som minskar luftbubblorna i bebisens mage så de slipper kämpa så med att fisa och bajsa. Funkade jättebra men dottern är även komjölksproteins allergiker så jag äter inga mejeriprodukter över huvud taget. Nu är hon en go och glad liten tjej!
    Hoppas det löser sig för er.

  12. sanne

    Äter du lök? Vitlök? Amning är skit i den bemärkelsen att endel bebisars magar mår apa av det du äter. … googla eller kolla i katrins blogg, prata med bvc innan du utesluter mjölken miniform innan matdags funkade bra på min dotter men hon skrek ändå pga mjölkallergin… . Windi pysventil var med en räddare i nöden…. håll ut…. det blit bättre om några månader 🙂

  13. Elin

    Min dotter är snart 7 mån men när hon va ännu mindre så hade hon lite ont i magen, började då med laktosfri mjölk ovh cream fresch då blev de bättre eftersom jag ammade, fundera på om de kan vara nått du käkar!! Hoppas de bli bättre snart! Söta tvillingar ni fått, all lycka till er 4:a

  14. Ellen

    Jag körde med ”wrapping” på min son,.
    att linda babyn ganska stramt i sin filt
    Och vyssa så det ska likna den trånga
    livmodern.. 🙂 fråga din bm …