Tvillingmorsan

Svar på frågestunden!

101NIKON

 

Svar på frågestunden

Hur träffades du och Kristian? Hur länge har ni varit tillsammans? Och vad jobbar han med?

– Vi träffades på en promenad, sen fick jag ett charmigt sms som löd ” fin hund får man klappa matte ” 😉 Fastnade direkt och det blev en glassdejt!
Vi har snart varit tillsammans i 5 år! Han jobbar som verkstadschef på ett företag som heter ericomm i Falun! Underbart jobb som han trivs otroligt mycket med!

Hej! Då jag själv väntar tvillingar har jag lite frågor var du orolig mycket under graviditeten med tanke på att alla ofta påpekar att det är en riskgraviditet med tvillingar? ( känner mig själv ganska nojig över att föda för tidigt) i vilken vecka blev du sjukskriven? Kände du av sammandragningar tidigt i graviditeten? Dubbelammar du? Vad är svårast tycker du nu när de är födda? Längtar så efter mina efter att ha sett dina små sötisar! Är småsköna att kunna läsa om någon som gått igenom en tvillinggraviditet och sen se hur bra allt gått, tack för att du delar med dig! Krsm Emma

– Det va klart jag va orolig, men det la sig efter ett tag! Precis som du säger så säger alla att barnen kommer komma tidigare. Så jag stressade upp mig över det! Men sedär, mina barn kom i v40! Jag blev sjukskriven i v 26, Dels för att jag kände av sammandragningar tidigt runt v 22! Jag ammar båda två, men tar en och en, och pumpar ut åt den andra! Så matar jag varrannan med flaska!
Svårast.. Hm! Jag tror det är att få båda nöjda, har så dåligt samvete när båda är ledsna så lär man försöka trösta en i taget!( om dom inte är nöjda att ligga i mitt knä båda två) Va roligt att du följer, och grattis till dina tvillingar! Kommentera eller Maila gärna om du har fler frågor!

Vet inte om du skrivit om de tidigare men vilket är ditt favorit resemål?
Jag och min sambo här funderingar om Hawaii. Underbart söta bebisar! ❤

– Va roligt! Hawaii är underbart, helt klart mitt bästa resåmål! Men finns så många
underbara ställen, Har ni tänk vara på fastlandet så är ju Kalifornien underbart!
Thailand är ju också gudomligt, men inget slår Hawaii! Hoppas att ni åker ! 🙂

Hej!

1. Hur många barn vill du ha ?
2. vad är det för ras på vovven
3. tycker du att det är kul att blogga?
4.Hur många har du rest utomlands?
5.vad är det pinsammaste som har hänt

– Jag vill ha 3 barn.
Allan är en Jackrussel/chihuahua
Jag tycker det är roligt att blogga, underbart att skriva av
mig och kunna titta tillbaka sen!
9 gånger har jag rest utomlands!
Oj, det har jag inte en aning om! Får återkomma med den så får jag tänka lite! hehe

Är Agnes och Alfred enäggstvillingar?
Vem har fått ditt utseende av tvillingarna och vem har fått Kristians utseende?
Ska tvillingarna har varsitt rum eller ska de dela?
Är du inredningsintrresserad? Har du börjat fundera på hur du vill att tvillingarnas rum ska se ut?
Ska de gå i samma klass i skolan när det är dags?
Har du haft/har ett starkt band till ditt/dina syskon? Tror du tvillingarna får ett starkt band?

Nej dom är tvåäggs ( pojke och flicka)
Agnes är lik mig när jag är liten och Alfred är lik Kristian, Men han är även lik min lillebror! Dom kommer få ett varsitt rum! Jag älskar inredning, och jag designar deras rum i huvudet varje dag hihi!
Jag tror jag kommer vilja ha dom i olika klasser, Men vi får se!
Ja jag har starka band med mina syskon! Det skiljer 1 år på mig och min syster och 3 år till min lillebror! Så vi har alltid varit otroligt nära varandra!
Jag hoppas dom kommer ha ett starkt band, och ha nytta av varandra! 🙂

Hej!

Jag har en fråga angående kläder. Tycker alltid detta är lika intressant när det gäller kläder på just tvillingar. Har sett att du inte matchar kläderna till Agnes och Alfred och undrar om du har en tanke på att göra det? Eller kommer börja med det när dem blir äldre?

-Hej! Nja jag har köpt det kläderna jag tycker är fina! Men dom har en heldel likadana kläder, bodysar och byxor! Så ni kommer nog få se dom i mer likadant här i bloggen! Just i storlek 50 har vi inte så mycket lika! 🙂

Hur mycket pengar får du av att blogga ?

– Jag har inte bloggat på så hög nivå än!

Var dom små planerade?
hur var reaktionen då ni fick reda på att det låg tvillingar i magen?
vill ni ha flera barn framöver?
har ni tvillingar i släkten eller kom det från ingenstans?
Dom är så söta era små bebisar<3
kram

– Dom va inte planerade, men väntande! Vi hade sagt att det får bli som det blir!
Det blev en otrolig chock! Men sån lycka! Ja jag tror jag kan tänka mig ett till barn i framtiden. Men man vet aldrig. Ska njuta av dom två jag har nu!
Vi har tvillingar i släkten! 🙂 Tack så mkt! kram kram!

Är tvillingarna lika varandra i utseendet? Fast de är kille och tjej. Är deras personligheter lika? Liknar de dig eller pappan som små?

– Nej jag tycket inte dom är nå lika! 🙂 Agnes är lik mig som liten, och Alfred är lik kristian. Men han är även lik min lillebror!
Dom har otroligt olika personligheter! Alfred är en liten bestämt herre som vill att allt ska gå snabbt. Och Agnes är mer lugn och harmonisk!

Hej!

Hur kom det sig att du och Kristian flyttat till hus? Så mysigt och kul det verkar! Hur stort är huset? Måste kännas härligt att bo någonstans där barnen kommer kunna växa upp och ha mycket plats Hur mår kroppen efter förlossningen?
Hur blev din blogg stor? Hur länge har du bloggat?

Hade gärna sett mer bilder på inredning hemma hos er, tycker du har så fint!! Och självklart bilder på bebisarna, kan sitta och titta på bilderna länge och får aldrig nog! De är helt bedårande! Mer mer mer!

En sista fråga, vad skulle du ge för råd till en förstföderska? Min svägerska ska föda en liten kille om ca en månad och är lite nervös för förlossningen som de flesta är:) något speciellt hon ska packa med sig i väskan tycker du? Vad var viktigt för dig?

Kram och glad alla hjärtans dag! Ha en härlig helg med din finafina familj

– Hej! Vi flyttade till hus för att vi kände att det va dags att lämna lägenheten vi hade! Huset är 140 kvadrat ( tror jag, haha )
Kroppen mår otroligt bra idag, 3 veckor efter! Otroligt hur man återhämtar sig! Första veckan va jobbig, då hade jag ont lite här och där!
Oj, jag vet inte hur bloggen blev stor, många som är intresserade av min tvillinggraviditet! Så underbara läsare har jag! 🙂 Jag har bloggat till och från sedan 2007! Va roligt, då ska jag fixa mer inredningbilder, dock lite kaos här hemma nu! 😉 men någongång måste jag ha städat!
Säg åt henne att packa ner mjukttoapapper! DET VA VIKTIGAST FÖR MIG! Det på bb va som sandpapper! Även eget schampo och balsam, så underbart att känna sig fräsch! Förklara för alla vad du vill under förlossningen, va bestämd! Och fråga om allt! Det finns inga dumma frågor! 🙂 kram

Hej!

Så nyfiken vart ni bor i Sverige ☺ kul att läsa om
Er vardag med två
Bebisar

– Vi bor i Hofors ( Mellan Gävle och Falun ) 🙂 Tack, roligt att du läser, kram! 🙂

Hej! Jag är en ny besökare och har en del frågor!

Vad heter dina tvillingar?
I vilken vecka fick du dina barn?
Är det svårt att ta hand om dom helt själv. Sen när du är mammaleddig helt ensam med dom två.?
Vad är det för märke på vagnen?
Hur chockad blev du över två tvillingar i magen? Var barnen planerad?
Vad har du för utbildning?
Vad vill du jobba med?
Vad har alltid varit din drömyrke?

– Agnes och Alfred
– i v 40
– Ja det är tufft att vara ensam med dom. Men det måste fungera !
– Vi har en Emmaljunga vagn!
– Vi blev chockade, dom va väntade, men inte planerade 😉
– Jag är utbildad barnskötare, Har tagit studenten i barn och fritid!
– Jag jobbar som badvakt & vaktmästare på ett badhus! och det vill jag fortsätta med!
– Förskolelärare , men nu kanske det är bloggerska? hehe

Hej! Jag undrar hur nu gjorde när ni berättade om graviditeten för era närmaste? I vilken vecka var du då?

-Vi talade om för dom närmaste i v 13! 🙂 Vi talade bara om att dom skulle bli mormor och morfar, samt farmor och farfar! 🙂 Alla blev sååå glada!

Vad heter barnen i andranamn & vems efternamn ska dom få? Innan ni fick veta att det var tvillingar, anade ni något då? Har du körkort? Vilken linje gick du i gymnasiet? Favorit tv-serie? (behöver tips hihi). Om du vill får du även visa fler bilder från ert hus, tycker det du visat hittills är superfint!!

– Barnen har inte fått några andranamn än! Vi kan inte bestämma oss! 🙂
Dom kommer heta Kjellsson i efternamn, eftersom jag såsmåningom också kommer heta Kjellsson! Vi hade inte en aning om att det skulle vara tvillingar!
Jag har inget körkort än! Jag gick barn och fritidsprogrammet !
Oj, favoritserie! Gossip girl, prison break, Desperate housewifes, Revenge, 90210,
Hart of dixie! Jag ska absolut visa mer bilder ifrån huset! kram

Hej. Vill börja med att tacka för en fin blogg!!
Jag undrar lite över hur du uppfattat dina relationer till vänner under och efter graviditet? Har du förlorat vänner/hittat nya? Jag har nämligen en vän som fått reda på att hon är gravid nu och jag vill finnas där för henne så mycket jag kan utan att bli ”klängig” Har du några tips på vad jag kan göra för henne för att stötta, och även tips på vad jag bör undvika att göra eller säga under hennes graviditet? Tacksam för svar

– Hej ! Tack så mycket för att du läser! Ja jag har varit mest ensam under graviditeten! Hat haft mina fina vänner vid min sida, men jag har varit så trött så jag mest har varit hemma! Men dom har funnits där i alla fall! Men vissa vänner har försvunnit helt, och det är livets gång! Tråkigt kan jag tycka, men man kan inte hålla på tjata och ge, utan att man får något tillbaka! Ja jag har hittat många nya vänner!
Fråga din vän hur hon vill ha det! Va där när hon behöver dig, lyssna på hennes ” gnäll”.. Det är jobbigt att vara gravid! Och du som känner henne kommer veta vad som passar bäst! 🙂 Kram

 

Hoppas alla är nöjda med svaren! Ni får gärna maila på [email protected] om ni har några frågor/funderingar eller bara vill säga hej! Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.