God morgon! – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

God morgon!

20140129-230002.jpg

Hoppas ni har sovit gott! Jag vaknar med jämna mellanrum, kollar Instagram, kissar osv!

Så roligt och spännande att följa andras graviditeter! Jag älskar gravid-bloggar och Instagram! Och super roligt med dom som ska ha just nu i samma tid som oss .. Men även dom som har barn sen innan/efter! Så många fina underbara bilder! Är nog Instagram beroende! Men jag längtar ju så efter mina bebisar, så jag får sitta å kolla på andras tillsvidare 😉 och såå avundsjuk jag blir på alla er som får mysa med era nyfödda små troll!

Några av mina favoriter är, Blondinbella, Deer, Stina-lee, Karin Olofsson, mmmalin, Jag skulle kunna göra listan hur lång som helst! Och ja, brukar jag kommentera på din blogg så vet du att du också är en favorit!

Har du en Instagram jag borde följa?
Tipsa i kommentarerna! Eller så lägger du till mig för att ha lite mer koll – Malinhedblom

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Manella - mamma till Isac

  Följer både din blogg och instsgram varje dag <3 tycker det är så intressant att läsa om någon som ska / som blivit mamma till tvillingar. De är jätte söta btw!
  Trist med havandeskapsförgiftningen.
  Fick själv det och upptäcktes vecka 38 och blev igångsatt. Hade ett blodtryck på 220/170 på förlossningen, var riktigt sjuk men lyckades ändå föda vaginalt efter 18 h av smärta.men det måste ha varit en upplevelse att föda tvillingar?

  Du har kanske inget tips på hur man kan öka mjölkproduktionen kring amningen (förlåt för frågan)

 2. Mikaela

  Följ gärna mig! Väntar tvillingar i april. Brukar göra inlägg om mitt liv med en bonde, min lilla dvärgpinscher och annat från min vardag! @mrsrosenlund

 3. Maaandy

  Hej! Jag tror nog dina små är påväg ut idag/natt! Kollar din blogg varje morgon och kväll för att se om det hänt något 🙂 lycka till med allt

 4. Elin wernvik

  Jag är i v.39, heter elinwernvik på instagram 😀 Jag spanar in din hela tiden. Det är så roligt att följa andra gravida och ååh vad man längtar nu 😀

 5. Hanna

  Godkväll i stugan.

  Måste få säga att du är otroligt vacker med din gravidmage 🙂 Hoppas de små liven tittar ut snart. Bebismys är det bästa.
  Lycka till med allt 🙂

 6. Mummu. Till mybabydolls.blogg.se

  Hej Malin, det första jag gör på morgonen
  kollar på din blogg, om jag inte kommer fram
  så ringer jag till Satu, så nu är det jätte spännande
  varje dag. Kram på dig.

 7. Mummu. Till mybabydolls.blogg.se

  Hej Malin, det första jag gör på morgonen
  kollar på din blogg, om jag inte kommer fram
  så ringer jag till Satu, så nu är det jätte spännande
  varje dag. Kram på dig.

 8. Anette

  Vad kul att läsa om dig. Spännande och se när de små liven vill komma ut. Jag fick själv tvillingar, en flicka och en pojke, för 8veckor sedan. De stannade också länge, födde i vecka 39. Så förstår dig när du skriver att det är tungt 😉
  All lycka till er!!!

 9. Therés - Mamma till Freja

  Vilken gosmage du har! Och så fantatiskt med tvillingar! All lycka till när det är dax, en förlossning är det absolut bästa man kan få gå igenom och uppleva! Och det kan jag säga trots att jag födde utan smärtlindring 😉

 10. Nadja

  Det är så spännande att kika in här : )) tittar dagligen för att se om det är bebisdags. På fredag kommer jag att outa en nyhet på min lilla blogg, kika gärna in hos mig då.

 11. Jen

  Du får jätte gärna följa mig också på instagram väntar också tvillingar och är i väntans tider också 🙂

 12. Anonym

  Du får gärna följa mig mig på instagram mrsehn väntar också på mina tvillingar som kan komma när som helst

 13. Maria

  Åh jag som fick en kommentar av dig häromdagen;) tack!!!:)

  Hoppas de små vill komma snart! Är inte så vanligt att gå så långt med tvillingar va?

  Kram

 14. Martina

  Följer dig och väntar med spänning på dina små…
  Jag väntar mitt tredje barn och har BF om 34 dagar.
  Följ gärna mig på Instagram. @mhilderseth

 15. Martina

  Jag följer dig och väntar med spänning på dina små…
  Själv väntar jag mitt tredje barn och har BF om 34 dagar!
  Följ gärna mig på instagram! @mhilderseth

 16. Madde

  Klickar in hit varje dag och följer din instagram, spännande att se när dina små kommer ut! 🙂 några känningar att något är på g? ^^