Tvillingmorsan

BV- väskan update

20140126-155205.jpg

En liten update i bb-väskan, Lite mer sköna kläder till mig, schampoo&balsam, Nya tandborstar till mig och K.. Amningsinlägg och egna bindor! Måste komma ihåg att köpa en deo!

Till barnen, lite kläder i storlek 50! Innan hade jag endast packat i 44 kläder. Men nu så behövs nog kanske lite i 50! Undra hur stora dom är nu? Om dom väger över 3 kg, eller fortfarande är under? spännande!

Nu ska jag njuta av en ansiktsmask, duscha och smörja in mig med den nya oljan jag skrev om igår! Det är jag värd efter att ha städad och tvättat idag!

Vad har ni gjort i helgen? Jag hoppas ni har haft det bra?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Så roligt och mysigt att läsa din blogg! Hoppas du får dina/era efterlängtade små trollungar snart! Vila ordentligt nu och ta hand om varandra, kram♥

  2. Fia

    Ååååå så spännande!!!!! Mina tjejer vägde 1970 & 2045 men dom kom ju visserligen 6 veckor för tidigt. Å vilka fina kläder dom kommer få =)

  3. Sandra

    Storlek 44 är inte så vanligt på bebisar som föds i normal graviditetslängd. Min syster fick tvillingar med kejsarsnitt i V 38 (pga att ena låg i säte). Hennes grabbar vägde då ca 3000gr och 3300gr. De behöver inte vara små bara för att de är två!

    Snart får du möta dina små underverk!

  4. Agnes

    Det är så himla kul att få följa dig! Tittar in flera gånger om dan för att se om något nytt har hänt..
    Och roligt att flickan kanske ska få heta Agnes! fantastiskt namn 😉
    Stoooort lycka till, jag tror att du blir en fantastisk mamma!

  5. majblomman05

    Gud så söta kläder:)
    Lycka till med allt när det är dags!
    Du har en underbar resa framför dig! ❤️

  6. Maja

    Det är så kul att få följa dig och din graviditet med tvillingarna! Vill själv bli barnmorska när jag blir stor så det vore väldigt kul att få läsa en förlossningsberättelse sen när de kommit. Lycka till nu! Jag tror de kommer på tisdag eller onsdag. Kram 🙂

  7. Emma

    Min dotter va 50 cm och vägde 3190g när hon föddes och hade storlek 44 i 3 veckor, men det är ju olika hur bebisarnas kroppsform är beroende på vilken storlek som passar 🙂

  8. Susanna

    Tror dom väger 3000 eller strax över. 🙂 Vad spännande! Du får se till att ni landat med bebisarna hemma runt alla hjärtans dag för då kommer vi upp med lite kärlek! <3 Guuuud vad jag vill nosa på dom nu!