Tvillingmorsan

Goskruttar!!!

Usch och urk vilket väder! Blir deprimerad! Imorse vaknade jag med tuppen och tog en promenad med Katrin,Sandra, Camilla och barnen! Va svettig som en.. ja jag vet inte vad.. Men skönt vare iallfall! Sedan efter en skön dusch bar det upp till beverly hills för att mysa sönder med mina små gofisar!!

Blev en promenad hem för att göra mat åt Kristian, och nu sitter jag i soffan och är skit trött! Hade tänkt skriva huuur mkt som helst men ögonen drar ihop sig!

Ni får mysa till lite bilder istället! Imorgon är det tid för att gå och kolla upp min nacke igen! och efter det ( om det är sol) ska jag nog ut med Katrin och barnen och knäppa lite fina höstbilder!!Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.