Ännu en helg – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Ännu en helg

Är förbi!! Men en mycket trevlig sådan! Igår va det hockey ja, såklart som jag sa så vann Brynäs! Heja heja! Fick en hel del pussar på läktaren även fast surläppen kom fram där ett tag;) jätte trevlig kväll som avslutades hemma i soffan med Parma mat och en film!

Idag tog vi lite sovmorgon och åt frukost tillsammans vilket inte händer så ofta! Riktigt mysigt! Sen fick jag följa med Katrin,Erik och barnen till Aqua Nova i Borlänge! Mina små söt pluppar, vad jag älskar dom!!!
Riktig trevligt måste jag säga! Och jag va helt sluut när jag kom hem! Men lyckades hålla mig ifrån soffan!! Lagade mat till Kristian som skulle iväg på match! Och sen gick jag upp till monkan/kämpes för att hämta hem min lille prins!! Och så glad han blev!
Fick ost å kex när jag kom dit, tackar tackar! Och en hel del prat blev de å!

Nu har jag krupit ner i sängen efter att ha sett crazy stupid love! Kanon film enligt mig! Har alltid varit ett fan av Ryan gosling ( sedan the notebook) !
En klart sevärd rolig film!!

Imorgon blir det promenad med Katrin och Sandra! Och självklart barnen! Så nu är det dags att sova!! Hoppas katrin kommer ihåg att skicka ett hot sms om att jag ska vakna!!;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.