trouble in paradise – En till LOPPI.se webbplats
trouble in paradise

trouble in paradise

ladda batterierna

Idag är det söndag, min enda lediga dag. Jag har inte kunnat längta mer efter att idag skulle komma. Jag har varit såå sliten hela veckan. Det har (som jag beskrev i förra inlägget) blivit för lite sömn, för dålig mat och dricka. För dålig återhämtning helt enkelt. I mitt jobb är det A och O att ta hand om sig annars håller man inte. Eller man håller ihop medan man är ung. När jag var mellan 20-25 kunde jag slarva med både sömn och mat, jag kunde köra en utekväll på krogen och ändå köra på som vanligt. Nu börjar jag kunna räkna mig till medelåldern i branschen med mina snart 33 år, haha, och jag ligger dödens död efter ett par dagar med slarv. Den här helgen och då framförallt idag går alltså till att ladda batterierna för imorgon kör vi på igen!

Fast sova ut är ju inte att räkna med om man har en två-åring…vi har varit uppe sedan 7:30 och kollat på teletubbies, det är en av de senaste favoriterna här hemma tillsammans med pocoyo och paw patrol.

yes, det står en ior-mjukis precis framför TVn och vi har precis klippt tånaglarna med nagelklipparen som ni ser där i nedre delen av bilden, de tillhör inte den vanliga dekoren (just saying)

Ha en fin söndag hörni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.