Finaste skorna – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Finaste skorna

Jag har de finaste träskorna till sommaren. Hittade dessa Moheda-skor hos Fyndiq.se och kunde inte låta bli att beställa de 🙂 Jag har flera vänner som har pratat så gott om Moheda-skorna och de hade helt rätt också.

image

image

De passar till allt – Byxor, shorts, kjol osv. Jag har de helst nu till en sommarklänning 🙂 Fyndiq hade de i svart och beige, de två färgerna jag har så svårt att välja mellan men till slut blev det i beige då jag har flera klänningar den färgen funkar bäst till 🙂 I löööv them.

I samarbete med Fyndiq.se
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammamia

    jättefina skor, även ett par kliande valptänder kan gilla dem. Du får göra hatthylla till skohylla. Lycka till med både skor och valp