Resfeber och tävlings-tips – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Resfeber och tävlings-tips

Vilken resfeber barnen har haft de senaste dagarna! De har varit både högt och långt, rast löst, tjat och massa smågnabb. Ibland så pass intensivt att jag har varit redo för att emigrera till Alaska 😀 Idag har vi varit iväg och handlat det sista som ska med till resan, tvättat det sista och packat. Och packat. Och packat. Och efter att alldeles nyss ha kollat det kommande vädret uppe i Idre så kommer jag att packa om lite för det ser inte så lovande ut med vädret som jag hade hoppats på. Får nog snällt ta och byta ut en del klänningar och shorts mot lite varmare plagg. Annars bryr vi oss inte om att det ska vara rätt kallt där, bara att komma iväg dit ska bli så skönt 🙂

Jag har även hunnit agera frisörska idag.

image

Benny, Oliver och Victor hamnade under apparaten. Här ovan ser ni hur mycket som blev bortklippt 😀 Fasiken vad deras hår växer som ogräs! Victor har sparat sitt hår länge men ville nu klippa sig kort igen vilket kändes lite vemodigt. Man hade ju vant sig vid hans långa hårsvall 😉

Jag vill också passa på att tipsa er om en tävling som min vän fotografen Angelica har just nu.

image

Angelica är jätteduktig på sitt jobb och en härlig människa på alla sätt och vis. Hon fotade mig och Madde till vår kommande sida och ska även komma och fota vår familj inom kort 🙂

Och som jag skrev så har hon en superduper tävling just nu som jag inte vill att ni ska missa!

För ett tag sedan fotade hon min vän Therese och hennes sambo Emil. En kärleksfotografering och fotona blev helt fantastiska!

Nu har ni en chans att vinna en egen kärleksfotografering hos Angelica!

wpid-20150706231718710.jpg

HÄR hittar ni tävlingen ni inte får missa 🙂

Nu måste jag ta mig själv i nacken och hoppa i säng, det blir en lång bilfärd imorgon…

Kram ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Hej! Jag tycker det är så kul och gå in och läsa din blogg, och än mer nu sen jag själv fått mitt första barn!! Har en liten fråga till dig som har mycket mer erfarenhet av barn än mig, när brukar du byta från liggdel till sittdelen i vagnen. Min son är 2 dagar yngre än din David och jag börjar fundera på att snart byta ut liggdelen åt honom, dels för att han snart inte får plats i den ( lite små rund och go) och dels för att han hela tiden försöker sätta sig upp för att se. Hoppas du har tid att ge mig något tips om när du brukar byta, för jag har inte så många andra att fråga! Kram och tack för en jätte bra blogg!!

 2. Marina

  Poolen i Idre är uppvärmd till 30 grader så det går att bada ute även om det är kallt i luften

 3. Karin

  Vilken fin bild på dig:)
  Idre, där har vi varit många vintrar, så fint. Säkert underbart där på sommaren också