Nu börjar semestern – förebygg och håll er friska – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Nu börjar semestern – förebygg och håll er friska

Jag har, i samarbete med ColdZyme fått testa deras produkt och nu efter några månader och en dels användande vill jag tipsa er om att se till att ha ColdZyme i ert hemmaapotek 🙂

image

Jag har flera gånger känt att en förkylning har knackat på dörren och då direkt börjat med ColdZyme och jag tror verkligen att det är tack vare det som jag har ” kunnat hålla dörren stängd ” för en rejäl förkylning! Samma sak med Jennifer och Selina. De små har tyvärr varit för små för att använda ColdZyme och då fått gå igenom 2 rejäla förkylningar på kort tid.

Nu känner jag igen små körkylningstecken och direkt åker ColdZyme fram…

image

Så dagens tips är:

Se till att ni har ColdZyme hemma och börja använd det direkt när ni känner av en eventuell förkylning.

Kanske lyckas ni då hålla er friska under sommaren för det finns typ inget värre än att ha en dunderförkylning mitt på sommaren 😉

Kramis ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Nja, det är inget jag frivilligt skulle spraya in i min mun. Coldzyme består ju av Trypsin som används för att ta loss celler och vävnad vid ex bakterieodling. Trypsin förekommer naturligt i vårt tarmsystem och jag tror att det är i den ändan det ska vara 😉

 2. Maria

  Hej Mirka, vill tipsa om en bakluckeloppis imorgon lördag 11-15 på Eurostop i Märsta. Ska själv sälja finns barnkläder o leksaker till bra priser. Bra aktivitet för barnfamiljer 🙂

 3. Elsa

  Nu kryper jag ner i en renbäddad säng, kunde inte låta bli att tänka på dig, hoppas du får sova gott i din egen säng inatt. Kram

 4. annema

  Jag är sällan förkyld, max en gång per vinter och aldrig på sommaren. Mina barn är också sällan förkylda eller sjuka överhuvudtaget. Hur vanligt är det med förkylningar på sommaren?

 5. popcorn

  Säkert effektivt men är det egentligen bra att mota alla baciller jämt? Jag tror ändå på att man “behöver” vara lite sjuk då och då och även att låta kroppen ta hand om bacillerna själv med t ex feber. Allvarligare sjukdomar ska man självklart medicinera!
  Men hur funkar det egentligen, förkylning är ju virus och det ska ju inte finnas botemedel mot, eller gör det det?