Trettonbarnsmamman

Skruttbilen m.m

Idag återgick jag tillbaka till min gamla skruttbil igen efter att ha varit bortskämd med en lyxig Citroën i 3 månaders tid. Jag kommer att sakna all lull lull och hur skön den var att köra. För att inte tala om hur soppasnål den var. Chevan känns enorm nu 😀 Men den var hemmatam att köra igen 😉
I förmiddags tog jag med mig småttingarna till Bildemo för att byta däcken. Chevan har stått med vinterdäcken på och det funkar ju inte. Bildemo har dropp in och medans man väntar så kan man ta en fika och de har även en liten lekhörna för barnen.

image

Knappa halvtimma så var allt klart. Superbra!
Selina är hos sin gamla kompis i Torstuna sen i söndags. Eller just nu är de utanför Örebro i deras sommarstuga. I alla fall så hände det en liten olycka där idag… Selina och kompisen fiskade och Selina fick en fiskekrok i näsan! Så de fick besöka sjukan för att avlägsna kroken. Det gick bra och Selina var bara cool hela tiden 🙂 Tur att det var näsan och inte ögat…
Vi har haft det molnigt hela dagen så när solen tittade fram efter middagen skyndade vi oss ut….Och 2 minuter senare regnade de. Tji fick vi. Vi gav oss inte och efter en stund slutade det regna 😉

image

Medans Peter klippte gräset och Kevin lekte med barnen gick jag så småningom in och bakade en rabarber/hallonpaj. Det med glass blev ett bra avslut på dagen 🙂

Idag har jag varit förbannad. Så in i helvete upprörd . Det händer inte ofta men idag lyckades någon göra mig så pissed of. Jag kommer att ta upp saken här, måste bara samla mina tankar kring saken först…. Någon ska inte få tysta mig eller styra mitt liv!

image

Typ så sammanfattar jag saken för tillfället.

Nu ska jag efterforska lite i min jakt efter denna någon….

Kram på er alla minus en någon

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mummu till mybabydolls.se

  Mirka bryr dig inte va en idiot skriver. Du är du, och du är stark,Kram från mig.

 2. Mia Fridh Hagström

  Hej. Tycker alltid det är roligt att gå in på din blogg och läsa. Stor Kram till dig Mirka

 3. Jenny

  Usch :/ jag gissar att denna någon gjort detta (vad det nu är) via någon kommentar eller så här på bloggen! Vissa verkar anse att så länge de kan vara ”anonyma” får man säga/bete sig hur som helst! Fy f-n för såna människor! Fega jäklar som inte kan stå för sina åsikter! Heja dig Mirka – du och din familj är så härlig 🙂 kram

 4. Susanne

  En liten undran bara om din blogg, den syns inte i min feed längre och har inte gjort det sen i maj när jag tittade efter 🙁
  kram Susanne

  1. mirkak

   Det blev nåt knas när Loppi bytte sin plattform…eller när min blogg ändrades till ”trettonbarnsmamman ” 😉

 5. Helena L

  Heja dig Mirka och hela din familj. STÅ PÅ, vi är många som önskar dig och din familj det allra bästa 🙂

 6. Tina

  Som uppfödare av borderterrir .Så vet jag inga valpar säljs innan man är 8 veckor. Och det gäller alla valpar.

   1. AO

    Har Tintin fått lärt sig att kissa utomhus då och hålla sig inomhus?
    Om inte. Ta bort mattorna i så fall 😉

    1. Carina H

     Finns ingen valp som är rumsren vid 8-9 veckors ålder, tror säkert att Fam Norrström vet detta, om inte så blir dom varse om pölar här och där. ev en liten hög också, tvivlar inte en minut på att dom inte skulle klara detta. Dom har säkert räkna med detta ett tag framöver,

    2. Susanne

     Varför ska ta hon ta bort mattorna?! För att valpen inte ska kissa på mattorna? Jag har själv en hund på tre år hemma och inte tog jag bort nå mattor, istället lärde vi den ganska snabbt att bli rumsren.

     1. ao

      Varför jag rekommenderar dem att ta bort mattorna är att en vän till mig gjorde det inte . Hunden både kissade och bajsade på den en gång av misstag. Sen blev det kemtvätt 🙁
      Efter kemtvätten så åkte alla deras mattor bort.
      Ville bara rekommenderar så de inte behöver bli lika besvikna som min vän blev (mattan – kemtvätt)

 7. Carina H

  Ja. heja på dig. vill återknyta förslag på hundförsäkringar. Har Ni kollat på bolagen ni har hus och bil i ? mycket på samma blir det mängdrabatt, men Ni kanske redan har kollat upp detta? bara en tanke jag fick. Och nu hoppas vi på värmen som skall komma i m orgon (onsdag) hela 28 grader på dagen, tackar vi inte nej till, för nu räcker det med regnet, har fortfarande inte införskaffat blomor i mina terasslådor, hade jag gjort det hade dom drunknat bort i all regn. men nu vänder det. Ha det gott nu i sommarvärmen.