Trettonbarnsmamman

Midsommar med besök m.m

Igår tog jag paus från alla sociala medier.Vi hade inte planerat någonting speciellt inför midsommarn, bara äta gott och så. Men i torsdags körde jag Benny och Victor till deras kompisar Albin och Emil och Alice till sin kompis Naemi i Torstuna. Det var länge sen de såg sina gamla kompisar sist. Jag stannade kvar en stund hos Jenny och Orvar, saknar våra gamla goa grannar.

I torsdags ringde även våra gamla Märsta vänner/grannar och undrade om de fick komma och vara hos oss på midsommarn och det fick de så klart 🙂 Även vår Daniel med sin flickvän ville komma så det blev fullt hus till slut.
Ammie och Conny kom mitt på dagen med deras äldsta son Kenny och deras 3 hundar. Daniel med tjej blev hämtade av Peter kl. 16 i Uppsala. Linnéa bakade hela förmiddagen och när hon var klar åt vi sill-lunch. Conny gör alltid egen inlagd sill som är så god och allt gick åt 😀 Att ha 3 hundar lösa hos oss var bra träning för barnen och efter en stund hade alla, till och med Linnéa vant sig vid de. Senare stog Conny och skötte grillningen medans jag och Ammie fixade med resten av maten inne.

image

image

Dagen avslutades med en god fikastund

image

image

Vädret var inte det bästa men vi slapp regnet vilket var skönt! En härlig dag i goda vänners sällskap ❤

Idag tog det flesta barnen sovmorgon. Lilja sov ända till kl. 9.30 vilket är nog rekord för henne. De flesta av barnen är dunderförkylda och går med härliga eller under näsan. Jennifer har knappt någon röst kvar just nu. Jag försöker komma ihåg att använda ColdZyme så jag kanske *peppar peppar…* slipper bli förkyld…
Peter har varit ute sen efter frukosten och klipper gräsmattan. Har legat lite efter med den så det fanns mycket jobb att göra men fint blir det 😉
Daniel är ute och hjälper till att kratta upp.

image

Småtjejerna leker med sitt medans

image

Och jag dricker kaffe och bloggar medans David sover i vagnen 😀

image

Ha en fin dag ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Såååå gulliga barn ni har, varje gång jag ser bilder på Lilja ser jag min dotter Milja, de är sjukt lika och ser lika busiga ut
    Jag håller tummar och tår för att Linnea tar sig loss från sina ” demoner” och blir bra. Kan sätta mig in hur det är för henne och när hjärnan bombarderar en med negativa tankar.

  2. Nettan Magnell

    Håller med Jessica, ovanför! Vad gott det ser ut, kan man få receptet på salladen, bilden under och det som är på brickan?

  3. Nettan

    Vill häls Linnea! Försökt kommentera hennes blogg men lyckas inte! Så fin tjej, allvarlig sjukdom jag själv levt med i 25 år. Bättre o sämre stunder. Det finns mkt bra hjälp och olika behandlingsalternativ. Även haft en dotter med självdestruktivitet och det ända som hjälper är att folk försörker orks lyssna, ibland får man snähet tillbaka. Men vi med ätstörningar har nog med dåligt ssmvetavomvhur vi sårar våra nära. Men häls Linnea en stor kram och hon måste kämpa för sin EGEN skull o ska inte skuldbeläggas som hunctyfligen blivit i hennes blogg. Det kommer gå men med bakslag. Viktigt att inte skuldbelägga SI själv. Heja Linnea:-)

  4. Anna

    Åh jag ÄLSKAR att alla hundarna har sele på sig (iaf inte stryp!). Sånt gör mig varm i hjärtat! <3

  5. Jessica

    Vad gott det ser ut, kan man få receptet på salladen, bilden under och det som är på brickan? Tycker synd om Linnéa, hoppas hon fixar det och att hon kommer må bättre

  6. ao

    Ni som har många barn som måste skjutsas hit och dit och bor på landet.
    På vintern när barnen går i skolan och på dagis + aktiviteter och så Peter till och från sitt jobb.

    Hur många mil brukar du Mirka köra bil per vecka under vintern i normala fall?
    Hur många mil brukar Peter köra bil per vecka under vintern i normala fall?

  7. my

    Vilken mysig midsommar ni haft! Jag har en fundering, Är daniel peters barn sen innan? Eller är det jag som snurra till det!
    Ha en fortsatt bra midsommar, kram

  8. Ida

    Tycker att Linnea är så modig som skriver så öppet och ärligt i sin blogg. Helt otroligt att en del bara måste komma med påhopp. Det är en jättetuff sjukdom men hon kommer att fixa det med allt stöd hon har runt sig.

  9. Eva

    Läste med lite i Linneas blogg. Ni ska vara så stolta över er modiga fina flicka. Men de är ni ju redan så klart. Alla andra barnen med självklart. När man läser Linneas blogg så tycker jag de är så starkt att hon skriver så ärligt om allt. Hoppas ni har de bra alla☺

  10. Caroline

    Hoppas ni haft en trevlig midsommar!
    Och STOR KRAM till er alla och speciellt till Linnéa. Läste nyss hennes blogg och fy fasen vad hemska kommentarer vissa kan lämna. Helt otroligt.
    Jag är övertygad om att hon kommer fixa detta även om det kommer bli en lång kamp.

    Kram till er alla!
    /tjej i Gävle

  11. Ammie

    Tack för trevlig midsommar. Lilla Minta sov som en klubbad resten av kvällen. Bra träning för både henne och barnen.