Trettonbarnsmamman

Skal m.m

Många av våra barn har fått mobiler och med de kommer också då ett evigt tjat om att få nya mobilskal. Eftersom de flesta mobilerna går i ”arv” när vi stora ( jag, Peter, Kevin, Linnéa ) byter till nytt så gillas inte de skalen som följer med. Vilket jag kan förstå även om de är ändå nöjda med att i alla fall ha fått mobil, klart att de vill ha sina mobiler mera personliga…. Jag vill dock inte lägga ett multum på skal som de ändå så småningom vill byta ut till annat.

skal

Därav har jag börjat, i samarbete med Fyndiq.se,  beställa mobilskal från de då Fyndiq har ett stort sortiment ( speciellt till iPhones ) och till väldigt bra priser 🙂 Barnen får i uppgift att leta upp det de vill ha så jag slipper lägga så mycket tid på det.

Idag såg jag framemot att få sova till 7. Det sket sig 😀 David och Lilja ville gå upp den vanliga tiden dvs kl. 6 så jag hade inget val….Nu hann jag o andra sidan duscha innan Linnéa skulle skjutsas så nåt positivt med det hela 😉 Jag har planerat lite inför lördagen idag. Imorgon ska vi allihopa iväg till Sollentuna och sova över på hotell. En välbehövlig minisemester för oss allihopa. På lördagen ska vi passa på att hitta på någonting roligt i Stockholm innan vi åker hem igen. Nu råkar ju någon gifta sig just på lördag så det lär vara smockfullt i stan vilket vi måste ha i tankarna när vi planerar 😉

Kram på er ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina H

    Jag köper också grejer via Fyndiq.se, dom har bra priser och det kostar inte skjortan och halva livstycket att betala, då är det roligt att handla. hoppas ni får en bra lördag, men som sagt Ni blir nog inte ensamma på stan, men man kan njuta av miljöombyte ett tag, men lika skönt att komma hem till sitt eget bo.Ha nu en bra start på sommarlovet.

  2. Elin

    Hej. Ett annat bra ställe att köpa grejer till mobilen är ebay. Finns hur mycket som helst och väldigt billigt. Vi köper mycket där. Ha en bra dag och ett fortsatt mysigt sommarlov.