Trettonbarnsmamman

Blomster

Jag bara älskar denna tid när olika träd och blommor blommar. Det är så vackert och ger hopp om att värmen är på väg. Jag längtar efter värmen.

image

Vår familjeäppelträd blommar för fullt just nu.

image

Och har massa Liljekonvaljer som är på väg att blomma inom kort 🙂

Idag har alla förutom skolbarnen varit hemma. Älva kräktes 4 gånger igår kväll och har sovit väldigt oroligt inatt. Hon ville ha frukost i morse och drack the och åt en smörgås. Hon har inte kräkts idag men har haft hög feber hela dagen. David har varit lite piggare. Igår var han så matt att han orkade inte ens gnälla, det har han orkat göra idag så en viss ”förbättring” 😉
Lilja och Nellie har varit desto piggare och skojat järnet.. 

image

Busfrön Lilja och Oliver ❤

Igår var vädret underbart framåt kvällen och det var svårt att få in barnen. Kevin och Mli var ute och busade med de

image

Nu ska man hitta på nåt gott till middagen…. Ibland är  det bara så svårt att bestämma vilken mat det ska bli….

Kram 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. EA

    Såg på ditt instagram just nu att några hamnat på 80 pakets inslagning. Jag gjorde också det fast jag hade bytt till Trettonbarnsmamman så blev det ändrat tillbaka till Tolvbarnsmamman nyligen igen. Googla då ditt namn och kunde åter komma tillbaka till Trettonbarnsmamman så något blev fel strax efter nya utseendet hos leverantören Loppi!
    Kram till hela familjen och hoppas snart på nya inlägg från Peters Instagram snart igen!
    Och 3 av mina 4 döttrar är gifta och jag bara varit på ETT! En som gifte sej hemligt på kommunhuset i vanliga kläder och en i New York i enkelhet också lite hemligt. Hon från NY hade senare en stor fest och den andra har också tänk en fest när de hittar sitt egna hus även om det blir år mellan bröllop och fest! Närvaro av de kära är det absolut det viktigaste när och om man så önskar inte utseende!

  2. diningandcooking

    Vad härligt ert familjeäppelträd ser ut, jag har också ett familjeäppelträd fast mitt är ympat på B9 (dvs det blir inte högre än 2,5 meter) eftersom jag odlar det i kruka på balkongen. Mitt äpplelträd blommade för en månad sen eftersom balkongen är inglasad och varmare än utomhus och nu är det fullt med gröna små äppelkart på trädet så jag ser fram emot sommaren och hösten när det är dags för skörd =)

    http://www.diningandcooking.blogg.se