Trettonbarnsmamman

Sommarkläder

Det kanske inte känns så aktuellt med sommar, sol och värme just nu när det är regn och rusk men förhoppningsvis så kommer värmen snart. I helgen gjorde vi en ordentlig raid i källaren och hemma. Alla vinterskor, mössor och jackor m.m packades ner och byttes ut mot sommarskor och annat. Fick då också en inblick i vad som behövs inhandlas inför värmen. Jennifer har ingen jacka och vi har letat efter en som hon tycker om ute i butikerna men det är antingen midjejackor eller gröna jackor som verkar gälla i år. Och J vill inte ha såna. Thor som aldrig ställt några krav på kläder vill nu bara ha shorts i jeans. Nellie har länge tjatat om rosa jeansshorts och det behövs även ett gäng nya sommarklänningar.
Så igår kväll surfade jag in på Ellos för att se om jag kunde hitta något fint till barnen. Och turligt nog har de ett bra erbjudande på barnkläder just nu – Ta 3 betala för 2 🙂
Jennifer hittade en jacka som hon tyckte om och jag hittade shorts, klänningar och annat roligt till barnen. Älskar bra erbjudanden!

ellos10

ellos11

Om ni har missat Ellos erbjudande så kopierade jag info om det 😉

Ditt erbjudande!

Tag 3 betala för 2 på alla barnkläder!*

Välkommen att shoppa hos oss!

*Villkor

Tag 3 betala för 2 på alla barnkläder – billigaste varan på köpet.
Erbjudandet giltigt, t.o.m. 2015-06-08.
Nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) gäller på barnkläder.
Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej varor märkta med ”kampanjpris”.
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.
Erbjudandekod: 315730

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Dina barn har alltid fina kläder:) Alltid riktigt klädd från topp tillåt efter väder och vind. De är också alltid rena i kläderna.
    Du borde ha medalj för det är en prestation i sig,att hålla 13 barn så rena och snygga. Du är så duktig Mirka och måste jobba jätte hårt för din älskade familj❤️ Kram från Caroline

  2. läsare

    Förstår att du gör reklam för Ellos bara för att Loppi har samarbete med dom. Good for you!