Trettonbarnsmamman

Nya bud…

Sitter här på sjukan och ser knappt någonting tack vare olika droppar i ögonen.
Det blev ingen operation. Efter att ha undersökts av en ögonläkare och en ögonkirurg fick jag veta att ingen av de kan se någon näthinneavlossning! Jag har blödningar i ögat och även vätska där bakom någonstans men de kan inte förklara vad som orsakar det..?  Jag har inte fått något slag eller dyl som annars hade kunnat vara en förklaring.
Så nu får jag åka hem med ögondroppar och återkomma om ca 2 veckor. Blir det värre ska jag in direkt.
Jag är lättad över att ha sluppit opereras men det hade också varit skönt att få veta orsaken till blödningen+vätskan.
Har ju haft så här nu i 6 dagar utan att det blivit bättre el sämre….hoppas att det sker någonting innan nästa besök här.

Kram kram 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hoppas det blir bättre med ögat snart! Ta en semester från bloggen och datorn och vila upp dig ordentligt:-) Vi läsare finns kvar sen när du är helt återställd:-)
    Kram

  2. Anki

    Hoppas att ögat känns bättre när du har dropparna och att du får veta orsaken till besvären
    Kramar från Skåneland

  3. Lina S

    Vet inte om Mirka röker,men rökning kan visst ge näthinneavlossning
    om jag inte mins fel..

  4. Stina

    Hej

    Hoppas att du var riktigt ren om händerna efter fötterna i påsen kuren. Det medlet är riktigt vasst och mkt kemikalier i du kanske tog mot ögat. Det är ju just avstötande. Man får akta sig. En tanke bara vet att det fått kritik för detta.

  5. Loppan

    Hej! Min svärfar är optiker och enligt honom kan graviditet påverka synen. Jag har fått kramp i ögonen sen min graviditet. Det bör ju gå över av sig självt! Håller tummarna! Kram

  6. Ise

    Tur du inte hade näthinneavlossning.,då hade du inte fått lyfta något tyngre än ett mjölkpaket, på länge. Hur skulle du klarat det med din stora, fina familj,,
    Kramis

  7. Sandra R

    Usch, hoppas verkligen att ögondropparna hjälper så att du kan återgå till vardagen och den ljuvliga vår som prunkar utanför fönsterna.

  8. Sandra.P

    Skönt att du slapp operation! Men jag förstår din frustration =( Får hoppas att det blir bättre med ögondropparna. Och känn inte att du måste blogga, utan vila ögonen, om du absolut måste fråga dina barn eller Peter om de kan hjälpa dig att skriva ett inlägg.

  9. Agneta

    Får mig att tänka på en grej som hände mig då jag hade en liten knodd. Jag fick en förskräcklig tandvärk i en framtand och tandläkaren hittade inget fel. Tanden rotfylldes och hon sade att det var inte helt ovanligt att sådant hände då man hade småbarn. Man får små, små slag mot munnen av barnets huvud. Inget som gör ont eller som man ens tänker på… Kan det vara samma sak här, fast mot ögat? Krya!

  10. Carina H

    Skönt att Du slapp operationen, och jag hoppas innerligt att det bättras på. och att det inte går åt fel håll. håller tummarna hårt. Hälsn från Upplands Väsby