Trettonbarnsmamman

Morgontrött..?

Skolbarnen har åkt till skolan för ett tag sedan. Benny ringer mig och säger att han glömde sin väska i bussen. Jag suckar lite innan jag frågar om han hade nåt viktigt i väskan? Frågar om hans mobil var i väskan?…. Nä mamma, jag pratar ju i den nu!!
Bevis på att man är lite trött 😀

image

God morgon på er ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena B

    Haha ungefär som när jag gick runt hemma och pratade i mobiltelefonen och samtidigt började leta efter vart jag lagt just mobiltelefonen… Kände mig skitsmart när jag kom på det… Not!

  2. Elsa

    Underbart 🙂 man vet ju själv hur man känner sig när man sagt något lika smart … Tack för du bjuder på det. Kram