Trettonbarnsmamman

Tabataboosttrip, sjuklingar m.m

I fredags ringde Linda ( som håller i barnmässan i Karlstad ) mig och frågade om jag kunde/ville ta över Maddes plats och med kort varsel åka med på en tabata boost trip till Marbella. Gissa om jag ville!? Så in i norden. Men tyvärr så var det alldeles tätt inpå för att vi skulle ha lyckats få ihop logistiken här hemma…. Så jag tackade nej. Och lovade mig själv och Linda att åka med på deras nästa träningsresa i november 😉 Nu tittar jag avundsjukt på alla underbara foton de lägger ut på Instagram. Jäklar vad de ser ut att ha det bra där nere. Massa träning varje dag, hälsosam mat och så mycket mera 🙂
image

I november så…..längtar redan!

Här hemma var det full rulle igår. Hade 2 utvecklingssamtal efter varandra som gick jättebra. Lagade egna skinkschnitzlar med potatis och det blev riktigt gott. Lilja älskar mobiler och försöker ta min så fort hon kan. Hon gillar att titta på sig själv i den så vi tog en liten selfie på oss två 😉

image

När jag tittade på fotot så insåg jag att Lilja är ju lite lik mig…..är hon inte det??

Hur som haver så är hon en liten goding ♥

Idag är hon inte lika glad som igår. Idag är hon sjuk. Och även David är dålig. De båda två har fått feber och är väldigt matta.

Lilja sov till och från hela förmiddagen.

image

Medans jag var på toa hade hon somnat på hallgolvet, plutten.

Just nu är hon lite piggare. David sover också mycket nu så jag håller ett vakande öga på honom. Tycker inte om när de små blir sjuka.

Vad roligt att läsa om hur ni löser era strump problem 🙂 Att fixa egna färger till alla blir lite knepigt när vi är så många men jag ska nog testa med tvättpåsar även om jag kanske är ytterst tveksam till att det skulle fungera på en del av barnen 😀 Tyckte också att tipset med att ha en låda till allas strumpor lät bra så det får bli så om inte tvättpåse-systemet fungerar 😉

Kramis ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.