Trettonbarnsmamman

Ny hylla

Linnéa gillar att möblera om i sitt rum och har sedan sista ommöbleringen tjatat om att få en hylla där hon  kan ha sitt smink och hårgrejerna m.m. Men hon är ganska petig och vill inte ha vilken hylla som helst. Så vi har kollat och kollat efter olika varianter tills hon äntligen hittade en på Fyndiq.se som föll henne i smaken. Tack och lov så var den inte dyr heller 😀

image

I samarbete med Fyndiq.se

Nu ska den bara skruvas fast på väggen innan hon kan fylla på med sina prylar 🙂

Det fanns även smalare varianter av hyllan och vi funderar lite på att köpa en som och ha bredvid våran säng.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna T

    Har oxå en tonårstjej som gillar att möblera om. Vi fixade en fin sminkplats genom att fästa Ikeas avlånga vågiga spegel vågrätt på väggen och under satte vi upp en hylla, heter den malm tro, den som är lite tjockare och så en barstol till de hela…..inte så dyrt och gott om plats till alla flaskor och smink. Barstolen gjorde att det känns lite lyxigt som dottern sa.

  2. Nilsson

    Jag är nyfiken hur detta samarbetet har gått till. Linnea vill ha en hylla och ni hittar en på en hemsida. Bjuder dom på hyllan om ni visar den på er blogg. För företaget kan väl inte veta att ni ska köpa en hylla? Eller ni beställer och dom känner igen ert namn och vill erbjuda er ett samarbete? Det känns som att ni får mycket gratis. Ibland visar ni upp grejer som ni säger att ni har köpt men bara några dagar senare har ni en tävling om precis samma sak. Jag vill bara veta hur det går till?