Middagstips – Stinas kycklingpanna – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Middagstips – Stinas kycklingpanna

Här om dagen blev det kyckling till middag och närmare bestämt Stinas kycklingpanna med ris och currysås.

Barnen är inte så förtjusta i rena kycklingfiléer men älskar just Stinas kycklingpanna och de äter då alltid med god aptit 🙂

image

Jag hade tänkt att ha i majsbitar och morötter direkt i lådan men glömde bort de detaljerna så gjorde de vid sidan av istället 🙂

image

image

image

Så smidigt med kycklinglådorna som sköter sig själva i ugnen tills de är klara att ätas. Vi behövde 3 lådor 😉 Även jag som inte är så värst matlagningskunnig fixar att få till en god middag med de 😉

Nästa gång ska jag testa något av dessa recept

image

image

I samarbete med Kronfågel

Blir sugen på att testa redan imorgon när jag tittar på bilderna 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rutisen

  Ha, ha, jag såg också dessa kycklingpannor från Stinas kyckling i affären igår…..vi har köpt dem förut, innan nya designen….men nu upptäckte bi att de inte bara har ändrat utseende, de har höjt priset rejält, kostade nästan 50kr, så tack, men nej tack…har för mig att de låg runt 30 förut…..Vi kommer inte att köpa Stinas mer, utan det blir eget, minst lika smidigt och mer prisvärt.

  Sedan måste jag fråga PM det är någon som har köpt Lill-Babs falukorv någonstans, de har slutat med den här i “min” affär tyvärr….undrar om de säljs längre, den var/ är såååå supergod. jag som är så kräsen och detta var den enda falukorv jag gillade, ingen annan kommer i jämförelse…..

 2. Lina

  jag har lurat mig själv några gånger och köpt dessa Stinas kycklinglådor. Dom är inget annat än torra och smaklösa. Oftast är det nästan inget kött på dem och många bitar som är vingar. Nej Mirka jag är övertygad om att du slänger ihop godare kyckling själv. Tips lägg kycklingfileer i en form. Vispa i hop 3 dl grädde och 2 dl creamfresh, 1/2 dl soya och 1 tsk sambal oelek. Häll över kyckling fileerna och i ugnen 30 min på 200 grader…så enkelt och gott!

 3. Mormor

  Hej
  Ni är så bra med era fina barn, jag har haft Lisas matkasse i nästan tre år , men har bytt till coopmatkasse , denna är jätte bra och mycket bra mat som barn tycker om , väldigt mycket mat tycker jag , vi har gjort barnens paj flera gånger, jag hoppar över taco kryddning, bara steka färs och kryddor, ner i en pajform och sedan på med två påsar riven ost och sist på med en rulle smördeg kläm till på pajforms kanterna knappt 20 min, i ugnen och sallad till . Ha det bra kram

 4. Linnea

  Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

 5. Anna...fembarnsmamma

  Något som är gott o enkelt är att ta kycklingfileér, lägg dem i en form o krydda rejält med grillkrydda o curry på dem. Klicka smör i formen.
  Låt dem sedan gå nån kvart och häll sedan på grädde o kör nån kvart till.
  Jag har i curry i grädden oxå för jag gillar mkt smak.
  Med ris blir detta namnam!:) enkelt o gott!

 6. K

  Stinas kyckling, länge sen man åt den:)
  Tycker så där om kycklingdelarna ofta de sämre på kycklingen.