Barnmässan 2015 – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Barnmässan 2015

Snart är det dags för årets barnmässa i Karlstad igen och vi kommer att åka dit hela familjen igen 🙂 Det är vår 4:e gång vi åker dit och vi längtar massor. Alla i familjen älskar själva mässan plus att vi får en chans till att träffa ett gäng vänner där och även lära känna nya människor. Linda som anordnar mässan för 11:e året i rad är bara en helt fantastisk människa med ett stort hjärta!

Under barnmässan samlas över 100 unika företag och organisationer under ett tak fredag, lördag och söndag 27-29 mars.

Eftersom barn är det viktigaste som finns så är det naturligtvis GRATIS inträde för barn upp till 15 år. BARNmässan är fylld av aktiviteter såsom ponnyridning, ansiktsmålning och hinderbana!

Vuxna däremot får betala 120 kronor i inträde per dag och då går 10:- oavkortat till mässans insamlingsmål.

BARNmässan

Det fantastiska med BARNmässan är att den är unik i sitt slag som har ett specifikt insamlingsmål år efter år. Under de 10 första åren så har 792 245 kronor samlats in till organisationer som arbetar för att hjälpa barn över hela världen.

Årets insamlingsmål är Susanna i Ghana. År 2010 byggde 27-åriga Susanna Benckert upp barnhemmet Shalom och gav 23 föräldralösa barn ett hem. Dessa barn har inga föräldrar men Susanna öppnade sitt hjärta och gav dessa barn en familj. Sedan 2010 driver Susanna barnhemmet helt på egen hand och hon får enbart hjälp genom svenska bidragsgivare.

unnamed

Kika mer än gärna in på http://blogg.loppi.se/ghanabarnmassan/ för att läsa Susannas egna ord om livet med alla underbara barn i Afrika.

För mer information om BARNmässan i Karlstad kika då in på www.barnmassan.se, https://www.facebook.com/barnmassan?fref=ts och följ gärna BARNmässans instagram BARNMASSAN.

Vi ses väl där!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annelie

  hejsan!!
  åååå synd att man inte kan åka dit trots att det är ganska nära där jag bor men just denn helgen ska vi ha ett födelsedagskalas då min älsta dotter blir 7år den 29mars och hon ska ha kalas den 28:e 🙂 innan dess ska man hinna med jobba mellan varven 😛 hade gött

 2. Ninni

  Hejsan. Det var jag som vann tävlingen med klänningen och jag har mejlat dig mina uppgifter. Ville bara veta så att dem kom fram? Kramen

 3. Caroline

  Verkar mysigt på barnmässan …. Hoppas att sola ☀️i Karlstad lyser på er fina familj när ni kommer till Värmland. Kram Caroline