Trettonbarnsmamman

Familjen Annorlunda avsnitt 6

Snart börjar avsnitt 6 där vi bland annat tog vara på ett tips jag fick här på bloggen i höstas. Vi hade massa äpplen och jag tyckte att det var så onödigt att låta så mycket bara falla ner och gå till spillo. Någon av er tipsade oss om att göra äppelmust 🙂 Och det får ni se ikväll.

image

Och jösses vad gott det blev! ! Kommer absolut att göra om det igen om vi får lika mycket äpplen igen 🙂
Ni får också se lite snickeri och måleri. Och när barnen får sina pengar för strecksystemet 🙂

Jennifer och Alice har bakat kladdkaka som alla ska få äta nu innan programmet 🙂

Tjingeling 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellen

  Varför kom det inget avsnitt av familjen annorlunda vecka 10?

  Älskar verkligen hela din familj❤️❤️ PS jag bor i Göteborg

 2. Tess

  JOSSAN: Man kan visst se det gratis på TV4 play. Däremot om avsnitten e jättegamla o sändes för länge sen så ska man vara + medlem …
  men det senaste kan du se 🙂

 3. Stina

  Är det bara jag som tycker att det säger barnen i ”fel” årdning i introt (alltså inte i åldersårdning)? Jätte bra blogg du har fortsätt med den!

  1. Tess

   JOSSAN: Man kan visst se det gratis på TV4 play. Däremot om avsnitten e jättegamla o sändes för länge sen så ska man vara + medlem …
   men det senaste kan du se

 4. Caroline

  Hej!
  Tittade på tv och Familjen Annorlunda. Vilket bra program de snuttar ni är med:) tycker det är så naturligt och inte alls stökigt i er familj fast ni är många. Ni har Goa fina väluppfostrade, rena välskötta och mycket vackra barn. Tycker att alla som klagar och har så mycket synpunkter skall sluta upp och tänka efter vad de håller på med.Era barn saknar inget och de har två föräldrar som gör allt till 100% och jag är helt säker att det finns mindre familjer där barnen får mindre vuxen stimulans än vad era barn får. Jag vill skriva detta då jag alltid följt bloggen och ser många gånger att det är många elaka påhopp.Jag är inte en människa som blundar när jag ser att saker är fel.Men i ert fall finner jag en familj som lever för sina barn håller alltid på med familjen. Du verkar också ha väldig ordning på tvätt och kläder och hemmet i övrigt. Alla barnen är så rena från den minsta och uppåt i ålder, kanske inte så självklart när kan skall hinna tvätta åt 14 personer .
  Du bakar och donar och lagarnas och fixar, du är en toppen mamma och en otrolig människa som jag beundrar otroligt mycket. Och till min stora glädje så driver du denna blogg som blivit så stor tack vare att du gör ett bra jobb, du skriver bra och har många läsare vilket medfört att du fått sponsorer:) Tänk så roligt att kunna tjäna nån krona på det du gör,det vill väl alla göra .
  Tack för en fin blogg och tack för stunderna ni bjuder på framför Tv! Är så skönt att se alla barnen och skingra tankarna en stund från min svåra cancer! Tusen tack och kramar till hela familjen❤️❤️❤️

 5. Helena

  Shit vad ni är samspelta och duktiga föräldrar❤️. Vilken fin barndom ni ger alla era barn och det där med egentid som du talade om i tv4 är så rätt hela vägen.

 6. Inga-Britt

  Kan du möjligen länka till TV-programmet (Familjen Annorlunda) här på din blogg så också vi i Finland
  kan se det? Det verkar fungera på andra bloggar. Skulle vara roligt att se då jag också annars följer
  din blogg och gillar den. Tack.

 7. Morsan

  Mirka Mirka, vilket jättebra avsnitt. Hela din familj är fantastisk på så många olika sätt. Att se dig och Peter, du måste ge honom en stor eloge också, tillsammans med barnen. Vilket lugn, vilken harmoni och glädje. Sträck på dig och var stolt, vilken fin mamma du är. Stor kram från mig.

 8. Lisbeth

  Mirka….du är lika lugn och fin med barnen som min mor var när vi nio syskon växte upp.
  Ser en massa likheter så tårarna kommer ibland av saknad efter barndommen. Kram.

 9. Agneta

  Jag kan bara hålla med alla andra här. Så härligt att se er familj och hur delaktiga ni är båda föräldrar i barnen och annat i hemmet. Så himla imponerad av er stora härliga familj!

 10. Hanna

  Hej Mirka! Ni är så härliga och ni verkar ha en så fin gemenskap i familjen! Tänk om alla familjer vore som er! Stora som små! Då skulle världen vara betydligt mysigare!

  Hälsningar Hanna

 11. Sofia

  Underbart avsnitt! 🙂 Måste bara säga att jag är så imponerade av hur duktiga alla barnen är! De är alltid glada och positiva utan något onödigt bråk. SÅ mycket roligare att titta på 🙂
  Kram <3

 12. Josefine

  Jag blir så varm i kroppen när jag tittar på er på tv4. Ni verkar vara en helt fantastisk familj!
  Tack för att ni förgyller mina torsdagar och hoppas ni fortsätter att vara i tv-rutan. Ser fram emot att få följa er i framtiden.
  /Josefine, 24

 13. Linda

  Hej ett litet tips då ni är mina stora idoler som verklar så goa och trevliga och framföralllt normala fast ni är en så stor familj,tänkte på er idag när jag själv beställde tvättmedel, disk medel och sköljmedel till min familj från tvättex, antagligen har du redan dom kan varmt rekommendera dom speciellt tvättmedlet som är jättedrygt och räcker med en fjärdedels dl till en smutstvätt och det blir rent och fräscht, dom är jättebra och en hink räcker nog ett tag för er iallafall. det som är skönt är oxå att man slipper släpa hem tvättmedlet från affären då dom kör hem direkt till dörren perfekt

 14. Ida

  Måste bara säga att jag tycker ni har bra koll på alla era barn å dom är skit bra uppfostrade.. Bråkar dom ALdrig med varandra? De verkar inte så iaf, 🙂

 15. Louise

  Vilken härlig familj ni är! Nu ställer jag en ”privat” fråga för att jag är nyfiken och det är självklart helt ok du inte vill svara. Får ni bra betalt för att vara med i Familjen Annorlunda? Hoppas det för det är ni verkligen värda. Kram

 16. Mari böler

  Hej snygga Mirka!!
  Du är min idol, du är ju urmodern som myser omkring med kaffe och myser med din familj, man blir ju så avundsjuk på hur du lyckas?
  Så snygg och så fin familj, kram från Mari (bara 3 barnsmamma, hihi)

 17. WinstonsMamma

  Jag sade till min sambo här när vi satt och tittade, att det skulle vara en dröm att få träffa er på riktigt. Ni är så harmoniska och det syns att ni har regler. Regler ger trygghet och det utstålas verkligen hos er❤️
  Vad kostar det att hyra in ett musteri? Perfekt☺️

 18. Maja

  Fina underbara Mirka,vilken fantastisk mamma du är,och du har ju en underbar man,honom får man inte glömma,lugn och trygg ,underbar pappa..men det är ju därför som ni har sån fin familj.Har följt er alla säsonger på tv,hoppas på det bästa för er alla. Kramar/M

 19. kristina nygren

  Jag blir så lugn när jag ser er tillsammans. Min dotter kom och hälsade på, hon är 29 år ,så vi såg programmet tillsammans. Hon sa också, att vilka duktiga barn. Hjälps åt och det är så mycket kärlek er emellan. Alla jag känner tycker bäst om er i programmet 🙂
  kram till er alla från mig Kristina <3

 20. Agnetha

  Ser fram emot torsdag och Familjen Annorlunda. Er familj är utan tvekan den mest harmoniska och coolaste. Så härligt att se hur ni hanterar er stora familj, lugnt och sansat med massor av glädje och kärlek. Det känns verkligen äkta.
  Kram till er alla

 21. Korina

  Hej du hel sköna mamma jag beundrar dig er ..jag är en tjej på 52 år dom är så imponerad av er ..o jag har en önskan att få ett studie besök hos er o bara gå se er vardag ..detta låter kanske konstigt men om du har tid orka så hör gärna av dig ..mvh korina

 22. My

  Så uppenbart att denna gången är det familjen Wahlström som vilkas i mest negativ dager, varje säsong har alltid en familj…trist på ett annars fint program. 🙁

   1. Ida

    Men sluta snacka skit om Wahlströms på Mirkas blogg, så lågt. Varför kan ni inte ta det direkt med henne istället? Men det är klart att ni aldrig skulle våga skriva så på Trollmorsans blogg. Ni är ju pinsamma.

 23. Elin

  Tycker det är fantastiskt att ni har 13 barn & alla är så vänliga mot varandra, visar respekt & är tålmodiga. Härligt!Grattis till lilla nytillskottet. Mvh Förskolläraren Elin

 24. Maja och Anette

  Hej!
  Torsdagkvällar är heliga för oss! Vi ser till att ha allt färdigt så att vi kan slå oss ner i soffan och kolla på familjen annorlunda. Det är härligt att se en så fantastisk familj, med så fin sammanhållning. Vi hoppas få följa er i flera säsonger.
  Kramar från Halmstad

 25. Alva

  Hej jak kollar jämt på detta programmet men några frågor. 1.hur fick du så många barn?? 2.hur håller ni årdning på alla barn?? 3.kan du sägs vad alla hetter och ser ut på programmet???? Snälla svara av den som älskar barn