Trettonbarnsmamman

Ostbågar med cheddar, bvc m.m

Gillar ni ostbågar? Här äter alla ostbågar och just nu genomför Estrella en stor smaktest av ostbågar som vi har gjort i samarbete med Estrella 🙂 Målet är att få fler att prova Estrellas goda ostbågar 🙂 Skillnaden mellan Estrellas och andra ostbågar är att Estrella har äkta ost i sina och man känner verkligen skillnaden.

wpid-20150226124746050.jpg

wpid-20150226124832941.jpg

wpid-20150226124854878.jpg

Mmmm gott

wpid-20150226124922677.jpg

 Ni kan beställa ett eget blindtestkit gratis på www.ostbagsvalet.se, gäller så långt lagret räcker. Om man dessutom publicerar en bild på sig själv när man gör blindtestet på instagram med #ostbågsvalet tillsammans med en kort motivering, har man chans att vinna en årsförbrukning av sina favoritostbågar.

Jag skulle ha skrivit detta inlägg nedan redan igår kväll men somnade ifrån allting 😉

Jag har lyckats bra med alla morgonbestyr so far. Barnen kommer i tid till skolbussen och till förskolan. David har fortfarande en del magknip och är som kinkigaste under eftermiddagen lagom när middag ska lagas osv. Jag får nog börja laga klart maten tidigare på dagen så slipper jag bli så stressad när middagstiden närmar sig och David bara vill vara i famnen 😉

image

Kevins söta flickvän med David 🙂

image

Oliver är så kär i sin lillebror ♥

Oliver sitter alltid bredvid David när David är i babysittern och klappar och sjunger för honom.

image

En suddig och taskig selfie på mig tagen igår kväll 😀

I morse var det dags för att besöka bvc igen. David går upp så fint i vikt och väger nu 4.260 g. Lilja hade sin 1,5-års koll och det gick bra fram tills hon fick sin spruta för då vart hon helt otröstlig stackaren. Men det gick över så fort vi lämnade bvc.

Nu sover de båda små och jag har passat på att ta hand om tvätt och annat ”roligt”.

Ett tips till er om en bra tävling som Johanna Toftby har.

Ni kan vinna fönstertvättar från Nilfisk som ska vara superbra! Tävlingen hittar ni HÄR 😉

Nu ska jag försöka få till färgen i mitt hår 😉

Kramis ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Isabelle

  Hej hej. Lite nyfiken på hur Davids magknip är nu? Jag har precis fått mitt 2a barn som precis som sin storebror hade, nu har kolik på kvällarna. Tycker att jag testat allt, men inget hjälper. …har något av dina barn haft kolik, och hur hanterade du det? Psykiskt så är det ju hemskt. /Isabelle

 2. Johanna

  Hej!!

  David är så söt.. Var har du köpt hans otroligt fina dress som är svart/grön?
  Ha en toppen kväll, kl:20:00 är jag bänkad framför tv:n, som vanligt 🙂

 3. Maria L

  Hej. Läser din blogg varje dag och ser självklart familjen annorlunda. Ni har varit och är min favorit familj sen ni var med i tv första gången. Jag tycker Kevin flickvän var ganska lik Patricia (Carolas dotter) Kram till dig och din familj

 4. Lina S

  Mirka väljer vad hon vill svara på
  och jag hoppas hon inte känner sig tvungen
  att svara på frågor som inte är adekvata,eller intressanta..
  Den nyfikna typen helt enkelt.

  1. Ida

   Ja just det, Mirka väljer själv vad hon vill svara på eller inte. Inget vi läsare behöver lägga oss i. De frågor som är ställda är ju riktade till Mirka och inte till andra läsare.

 5. Linda

  Mmm ostbågar… Det MÅSTE jag ha till fredagsmyset!!! Och då ska vi se Familjen Annorlunda wiiii vad jag längtar!!! Kram Linda. Ps vad heter Kevins flickvän?

 6. Sandra

  Vad söt David är! Och jag älskar hans vackra namn!! Du har säkert skrivit det någonstans, men, vilken ”start”- vikt och -längd hade den lille godingen?

  Kram

 7. Caroline

  Jag vill bara tala om hur Fantastiska ni är!!! Jag beundrar er och har själv 3 knoddar men jobbar på fler, veckans höjdpunkt är att se er på Torsdagar, men hade önskat att hela timmen va om er. Jag undrar hur det går med all trots och alla viljor, blir ni aldrig arga tappar ni aldrig humöret och hur i allsinadagar har ni råd? Sportar barnen gör ni utlykter, har så många frågor och funderingar, kan jag få vara med er under en helg? 🙂 vore drömmen hihih. Ni är Bäst

 8. Karin

  Blev lite besviken på besöket hos Malou där det inte alls kom fram något särskilt om hur det är att ha en storfamilj!!! hade väntat mig mer …. för mig som förespråkar amning , är nyfiken på om du ammar eller inte? jag får uppfattningen att du inte gör det ? jag har ställt frågan tidigare men du har valt att inte svara… undrar lite varför?? Kram

  1. Alexandra H

   Jag har läst någonstans där Mirka svarat, tror amningen varit svår att komma igång och att hon nu gav flaskan direkt.
   Kan minnas fel.

  2. mirkak

   Tiden var knapp så det hanns inte pratas så mycket tyvärr 🙁 Ang amningen… jag har kämpat med 11 barn och försökt få amningen att fungera men utan bra resultat så med de 2 yngsta struntade jag i amningen och beslöt mig ( efter en hel del ångest ) att ge flaska enbart och det har varit ett bra beslut för mig 😉

   1. Karin

    Tack för dit svar Mirka , så synd att du inte fått igång amningen eftersom det är så smidigt när det funkar man har alltid maten med sig och rätt temperatur .
    Vill bara tipsa andra blivande mammor att det finns bra hjälp via amningshjälpen att få . Måste inte vara BVC sköterskor eftersom dom inte alltid har själva har positiva erfarenheter av amning själva eller kunskap om amning helt enkelt. . Har hört så många som inte får rätt sorts hjälp med amningen på BVC. Så fråga gärna på BB där finns ofta information om amningshjälpen finns annars googla på dem 🙂 fast det förutsätter att man vill ha hjälp . Kramar

     1. Karin

      Jag hade jätte svårt med amningen ( Jag har fem barn i olika åldrar)
      Försökte verkligen varje gång, tvillingar en av tillfällena. Min yngsta fyller 8 nu i mars och med honom var jag inne på BB nästan en hel vecka för att amningen skulle komma i gång och sedan fungera, kämpade men var tvungen att använda ersättning samtidigt för att sedan gå över till det eftersom amningen inte funkade.
      Min äldsta dotter har nu fått en liten tjej och det är så oerhört härligt att amningen funkar för henne helt utan problem. Nu är lilla barnet sju månader och hon ammar fortfarande och det går bra:)
      Tänk vad olika det kan vara.

     2. Karin

      Vad härligt att höra ett en ung mamma får till det med amningen , jag är helt säker på att om man tror det man gör och är avslappnad och litar på att det ska fungera så gör det det. Mycket handlar om stress vilket påverkar amningen negativt då utdrivningsreflexen påverkas och mjölken rinner inte till, sen är det många som blir osäkra då dom inte ser mängden barnet får i sig, men det är också ganska enkelt blir det resultat i blöjan kan man vara säker på att barnet får i sig.. genom att amma ofta så ökar mängden mjölk ( lite tillgång efterfrågan 🙂 tänk på att kvinnor över hela världen ammar , dom skulle inte överleva på annat sätt , då dom inte har förutsättningarna till rent vatten m.m så för dom finns inte andra alternativ. Hos oss är nog felet att vi får ofta rådet att kombinera flaska med amning ,,, barnet väljer ju det enklaste för genom flaskan rinner det ofta lättare , medans barnet får jobba lite mer med att suga tills det rinner till. Ops detta blev en hel roman förlåt !!!! men brinner man i ämnet så gör man :)))) Kram

 9. Amanda

  Vilken härlig familj ni är! Du och din man verkar vara så lugna i sättet. Det tror jag är mycket bra. Det verkar som era barn lyssnar på vad ni säger. Ni verkar vara ett så lyckligt par. Härligt att se. Så fina gulliga barn. Varma kramar till er alla 15.