Trettonbarnsmamman

Tävling – essibella.se

Jag har en vän, Jaana som är otroligt driftig av sig och i höstas öppnade hon en butik i Heby med inriktning på bla rockabilly-kläder.

Hon undrade om jag ville hålla en tävling åt er och det ville jag gärna 🙂

Så nu kan en av er vinna en valfri klänning från hennes butik som ni hittar HÄR !

essibella4

essibella6

Tävlingsregler

Svara på frågan i en kommentar här under:

Vilken klänning skulle du välja om du vinner?

Tävlingen avslutas 4/3-15  kl. 21.00

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marjolijn Forsberg

  Hej Jag skulle välja den svarta klänningen med de röda blommorna på. Den skulle passa ihop med våran röda Buick som vi köpte förra sommaren =)

 2. Mike

  Enda killen kanske hehe men jag skulle vilja vinna den första klänningen cannes i svart och rött till min älskade fru att ha på sig när vi går ut på krogen och äter gott 🙂

 3. Jessica

  Älskar klänningen Maisy. Min dotter skulle bli så fin i den. Håller tummarna att jag får överraska henne med den.

 4. Ida N

  ÅÅh vilka fina klänningar! Vad duktig din vän är som har öppnat denna fina butik 🙂 Jag skulle jättegärna vilja vinna den mörkblåa långklänningen, så vacker! Den hade passat perfekt på ett bröllop jag ska på i sommar. Som student blir det inte mycket pengar över till att unna sig själv, så det hade varit jätteroligt om jag vann! Jag håller alla tummar och tår jag har! Kram

 5. Frida abrahamsson

  Helt klart den mörkblå långklänningen. Har aldrig ägt en långklänning och aldrig tyckt att jag passar i det. Men sen jag fick barn gillar jag det mer och mer. Just den här bar ju supersnygga och skulle passa bra ihop med min lillekille i sin kostym storlek 68 😉

 6. Johanna

  Hejsan skulle bli glad om jag vann klänning 1 den med röda blommor.Den skulle sitta fint på mig i sommar när jag ska åka i min svärfars Cadillac!

 7. Emma b

  Sommarn här i Kiruna skulle behöva lite mer färg, så klänningen med körsbär skulle jag gärna välja om jag vinner! Så fin!! Mvh Emma

 8. Anna-karin Källman

  Oj vilken utmaning att hitta EN fin. Både jag och mina två döttrar älskar rockabilly stilen dels för att det är ett mode man blir glad av och framför allt är det så kvinnligt mot dagens mode. Om jag skulle ha chansen att vinna skulle jag vilja ha den vita med svarta blommor eller den ljusgröna. Du ser kan inte välja bara en. Må bästa kvinna vinna en och hoppas att hon kommer känna sig riktigt kvinnlig och snygg i den, precis som hon borde.

 9. Carina Ekelund

  tänk att få känna sig riktigt fin.
  tänk att kunne överraska mig själv och min man att klä mig fint i den blå långklännigen, de ärvi inte vana vid

 10. Lotta

  Om jag vann skulle jag med stor glädje ta på mig Eloise. Modellen, färgen o tyget är verkligen jag! Klänningen skulle jag dessutom verkligen behöva efter ett år som sjuk med näringsdropp o näringsdrycker så har min garderob krympt. Har numera knappt något att ha som jag känner mig fin i. Så håller tummarna.

 11. Jan

  Hej! Jag vill tävla a’ min frus vägnar. Hon läser din blogg dagligen och berättade om den här tävlingen. Jag skulle vilja överraska henne med klänningen Maisy. Hennes favoritfärg är turkos. Efter flera graviditeter och flera missfall så skulle hon må bra av att få klä sig fin i något nytt för att tänka positiva saker om sin kropp. Jag tycker ju hon är världens finaste och snyggaste oavsett!

 12. Linn

  Långklänningen tycker jag var helt underbar!
  Tänk om man någon gång skulle ha råd att bära något så fint 🙂

 13. Frida Carlström

  Alla klänningarna är jättefina men om jag skulle välja en så blir det den svart tajta med döskallar på axlarna. Den är så snygg och cool.

 14. Camilla Eriksson

  Hej
  Klänningen med körsbär är underbar, så den väljer jag. Jag älskar 5o-talsprylar

 15. Alicia Karlsson

  Åh, jag älskar rockabilly kläder!!
  Den klänningen som du själv publicerat på bild nummer 1 hade passat mig perfekt när det är dags att åka ut i sommar på landets härliga cruisingar! 😀 kram!

 16. Sassa

  Svår beslutsångest.. Honor eller Cannes skulle vara underbara båda två! Men alla var ju så himla fina! Dock så är jag modell större så det är nog de två som skulle sitta bäst, och en färgklick med Cannes skulle bryta bra mot allt svart i garderoben:-)

 17. veronica

  Skulle mer än gärna vinna LINDY BOP TRUDY BLACK PENCIL DRESS!! Helt underbar klänning!!! Ha en fortsatt trevlig söndag!!! 🙂

 18. Lena E

  Så många fina klänningar att välja på, önskar mig mest Cannes att jag av dig få. Då blir jag sommarvacker var jag än gå.

 19. Tess

  Tack för butikstipset!:-). Jag letar klänning till bröllop o där fanns ju många snygga. Skulle jag välja bland dessa så blir det den röd o svarta.

 20. Margaretha

  Absolut nr 4,den blå långklänningen!! Min älskade dotter gifter sig i Paris
  i juni o tänk så fin jag skulle få känna mig i den då!
  Det är så romantiskt som en dröm,festen är på en båt som går på Seine o
  ”landar” vid Eiffeltornet på natten!
  Så jag hoppas!!

 21. Gunilla Jonsson

  Ska på bröllop i sommar. Äntligen. Skulle se snygg ut i blå långklänning tror jag. Om jag vinner kan vi lägga allt krut på dotterns klänning.

 22. Helena Olsson

  Åh, vilka vackra klänningar! Jag skulle välja den svarta klänningen med röda blommor på (nr.1). Den skulle passa utmärkt nu i maj när jag fyller 40 år! Skulle också passa ypperligt nu till sommaren när jag ska delta i Midnight Cruisers Ladies Run tillsammans med några vänner. Hoppas hoppas!

 23. Ellinor Edell

  Hej! Om jag vann skulle jag välja hell bunny Viktoria! Jättesnygg klänning o den skulle passa utmärkt till sommarens crusingar o danser 😀

 24. Erika

  Lindy Bop Trudy pencil dress skulle absolut vara klänningen för mig som aldrig bär det annars. Så varför inte chocka alla & slå till på nåt riktigt sexigt☺ 🙂

 25. Annica

  Jag bara älskar klänning nr 1, tänk om jag hade självkänsla att köpa en sån, eller en hel garderob. helt enkelt älskar den stilen, men skulle jag vinna en är jag tvungen att ta steget att våga

 26. Emelina

  Jag skulle jättegärna vilja ha den svarta med röda blommor (cannes), den skulle passa perfekt på cruisingarna i sommar!

 27. Emma Nilsson

  Åhh en tävling helt i min smak, jag skulle vilja vinna en av de underbara klänningarna till min syster. Hon har alltid varit en rockabilly brud och klär sig alltid i den stilen, hon ska med sin sambo åka till Power meet och det skulle vara så roligt att vinna den till henne, så hon får något snyggt att ta på sig. Min syster har alltid haft problem att hitta klänningar som passar henne och är i den rätta stilen. Så det hade varit så roligt att kunna överraska henne med en klänning som passar både hennes kropp och sinne. Håller alla tummar och tår! Den snygga klänningen Viktoria tror jag skulle passa henne utmärkt. 🙂

 28. MammaMia

  Den svarta med röda blommor skulle jag önska mig, den va urläcker. Har alltid önskat mig en fräck rockabillyklänning. 🙂

 29. Jill

  Jag skulle välja den svarta med röda blommor då jag tycker den är snyggast, coolt med röd underkjol till. Dessutom går den ända upp till 4 XL i storlek och då jag är av den fylligare sorten så är det lämpligt med stor storlek 🙂

 30. Johanna i norr

  Ååh vilka fina klänningar, jag kan knappt välja! 🙂 Men det skulle nog bli nr 1, den svarta med röda blommor 🙂

 31. Zandra Billman

  Jag skulle gärna vilja vinna den långa marinblå klänningen. Efter 4 e barnet är jag snart nere i min målvikt å skulle gärna bära denna på ett bröllop i sommar 🙂

 32. Hanna

  Så svårt att välja, har alltid velat ha en rocka Billy klänning! jag skulle jätte gärna vilja vinna nr 1 den svarta med röda blommor. Tänk att få bära den i sommar!

 33. Nathalie

  Vet du om hon har någon rea snart? Jag kommer ju inte vinna iaf och måste typ spara nu med en gång om jag ska kunna ha råd. Men jag älskar den blå rutiga klänningen med körsberg på. Så jag säger den skulle jag vilja vinna.

 34. Anna

  I sommar gifter sig min bästa vän och strax efteråt ska en annan mycket nära vän ha 30års fest med live-band och smoking.
  Nu går jag och min man och funderar på hur vi ska lösa detta rent ekonomiskt. Jag har varit student (utan ersättning) länge och han har varit pappaledig i nästan åtta månader. Vi har helt tömt våra reserver, nu går vi knappt runt och att kunna gå på dessa mycket efterlängtade tillställningar skulle vara så roligt men blir ingen billig historia, och kanske inte ens möjligt. Vi har inte kunnat unna oss något på flera år, så en fin fest att gå på vore fantastiskt.

  Därför skulle jag vilja välja vinna den blå långklänningen. Det vore helt underbart att få ha den fina klänningen och ge oss ett välbehövt tillskott för att kunna gå på dessa fester.

 35. Josefine

  Klänningen cannes hade passat perfekt till festen med rockabilly eme som jag ska på i april! Älskar dessa kläder☺

 36. Eva

  Den långa blå klänningen . Ska på bröllop och har inget att ta på mig . Kämpar mig ner i vikt för att komma i en fin klänning jag trivs i .

 37. Linda

  Jag skulle absolut välja den rutiga med körsbär och ge den till min bästa vän som gifter sig i sommar. Hon skulle bli så vacker i den klänningen och själv kan jag inte vara med på hennes bröllop då jag ska föda barn den månaden men då skulle hon få något personligt av mig ändå.

 38. Salme Lipponen

  Skulle gärna vilja vinna den svart röda klänningen med rosor (Cannes) från Hellbunny. Den är jättefin! Den skulle jag bära stolt på kommande 50 årsfest

 39. Linnea Wober

  Önskar den rödblommiga/svarta vinna, så snygg att jag nästan svimma. Håller nu tummar och tår, så att jag vinsten får.

 40. Rebecka Ericsson

  ”Lång klänning” den skulle passa perfekt till mina sång-konserter. (jag är sångerska)
  Tack så mycket på förhand 🙂

 41. Elin

  Åh nr3 den med körsbär. Älskar 50tals stilen. Hade varit perfekt nu till vår/sommar. Trött mamma som skulle behöva lite uppfräschning i garderoben

 42. Jeanette

  Ååå, nr 1, den svarta med blommor (cannes). Det skulle vara fantastiskt roligt att vinna!! Nu håller jag både tummar och tår!! 🙂

 43. Jennie

  Jag skulle välja den marinblå långklänningen nere till höger om jag vann. Den hade passar perfekt till vårens studentfest här hemma.

 44. Lisa

  Åh, vilken rolig tävling! 😀

  Jag kan inte bestämma mig om jag skulle vilja ha den marinblå långklänningen då det är min favoritfärg och jag är bjuden på två bröllop i maj 🙂 Eller den svarta med röda blommor som jag kan ha på mig när jag skjutsar min far till olika bilträffar med rocka Billy i sommar i hans Chrysler 🙂

 45. Jennie ström

  Jag skulle mer än gärna vilja ha klänning nummer 1 , den skulle vara så fin att ha på sig nu när man har gått ner så mycket i vikt. Skulle vara kul att vinna den och känna sig fin för än gång skull. Sen har jag tyvärr inte ekonom att köpa en sån. Kram på er

 46. Jennie ström

  Jag skulle mer än gärna vilja ha klänning nummer 1 , den skulle vara så fin att ha på sig nu när man har gått ner så mycket i vikt. Skulle vara kul att vinna den och känna sig fin för än gång skull.

 47. eleonore

  Jag älskar rockabillystilen!! Den svarta klänningen med röda blommor skulle passa mig perfekt då vi glider runt i Galaxien eller impalan.. :))

 48. Sanna

  Åh vilken dröm! Jag skulle vilja vinna Maisy och ha på mitt bröllop i sommar. Jag har letar efter något vackert i pastell för min fylliga figur och det är inte lätt! Vi har folkparkstema så det skulle passa otroligt bra till. Hoppas verkligen!

 49. Ulrika

  Den svarta med röda blommor är en dröm, har gillat sådana klänningar sedan jag var fem år…

  //Ulrika som inte ger upp hoppet

 50. Sofia

  ÅH, vilka underbara klänningar 🙂 ÄLSKAR den mörka med körsbär, men om jag vann skulle
  jag välja Eloise. Den är söt, och jag kan ha den både i mitt yrke som lärare, och till sommarens fester.

 51. Anna

  Den blå långklänningen. Skulle bli så glad om jag vann, eftersom jag fyller 40 och behöver en klänning till min fest.

 52. Madeleine Nilsson

  Jag hade valt den underbart fina svart röda med halsterneck ! Jag är en glad tjockis som haft det tufft i några år i livet . Jag blev drabbad av leukemi 2012 , och blev stamcellstransplanterad av en donator från tyskland . Jag började läsa Mirkas blogg under alla månader på sjukhuset . Jag skulle gärna vilja vinna den fina klänningen och bjuda in alla mina vänner på ett grillparty nu när jag mår bra igen .

 53. Josefine

  Hej! Jag skulle välja den långa blå klänningen! Den skulle komma väl till användning på min och min fästmans kommande resa då vi ska åka iväg för att bara få välbehövlig egentid efter en tuff tid kantrad med mycket sorg efter vårt förlorade barn. Kram

 54. Anna

  Skulle bli så glad om ja vann Hell bunny biscuit klänningen. Älskar rockabilly stilen, musik ja allt som hör till rockabilly. Så kul att följa din blogg Mirka.

 55. Jill Schreiber

  Å vilka fantastiskt snygga klänningar!
  Skulle gärna vilja vinna den blåa långklänningen den ser ju så skön ut, och blått är min favoritfärg.
  Med vänlig hälsning
  Jill

 56. mia

  har aldrig varit en klänning/kjol tjej förut,har aldrig riktigt tyckt om att visa lite mulliga o bleka ben i detta rätt solfattiga land,men nu efter 3 graviditeter o ett visst antal kilon lättare, så har man ändrat sin syn på det o skulle vara enormt kul att få börja bära klänningen lacey turkos

 57. Sofie Nilsson

  Det svarta klänningen med röda blommor skulle jag väldigt gärna vilja vinna och ha på mig på vårtrocken

 58. Emma

  Först vill jag säga super kul att jag hittat din blogg. Tycker ni är en mysig familj.

  Jag vill gärna vinna den svarta med röda blommor

 59. Sara

  Hej Mirka!
  Åh den långa blå klänningen ser alldeles underbar ut (klänning nr 4), den hoppas jag vinna. Om jag vinner kommer jag använda den på ett bröllop och matcha den med accessoarer i guld för lie extra flärd! 🙂

 60. Sofia

  Hej,
  den svartröda är ju helt ljuvlig. Jag fyller 40 år den 3:e så vilken fin present det skulle bli om jag är den lyckliga vinnaren! =)

 61. My

  Jag gillade den mörkblå längst ner till höger och det skulle vara så roligt att vinna den, en klänning som passar både till vardags och till fest 🙂 Med vänlig hälsning, My

 62. Sandra

  Jag skulle välja den långa klänningen, den vore perfekt för bröllopet jag ska gå på i början av sommaren 🙂

 63. Lovisa

  Jag skulle så gärna vilja vinna den långa, mörkblåa klänningen! Den är bara SÅ jag! Jättefin klänning och skulle jag vinna den så skulle den vinsten pigga upp mig rätt rejält!

 64. Märthy Kjellner

  Jaana är en fantastisk person vilket du redan vet. Skulle vilja vinna klänning nr 1 svart med blommor. Den är ursnygg precis som alla andra klänningar.

 65. Anna Eriksen

  vilka fina klänningar. Jag älskar att klänningarna visas med modeller i olika storlek.

  Jag skulle vilja vinna en Cannes.

 66. ann möller

  Direkt när jag såg klänning nr 1 så smög sig en förälskekänsla in i min kropp. Gud vilken vacker klänning.

 67. Linnea.K

  Om jag skulle vara den lyckliga vinnaren så skulle jag välja den midnatts blåa lång klänningen på bild 4.
  Den hade varit som en dröm när man vill göra sig fin på sommarkvällarna efter att bebis tittat ut som är beräknad i juni, eller varför inte på bebisens kommande dop? 🙂

 68. Rebecka

  Nummer 4, långklänningen var hur fin som helst, har länge letat efter den perfekta långklänningen skulle bli så fruktansvärt glad om jag vann den 🙂 kramar

 69. Theres

  Hej. Vad roligt att din vän öppnar en butik. Tycker det är roligt att hon har många fina plagg som fanns i både små och stora storlekar. Så alla kan få något fint på sig utan att det kostar en förmögenhet. Om jag vann skulle jag välja den svarta med dödskallar men det var svårt att välja. Tack och hej.

 70. Pernilla

  O jag skulle vilja ha den enormt fina klänningen med körsbär. Då jag inte kunde njuta av klänningar i sommras pga operation av höfter, hade det varit kul med en ny fin klänning till sommaren

 71. Lena V

  Sugar skull fodralklänning skulle jag välja, jättefin! Härligt att se att hon använder normalt mulliga kvinnor/tjejer som modeller, så man kan föreställa sig klänningarna på sig själv. Önskar henne all lycka med butiken!

 72. Blivit Mamma för första gången ♡

  Jag ska på student i sommar, hade blivit jätteglad om jag hade fått visa upp mina tattoos i den turkosa klänningen med rosor & svalor på som heter LACEY TURKOS
  OMG Så fiiiin

 73. Lovisa Gustafsson

  Hej! Om jag vinner skulle jag verkligen vilja ha klänningen som heter LACEY TURKOS såå snygg typ min dröm klänning men så svårt att hitta såna klänningar… Sku

  1. Lovisa Gustafsson

   Skulle bli så glad om jag vann den klänningen! Skulle bära den ofta i sommar!! perfekta sommar klänningen. Min kommentar skickades innan jag han skriva klart 😉

 74. Malin Svensk Björck

  Så många fina klänningar men eftersom jag ska på både bröllop och 40 års fest i sommar så skulle jag vilja ha den blåa långklänningen. Den skulle passa perfekt till båda tillställningarna 🙂
  Kommer inte ut på fest och sånt så ofta eftersom jag är handikappad och kroniskt sjuk. Därför innehåller inte garderoben speciellt många fest plagg.
  Ha en härlig vecka!
  Mvh Malin

 75. Jenny

  Jag skulle bli jätteglad om jag vinner klänningen som heter Lacey rosa. Finns inte så många klänningar i de större storlekarna, så blev jätteglad att se att det fanns på din väns sida. Så håller tummarna att jag vinner denna fina klänningen och kan bära den i sommar!

 76. Andréa Magnusson

  Cody om géa själv får välja! Den klänningen är ju så snygg, är inte så puttenuttig av mig så den klänningen passar mig fullgrett! 🙂

 77. Ingela

  Åh klänningen Cannes(svarta med rosor) är ju bedårande. Hade varit helt underbart att ha en ”komma i klänning” efter man fött barn i april -:D
  Håller tummar!!!

 78. Anna

  Oj vad fina klänningar!!! Naturligt hade jag sagt det blåa långa. Men jag har ”lovat” mig själv att vidga vyerna lite och överraska. Så jag skulle vilja vinna Honor

 79. Emma Brodin

  Om jag vann skulle jag välja pencildressen (den svarta med röda streck och döskallar). Behöver ha en morot så ja har ett bra mål att sträva mot efter ja fått vårt andra barn i sommar ! 🙂

 80. Elin

  HELL BUNNY VAMPIRES 50S DRESS

  Väntar mitt första barn och skulle gärna vilja ha denna i min gaderob, nu när jag snart går ifrån mamma kläderna

 81. natta

  Har faktisk aldrig varit så förtjust i klänningar och har aldrig använt en klänning utomhus vad jag minns, men woow så snygga dom var, så hade gärna velat vissa mig ute för första gången med klänningen nr två längst upp(om jag nu vinner). (=

 82. janina

  Åh jisses amalia. Jag skulle välja klänningen Viktoria, att få bära upp en sådan klänning skulle vara en dröm för den här mamman med en på tok för ouppdaterad garderob. 🙂

 83. Sofia Randhede

  Så många fina klänningar men jag tycker bäst om klänningen Augusti. Körsbär, blått och vitt, allt jag gillar i ett. Att den dessutom heter Augusti som är min favoritmånad gör ju det hela ännu bättre.

 84. Rebecca B

  Åh herregud, jag blev helt kär i den blåa! Så jag är jätte gärna med i tävlingen och skulle såklart vilja ha den blåa om jag vann 😉

 85. Fatima

  Jag har aldrig vunnit en tävling, men gör ett försök ändå 😉 Jag skulle vilja vinna den blå långklänningen då jag bara äger kjolar:)

 86. Lisen

  Så kul med en tävling om sommarklänningar. Våren är på väg och man längtar. Jag önskar mig den blå långklänningen. Den tycker jag är jättesnygg.

 87. Nathalie

  Jag skulle välja klänningen längst ner till höger, långa mörkblå. Ser fantastiskt fin ut och perfekt till sommaren! 😉

 88. Miamaria

  Claudia som ser ut som en sjömansklänning eller den blå hellånga som finns längst ner på tävlingen. Skulle skicka den till min dotter i Australien. Hon skulle bli så vacker.

 89. Eileen

  Hej!
  Om jag vann skulle jag välja Hell Bunny Viktoria och ge till min fina vän som älskar rocka Billy och vars mormor gick bort i veckan.

 90. Anna Larsson

  Hej! Skulle väldigt gärna vilja vinna klänning nr ett alltså den svarta med rosor.Har lyckats gå ner dom där extra kilona efter en graviditet o kommit igång med träningen. Inte riktigt där jag vill vara än men en så fin klänning skulle göra susen för självförtroendet just nu.
  Tack för en bra blogg och för alla kloka tips o råd.
  Du verkar vara en stark kvinna med fötterna på jorden

 91. Carolin

  Jag skulle välja den underbar fina Cannes, men inte till mig utan till min syster som älskar dessa klänningar och ställer upp för mig i alla väder:)

 92. Sarah Jansson

  Hej! Skulle jätte gärna vilja vinna klänning nr 4. Ska börja jobba om en månad efter lång mammaledighet så vore kul med en fin klänning 🙂

 93. Anna-Karin Österström

  Alla klänningarna va så vackra svårt att välja men hoppas på vinst så då få du välja en åt mig om turen är med.

 94. Annelie Ahlberg

  Jag är rund och go.
  Tänk om jag kunde klämma mig i den svart/ röda klänningen..
  Åh vad jag skulle känna mig fin.
  Då skulle det passa att gubben och jag tog oss en tur med vår mustang..

 95. Amanda Appel

  Skulle önska att vinna den otroligt fina blåa långklänningen som finns på bild i ditt blogginlägg! Ska på bröllop och dop den 2maj och har letat som en galning efter en blå klänning att ha på mig. Mammapengen jag lever på nu gör mig inte direkt rik så skulle uppskatta mkt att vinna denna tävling så jag åtminstone kan vara i närheten så fin som bruden 🙂

 96. Malin

  Jag och min sambo har precis köpt vår första raggarbil. Skulle va så kul att ha på sig en fin rockabilly klänning i den. HONOR är min favorit 🙂

 97. Victoria

  Jag hade blivit super duper glas’ över att vinna den långa blå! Den är jätte fin och det hade varit så roligt att få känna mig vacker i den ☺️

 98. Yvonne Müller

  Till sommarens fester skulle den långa blå klänningen passa mig perfekt.
  Varför? Jag är själv lång och då passar det att förstärka upp den siluetten.
  Jag har blå ögon och grått hår – det passar också väldigt bra till den mörka blå tonen på klänningen.
  Min man tycker om när jag har långa klänningar!!
  Häls//Yvonne

 99. Victoria

  Klänningen med svart grund och röda rosor till min älskade vän Stina! Hon älskar rockabilly och har jobbat så hårt för att klara av allt. Hon behöver en speciell klänning så vi kan ge henne en speciell kväll

 100. carolina

  Åhh vilka vackra klänningar!!
  den fina mintgröna Maisy klänningen skulle jag bära som bröllopsklänning i sommar om jag vann 🙂

 101. Rebecka

  Åhh skulle bli över lycklig om jag vann den Midnatts blå långklänningen,som jag kan ha på min mammas bröllop i sommar <3

 102. Linda

  Jag skulle vilja vinna klänningen Cherry pop, en perfekt outfit till min systers 30 års dag & min pappas 60 års fest.

 103. camilla

  tycker att nr 4, den mörkblåa långa klänningen var jättefin,Jag skulle bli jätteglad om jag vann den då min dotter ska gifta sig i maj, skulle sitta såååå bra

 104. Emely

  Åh, wow vilken fantastisk tävling!
  Min favorit är CANNES. Väldigt somrig och feminin som passar mig perfekt. Jag älskar den!!! Ha det bra.

 105. angelica

  Om jag skulle vinna då hade jag Valt den svarta till höger där uppe och gett den till min barndoms vän som precis har blivit frisk förklarad från sin cancer för hon bara älskar rockabilly stilen och de hade gjort mig så glad att få fira de med en ny fin klänning till henne:-)
  Vill även passa på och tacka för en mycket trevlig och inspirerande blogg:-)
  Mvh angelica

 106. Cissi

  Cannes , för att den är så otroligt vacker och skulle passa min kroppstyp väldigt bra. En snygg klänning att visa upp för alla på sommaren

 107. Sara Ström

  Jag skulle vilja vinna den fantastiska svarta skapelsen högst upp med röda blommor. Efter år av övervikt håller jag på att gå ned och räknar med att nå min idealvikt lagom till sommaren. Klänningen vore perfekt för att fira det, och det vore en härlig vinst om jag skulle vinna. 🙂

 108. Lina

  Oj så fina klänningar!
  Jag hade gärna önskat få nr 1 eller nr 3!
  Så himla otroligt snygga…
  Håller tummarna så de blir blå 😛

 109. Malin

  Åå jag som skall på bröllop i sommar å hittar ingen klänning som jag tycker passar mig då jag har en del mammakilon kvar/: men såg den blåa långklänningen å blev helt kär, den skulle jag vilja bära på bröllop i sommar

 110. Saila

  Bild nr 2 / Sugar Skull fodralklänning
  Denna skulle göra min syster extra glader, hon kör ju gammal amerikanare fr 1954.
  Snyggt fodral till en ”böna” som älskar den amerikanska stilen.

 111. Maria Olsson

  Åååh, vilka fina 🙂 skulle vilja ha både den första och deb tredje klänningen men om jag vann skulle jag välja den första klänningen (den svarta med blommor). Nu håller jag mina tummar och tår att jag har turen att vinna. Älskar rocka Billy 🙂

 112. Johanna

  Är så fint med långklänning men har aldrig vågat prova. Den långa blå var otroligt fin och den skulle jag gärna vilja vinna.

 113. Linda

  Åhh claudia klänningen skulle ja vilja ha skulle passa så fint till mig och min bil när jag ska åka damrally i västerås i sommar och på en massa cruisingar, ska även på ett fint bröllop och tänker då inte va utklädd utan känna mig uppklädd i något som passar min stil och det är rockabilly ochtycker denna skulle passa perfekt tilll både bröllop fest och cruisingar, jag skulle nog rentav bo i denna klänning hela sommaren Kram

 114. Sara

  Hej! Jag skulle välja den svarta med röda rosor på 🙂 håller på och tappa alla gravidkilon efter 3 barn rätt så tätt så det skulle vara kul att ha något fint att ta på sig när jag gått ner 🙂

 115. Sommarkurs

  Jag skulle välja den marinblå långa.. Jag är en halvgammal, halvfet, halvtrött och halvsliten morsa som ska ta mig i kragen och sluta gnälla. Istället ska jag slinka in i den vackra klänningen, kamma mig och sätta på mig smycken, räta på ryggen och inse att jag duger gott precis som jag är. Men det behöver jag klänningen till!

 116. Anna

  Hej! Åh vilka fina klänningar! Har jag turen på min sida skulle jag önska mig klänningen Cherry Pop, helt underbar! Kram

 117. Anna

  Å vilka underbara klänningar. Inget för mig men dottern som läser över axeln på mig önskar sig en AUGUSTI klänning eller CHERRY POP. Att ha som avslutningsklänning när man slutar 9an i år

 118. Jessica

  Hej!
  Om jag har turen att vinna skulle jag helst önska mig Claudia-klänningen. Sjömansstilen finner jag verkligen passionerande, både i inredning och i kläder. Otroligt vackra klänningar som framhäver kvinnan bakom kläderna till sin fullaste potential.
  Fortsatt lycka till för din vän och hennes nya butik.

 119. Jenny 3 barnsmamman

  Jag älskar den fina mintgröna klänningen Maisy och skulle bli överlycklig om jag hade turen att vinna den

 120. Josefine

  Jag skulle absolut välja långklänningen. Den skulle passa perfekt på min kusins bröllop so jag ska på i mars 🙂

 121. Ida

  Hej Mirka! Om jag vann så skulle jag välja ”Hell Bunny Hibiscus”. Den skulle sitta såå snyggt nu till våren och sommarens crusingar! Det tråkiga är att man inte alltid har råd att lägga pengar på fina klänningar. Speciellt inte rockabillykläder som oturligt nog oftast är väldigt dyra 🙁

  1. Ida

   Oups, glömde kolla storlekarna!!
   Då ”Hell Bunny Hibiscus” tyvärr är för stor så väljer jag ”Sugar skull fodralklänning” istället 😀

 122. Charlotta

  Svårt att välja men jag fastnade för Claudia!
  Skulle bli populär om inte annat hos svärfar som är gammal raggare och 50-talsfantast!

 123. Guro

  Hej Mirka 🙂 Vilka underbara klänningar hon har. Jag skulle bli såååå glad om jag vann en. Klänningen som heter Cannes skulle jag välja om jag vann 🙂

  Grattis till lillkillen 🙂

 124. Jessica

  Skulle gärna få dra på den marinblå lång klänningen nere till höger.
  Man säger ju inte nej till att framhäva midjan i den där sagolika saken.
  Kramar/jessica

 125. Pia Hansson

  Åh jag vill verkligen vinna klänning nr 2,den svarta.
  Skulle göra sej bra i någon av min karls 2 ”raggarbilar”

  Hoppas verkligen på tur

 126. Annica

  Åh så fina 🙂
  Jag skulle vilja vinna den svarta korta klänningen, sjuk snygg.
  (Synd att detta inte var för ett tag sen, ska på fest i helgen)

 127. Pernilla

  Men herre gud så snygga klänningar..
  Om jag vann skulle jag välja den svarta nr 2..
  Jag skulle känna mig som en prinsessa på min födelsedag den 12 mars..

 128. Mia Fridh Hagström

  Hej Mirka.
  Nu har även jag tittat på programmet med Malou. Det var verkligen jätte bra.
  Alla människor är olika och har rätt att få göra sin egna val.
  Jag tycker ni är varma och härliga som personer.
  Kram

 129. Åse Olsson

  Hej:
  Självklart väljer jag den långa blåa snygga klänningen!
  Den hade passat supersnyggt ihop med min blåa studentkostym.
  Tack för en underhållande blogg.. 🙂

 130. Helena

  Oh My god! Den svart-blommiga klänningen (Cannes) är ju bara ”to die for”. Jag saknar ju såna butiker häruppe, nu när man bor i nordligaste delen (Gällivare). Tyvärr blir det sällan resor söderut så man kan shoppa ”rocka-Billy”- klänningar så jag hoppas väl på att vinna här. Annars får jag nog ta och beställa iaf

 131. Rebecka

  Skulle vilja vinna den blåa längst ner till höger. Min mammas gick sönder förra våren sen den skulle bli perfekt till henne då!

 132. Susanne

  Ska på sommarbröllop och vill ha en klänning som känns unik
  Och vill därför vinna den långa mörkblå som passar för romantik

 133. Maarit Larsson

  Hej . Jag skulle gärna vilja vinna ett förkläde istället för klänning . Jag har blivit bonus farmor till en liten tös och den skulle passa perfekt när det ska bakas . Men en svart , röd klänning med blommor på skulle även passa fint . Håller tummar och tår

 134. Emma

  Oj vad fina! Ligger här och ammar min åttamånaders (min trea) och drömmer om en sommar i klänningen Cannes! Vill också passa på att tacka för att ni delar med er av en liten del av ert liv i TV. Kommer själv från en ganska stor familj (vi är fem barn så allt är relativt) och tycker det är härligt att se er! Familjen annorlunda är både mitt och 6-åringens favoritprogram.

 135. pia

  Hej,ååå den svarta med dom otroligt snygga blommorna på skulle jag vilja ha. Nr 1 alltså, tänk till sommaren eller till buggturerna. 🙂

 136. Lena Nilsson

  Hej! Min o en familj till brukar gå på en 60-talsfest varje år och då vore det roligt att ha en klänning i det temat. Skulle bli jätteglad om jag vann den svarta m röda blommor.

 137. Emma - bilintresserad frisör

  Så sjukt rolig tävling!

  Om jag vinner skulle jag vilja vinna klänningen som heter HONOR.
  När jag såg den slogs jag verkligen av hur vacker den var + att den är enkel, precis som jag. Lättsam & elegant, man behöver inte alltid en massa bling bling för att stråla!

 138. jessy

  Hej jag skulle bli super glad om jag vann klänning nr 1 den svarta med blommor skulle passa perfekt till power meet i sommar 🙂 / jessy

 139. Emeli

  Då jag väntar mitt första barn om en månad och det är många studenter och annat i sommar så hade det varit såå roligt att få komma i något nytt fint! Den långklänningen hade suttit som en smäck då jag inte har några kläder som kommer passa efter!

 140. Anna Göransson

  Den blå långklänningen,Jättefin.Har gått ner 40 kg efter en by-pass op och skulle känna mig ursnygg i den.

 141. Fru Hjerpe

  Oj, den första, den svarta med röda blommor och röd tyll – den är så vacker att jag nästan blir tårögd! Har suktat efter en klänning i den stilen i säkert tio år om inte mer men det har sällan funnits ekonomi att prioritera fina kläder till mig och de gånger jag kanske haft pengar har jag antingen inte hittat nån eller inte riktigt vågat eftersom jag ju ”ska” gå ner några kilo och det inte känns lönt att klä sig tjusigt innan dess. Men den klänningen skulle jag bära, tjock som jag är, och känna mig dösnygg! Vem vet, kanske är den känslan som behövs för att faktiskt komma till skott med att gå ner? Ps. Du har en fantastisk familj som jag avundas så otroligt 🙂 jag och min man önskar oss många barn men jag har jättesvårt att bli gravid och maken börjar komma till åren så vi kommer nog inte hinna med så många som vi skulle vilja. Just nu jobbar vi på #2 och har gått på infertilitetsbehandling sen augusti utan resultat. Jag gillar att du förstår hur rik du är som har dina barn! Tack för att du bloggar om er.

 142. Maria

  Jag vill vinna Cannes den svarta med röda blommor, vi har en bil från 50-talet och en rocka Billy klänning skulle vara asome att ha i sommar då vi ska åka på bilutställningar med den gamla pärlan, jag skulle bli så sjukt glad om jag vann, har trånat efter en sån klänning i länge, men dålig sjukpension (är sjuk pensionär) så ligger det tyvärr inte högst på inköpslista. Så nu hoppas jag att jag får vara en snygg pingla i vacker klänning när sommaren kommer

 143. Heléne Bergman

  Jag är ingen klänningtjej men jag tror att den långa blåa klänningen skulle passa mig bra.
  Vem vet – kanske jag börjar älska klänningar på äldre dar.

 144. Ida

  Klänningen på bild nr 1 den är jätte fin och ja skulle så gärna vilja vinna den till min jätte duktiga lillasyster. Hon älskar rockabilly och klär sig alltid i det:)

 145. Carola

  Alla klänningar är fina, men jag skulle önska den långa blå klänningen, så fin med veck fram det skulle dölja min mage (stomi). Håller tummarna.

 146. Jeanette

  Hej lilla Mirka.
  Jag är av helt beundran av hur ni klarar av att ha eran kärlek vid liv även att ni har 13 barn. Ett stort Hejaheja 🙂
  Men nu till tävlingen, skulle jag vinna så skulle jag vilja vinna klänning nummer 1. Den svarta med röda rosor 🙂

 147. Anna

  Tjusiga! Hade valt Cannes! Den första! Planen är att dansa runt i den framför tvn så kanske mannen vaknar till liv… @-;-;>

 148. Lotta

  Jag skulle vilja vinna den vackra svarta klänningen med blommor på. Jag skulle ge bort den i present till min bästa kompis som är ett sant rockabilly-fan. Hon fyller snart år! Hon skulle bli så glad, hon skulle säkert ha den på sommarens alla aktiviteter som hon ska på i Rocka Billy tema. Skulle verkligen vilja överraska henne med den 🙂 Kram Lotta

 149. Malin

  Skulle jag vinna så skulle jag jätte gärna vilja vinna klänningen högst upp, bild nr 1
  Skulle betyda så himla mycket för mig, Då jag sällan har råd att köpa nya fina kläder, speciellt inte rockabilly klänningar. Håller tummarna <3

 150. Annika

  Den blåa skulle vara en dröm för mig, älskar allt i blått och har inte ägt nån lång finklänning förutom bröllopsklänning (1989) så nu vore det väl vara tid för en sån fin klänning.

 151. Malin

  Så himla många fina klänningar att välja mellan!
  En Cherry Pop klänning hade suttit som en smäck till sommarens alla biltillställningar 🙂

 152. Jessica Andersson

  Hej!
  Jag skulle välja klänningen CANNES i storlek M om jag vann! Jag älskar rockabilly men har aldrig själv ägt en sådan klänning. Skulle bli så glad om ja vann! Mvh Jessica

 153. Sara Ruthberg

  Vilka klänningar! Jag gillar!
  Svårt att välja vilken klänning, men det står mellan AUGUSTI och CANNES 🙂

 154. Carina

  Min fru älskar rockabilly och det skulle vara jättekul om jag fick klä upp mej i en sån fin klänning för hennes skull när vi ska på ”rockabilly night” i maj.
  Den svarta med röda blommor tycker jag är finast.

 155. Fråga om förlossning !!!

  Hej! Du har dom flesta gångerna blivit igång satt i vecka 36-38, har du någon gång tagit Cytotec eller vad har du tagit för får i gång förlossningen? Är så mycket prat om dessa Cytotec för man ta dom när man ska få missfall med fast i högre. Tacksam för svar! Kram

 156. petra

  Jag skulle välja klänningen honor om jag vann . Har en klänninga jag älskar men nu efter att -32 kg så är det förstor och denna honor skulle passa som handen i handsken

 157. Sanna Berg

  Skulle gärna välja klänning nr 1 dock får den nog hänga som prydnad hemma hos mig först är gravid med nr 4 beräknad i juli 🙂

 158. Caroline

  Hej!
  Ååh om jag skulle vinna skulle jag vilja vinna ”SUGAR SKULL FODRALKLÄNNING” den är såååå himla fin! Underbara kläder!
  Med vänlig hälsning,
  Caroline

 159. Nikki

  Jag verkligen älskar Hell Bunnys pencildress Viktoria den är vacker och passar till alla tillfällen… Dessutom som en kurvig tjej som jag så framhäver den mina kurvor på ett väldigt fint sätt 😀 O som student vill man kunna känna sig vacker…

 160. Ninni

  Det stod starkt mellan LACEY ROSA och LÅNGKLÄNNING.
  Otroligt fina båda två men när vi nu går in i våren så passar LACEY ROSA storlek S bäst. Tänk att få äran att bära den på en mysig och fin sommarkväll när det luktar gott ifrån grillen. Att det är små blåa fåglar på den gör den ännu somrigare och mysigare. För att inte prata om det fina rosa detalj bandet i nacken..

 161. Ann

  Alltså jag älskar ju Cannes-klänningen… Och är övertygad om att Cannes-klänningen skulle avguda varje del av mina kurvor! 🙂 Match made in heaven helt enkelt! 🙂

 162. Louise

  Åh så vackra klänningar! jag skulle välja den svarta med röda blommor, den är fantastisk och jag skulle vara super het när jag åkte runt i min Buick roadmaster -51 iförd den!

 163. Sandra

  Om jag vann skulle jag välja klänningen Cody. Den skulle jag kunna jag kunna ha på kontoret till vardags och vara helt amazing!

 164. Marielle

  Jag hade blivit överlycklig om jag vunnit den med körsbär! Hade varit så fin på A-Bombers old style weekend och dansa Jitterbugg i.

 165. Carina Gustafsson

  Om jag vann skulle jag vilja ha klänningen Honor. Jag arbetar på ett äldreboende och till våren ska vi ordna en 50-talsfest för de boende och deras anhöriga. Denna klänning skulle passa perfekt till denna dag.

 166. Tina

  Jag fullkomligt avgudar klänningen Cody, lite nostalgi, kommer ihåg
  en av mina systrar ha sådana här klänningar i början av 60-talet.
  OM jag vinner skulle hennes snart 14 åriga dotterdotter få den:)
  (Hoppas då att min syster ler från sin himmel:)

 167. Sophie Jansson

  Å älskar ”rockabilly ” klänningar! Skulle vilja vinna nummer 1, den svarta med röda blommor! Skulle passa mig perfekt till sommarens cruisingar!

 168. Josefine

  Den blå, långa, skulle jag väldigt gärna vilja ha. Kan dock inte få på mig den nu då jag väntar mitt fjärde 😉 men det skulle vara en otroligt bra motivator efteråt för att komma ner i vikt, att ha som mål att komma i den superfinal klänningen 🙂

 169. Ulrika

  Å hon har en jättefin klänning som är röd med vita prickar på men jag hittar den inte på hemsidan, den skulle jag vilja vinna för den passar till min raggarbil:) Kram och tack för en bra blogg

 170. Sara johansson

  Hade jag vunnit så hade jag velat ha nr 1 den svart/röda. Hade blivit så fruktansvärt glad över å vinna. Pga sjukskrivning för depression så har jag inte råd att köpa mig en klänning själv. Så vinna en sån vacker klänning hade gjort mig så lycklig. Sen har jag problem med min vikt så jag har aldrig vågat köpa en klänning, men vinner jag klänningen så kommer jag stolt bära den! Hoppas hoppas

 171. 3 barnsmamma

  Rockabilly är min grej men har aldrig burit en sådan klänning, jättevackra allihop men den svarta med röda blommor skulle passa mig perfekt!

 172. Pauliina

  Om jag vann skulle jag välja den långa blåa klänningen. Den skulle framhäva mina kurvor på ett sätt som passar mig. Har aldrig vågat ha klänning, men nu efter -20kg så tar jag utmaningen 🙂

 173. mia

  Men hud så fina , om jag vann skulle jag välja den svarta hög upp till höger .
  Jag skulle bli över lycklig om jag vann då blir det första gången som jag gör det . / Mia

 174. Malin öhman

  Åh vad jag skulle bli glad om jag vann klänning nr 1, den svarta med blommor, hoppas och önskas skulle glänsa fint på power meet!

 175. Lilinda

  Hej
  Många fina klänningar men jag tyckte bäst om LINDY BOP TRUDY BLACK PENCIL DRESS och skulle välja den om jag vinner 🙂