Trettonbarnsmamman

Rea-tips, mello m.m

Först vill jag åter igen tipsa er om att KidsBrandStore.se har idag börjat med deras final sale med 60% på allt (ej vårens nyheter, canada goose). De har fyllt på rean med 100tals produkter så det finns 1000 tals varor med 60% rabatt 🙂

sale
i samarbete med Kidsbrandstore
Jag lyckas alltid fynda finfina kläder där och älskar deras reor 🙂

Igår såg vi på mello som så många andra och tjejerna blev överlyckliga här över att Jon-Henrik gick direkt till final.

Och jag måste säga att trots att man inte fattar ett jotta om vad han sjunger om så var låten och Jon-Henrik bäst, klart favorit hos mig också. Det var ju många år sedan mello invaderades av mindre shlageraktiga låtar och jag tror  att det måste vara en låt som sticker ut om man ska ha en chans till att vinna hela Eurovision-tävlingen ( som tex Lordi osv ) ….

jon-henrik

Min andra favorit igår var Kristin. Vilken jäkla pipa den tjejen har! Hon borde ha fått gå raka vägen till final tycker jag tralalaa.

Nog om mellot ….

Älva försökte gosa med lillebror igår kväll men vågade inte riktigt gå alltför nära honom

image

David är svår att fota när man måste ha blixten på för då är han inte stilla
image

Nu är lillfisen vaken så tjingeling 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. madde

  Hej! åh vilken fin filt. hat en likadan som jag fick 2004 till mitt första marsvin Wilma när hon var två veckor. Gillar din blogg 🙂

 2. Karin

  Behöver du inte uppge när du gör reklam? Har ofta sett att har samma inlägg som andra men du utelämnar att det är betald reklam.

  1. Mamma till 4

   Men herregud, Karin! Kan inte du bara sluta komma med dumma, spydiga eller elaka kommentarer till varje inlägg. Prova någon gång med att vara lite glad och positiv. Det hjälper!

   1. Karin

    Gärna en trevligare ton. Tror det är första gången jag kommenterar men du kanske är sidans polis som sätter streck för alla kommentarer som du retar dig på ?notera då att mitt namn kan innehas av flera. Hoppas att du känner dig gladare i morgon.

  2. mirkak

   Tack för att du uppmärksammade mitt miss. Jag fick ta en paus när jag skrev inlägget och missade den biten helt då jag inte dubbelkollade att all text hade sparats 🙁 Nu vet jag att jag måste dubbelkolla efter mig 🙂

 3. Hanne

  Håller med, Kristin borde ha gått direkt till final med JonHenrik. Jag tyckte att alla låtar UTOM Isa och Andreas Weise var bra.

 4. Louise

  Ja jag kollade för ovanlighetens skull för mina barn kollar på det varje år(bättre förr när det bara var melodifestivalen) och jag fastnade för låt nr 2 och sjuan som var för bra. Hoppas han går vidare till schlagern och vinner hela skiten 🙂 Nästa vecka ska jag träffa min systerdotter för första gången. Längtar så efter att sniffa bebis.

  Ha en bra söndag. Kramar från Malmö

 5. Viivi

  Mirka har du sett han som gick vidare i Finland igår? Angelo de Nile! Där har vi något speciellt i år igen, haha. 😀

 6. Matilda

  Blir alltid så varm i hjärtat när jag får se lite snuttar av din familjs liv på tv. Ni verkar vara en sån himla fin familj med två kloka, härliga, roliga föräldrar. Har själv inga barn än men när jag ser er familj så längtar jag så himla mycket!