Trettonbarnsmamman

Hyllan

Hyllan vi köpt kommer från Ikea, har 9 lådor och serien heter Alex 🙂
Kostar 995 kr…

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Har ni fått soffan ni beställde? Jag funderar på en likadan och undrar om den motsvarar förväntningarna och är skön att sitta i?

  2. Cilla

    Ända sedan första gången jag såg dig å din underbara familj på tvn så har jag verkligen älskat er! Ni ä så himmla underbara! Jag följer familjen annurlunda typ slaviskt, men ingen av de andra familjerna kan mätas av er. ni är KÄRLEK!! Ni ä så fina, era barn ä så fina å man blir bara så glad av er! Nån finare storebrorssa än Kevin lär ju inte finnas! Jag tycker ni ä så otroligt söta å rara med varandra. Äntligen kom jag till skott att leta upp din blogg å säga hur mycke du/ni betyder för mig. alltså jag ä ju ingen galning eller så, jag bara beundrar er 🙂 Jag skulle vilja ha en lika stor å fin familj som du har! Du ä toppen! En sån förebild! Gillar dig! Kramar från en medelålders ensamstående tant med endast ett barn (men barnet ä väldigt fint å snällt å bra).

  3. Linn

    Hej! Vilken smart grej! Kommer bli perfekt. Jag tycker ni är en fantastiskt fin familj med två härliga föräldrar. Jag följer er på tv och gillar särskilt att ni är så enkla och inte förstorar upp saker. Älskade vad du sa senast att man ska lyssna till sig själv vad som funkar bäst och strunta i alla pretto-mammor! Tack för inspirationen!

  4. Linda

    Hejsan Svejsan! Hoppas ni hade en hjärte fin helg. Imorgon är det Fettisdagen ska ni äta semlor då? Tänkte om ni bakar eller nåt? Vi ska göra pannkakor istället då det är Internationella pannkaksdagen samma dag som man äter semlor. Om jag minns rätt var det inte lilla Nellie som älskar pannkakor hos er? Kram Linda

  5. Lovisa

    Stort grattis till det nya tillskottet!
    Kärlek är något som man ger och tar det NI har är fan oslagbart!
    Önskar er stort lycka till med nya bebisen och hoppas att ni mår bra!
    Kraam!

  6. Camilla

    Hej!
    Älskar att följa dig och din fina familj på bloggen och även nu på TV.
    Man blir så varm i hjärtat när man läser om er och hur fina ni är tillsammans.
    Grattis i efterskott till er lille son, så fin han är <3, det är alla era barn. <3
    Ha en fortsatt skön måndag.
    Kram <3

  7. mettemy

    Men tack !!!!Exakt en sån har jag letat efter men lyckats missa tydligen, perfekt till våran hall då den befintliga går i bitar snart