Inget nytt…ännu ;-) – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Inget nytt…ännu ;-)

Jag går här hemma och mår/känner mig likadan fortfarande. Varken mer eller mindre. Lite nervös om det skulle starta  typ nu men ändå rätt lugn konstigt nog. Kanske är det så att bebisen sjunker längre ner “bara” ..? Jaja..det visar sig senast på måndag 🙂
Man skulle ju kunna tro att jag borde kunna detta och känna till eventuella tecken osv men jag har ju blivit igångsatt med alla förutom Kevin och Linnéa och då har jag inte hunnit få några “tecken” innan. Bara haft sammandragningar i veckor före. Och hur det var med Kevin och Linnéa kommer jag inte ihåg alls…bara att värkarna startade  under natten med de båda 😉 Så jag känner mig väldigt novis nu för mitt sk tillstånd.
Mina dagar består just nu av massa vila. Jag gör det nödvändigaste – tvätt, disk och lite städning – och jag gör allt i snigelfart. Sover så fort Lilja sover och vilar även lite vid varje tillfälle som ges. Väldigt ovanligt beteende av mig men känner att det är behövligt just nu 🙂
Har ett plan B tack vare en mamma till Nellies och Älvas dagiskompis som kan ställa upp om det skulle bli akut behov. Väldigt snällt 🙂
Fast jag tror inte att jag kommer att föda ännu. Har ju aldrig varit på gång så här tidigt så chanserna är ju inte jättestora även om alla förlossningar är olika. Det vi gör nu är att ta en dag i taget så löser det sig 🙂
Tack för alla era lycka till-önskningar och andra kommentarer som värmer jättemycket ❤

Nu ska jag se klart på 2012

Kramis 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanne

  Lycka till nu i morgon! ❤ Tänker på er, det finns ju inget som är lika underbart som att få ett barn ❤ kram från en fembarnsmamma i Månkarbo

 2. Gun Kjellgren

  Ni verkar vara en härlig familj.
  Barnen är trygga i sig och sammanhållningen fin
  Peter du är en fin och gullig pappa mot dina barn
  Ja även din fru är hur go som helst
  Lycka till med det nya tillskottet.

 3. Eva-Maria Jörgensen

  En hälsning från Skåne till dig och din underbara familj.
  Det är så trevligt att se allt kul ni gör ihop!
  Kram…. från Eva-Maria m familj

 4. popcorn

  Kan inte Peter vara ledig när det nu närmar sig? Han måste ju ha massor av pappadagar kvar att ta ut från de andra? Annars kanske han kunde offra några semesterdagar? Då hinner han ju vara med i a f. Och kanske skulle behöva hjälpa till hemma så här på slutet…Skulle inte vilja vara höggravid och ensam hemma med 12 barn varav flertalet är småbarn! De stora är väl inte hemma på dagarna antar jag…

  1. 3 barnsmamma

   Åh vad du är jobbig, de gör nog så som de tycker känns bäst och funkar för dem i deras familj, en annan familj kanske vill på ett annat vis. Du har visst åsikter och synpunkter på allt, många bra dock men en hel del dryga faktiskt.

   1. popcorn

    Det bjuder jag på 🙂 Med en liten rättelse – jag har inte åsikter om ALLT. Det mesta passerar faktiskt obemärkt…Som alla andra (?) utgår jag från mig själv. Tänker faktiskt på att Mirka nog behöver vila så här på slutet och det är ju inte så lätt när hon är själv med alla småbarnen. De största är väl i skolan på dagen. Om jag var hon (vilket jag inte är och är glad att jag inte är eftersom jag är fullt tillfreds med mitt eget jobbiga jag och mitt liv) så skulle jag ändå känna mig betydligt bättre om maken vore hemma de sista dagarna. Och om jag var Peter skulle jag vara skitnervös när jag åkte till jobbet varje morgon. Men om hon trivs med att vara själv med allt på dagarna så fine för mig! Kommentarer överflödiga. Case closed! 🙂 Ska ändå sluta slösa tid på att läsa och kommentera bloggar då jag har annat för mig framöver så du slipper snart se mina dryga kommentarer!

    1. Ida

     Vilka bekymmer en del har. Mirka och Peter gör väl som dem vill? Vad är det att tjafsa om? Tänk att en del måste lägga sig i allting.

 5. Anne

  Åh så spännande det är Mirka! Måste kika in då och då för att “kolla läget”. Så skönt med back upen! Lycka till nu och jättekram!

 6. 3 barnsmamma

  Men hallå, kanske underlättar väldigt mycket att veta när den lille kommer eftersom 12 andra barn behöver tillsyn, planering krävs nog eftersom det kanske inte många som med kort varsel kan passa 12 barn. Jag förstår Mirka till fullo! Lycka till nu!

 7. Karin

  Hej Mirka!
  Lycka Till med förlossningen när den än blir. Nu när du har en plan B så tycker jag idag är en bra dag 😉
  Det är min födelsedag idag 🙂
  Hur som så är det inte alls långt kvar nu tills vi får se lilla “Sixten” <3
  Kram från mig

 8. Helene Brandt

  Härligt! Snart får ni träffa er lille kille. Han kan gott stanna kvar tills på Måndag. Ha en skön helg, med mycket vila! Kramar till hela fina familjen!

  1. Anne

   Det har Mirka redan skrivit om flera gånger. Hon vill ha det under kontrollerade former. Hon är “snabb” och vill inte riskera att hon föder hemma med barnen som tvingas uppleva det. Barnvakt måste ordnas och så vill hon ju helst att Peter ska kunna vara med.