Trettonbarnsmamman

Vecka 38, Ikea m.m

Idag har jag gått 37 fulla veckor! Det är nära nu…imorgon får vi förhoppningsvis veta exakt hur nära 😉 Jag har haft en hel del sammandragningar de senaste veckorna men idag har jag haft förvärkar hela eftermiddagen. Jag tror absolut inte att jag kommer att föda innan igångsättningen men jag hoppas på att det onda gör lite nytta som underlättar själva igångsättningen. Förhoppningen är att vara öppen så pass att det räcker med att spräcka hinnorna… Imorgon vet vi hur det ligger till down there 🙂

image

Dagens mage. Känner mig enorm…eller rättare sagt så är jag enorm. Jag är så svullen i ansiktet att ögonen försvinner nästan…. 😀

Benny och Victor åkte till Torstuna i fredags och har varit där till idag. Igår tog vi en tur till Ikea för att köpa lite ramar, nya glas och några lampor. Vi tittade på soffor då vi har ett tag nu varit sugna på nya och hittade en modell som båda fastnade för. Vi har varit inne på en hörnsoffa och det vi hittade var en 3:a och en 2:a så nu suger vi lite på den karamellen och tittar runt på andra ställen innan vi beslutar oss. Det finns en del nät-sidor som har bra priser på fina hörnsoffor men jag vette fasiken om man törs beställa utan att ha provsuttit soffan? Har någon av er beställt så och blev ni nöjda?

Idag försökte jag vila så gott det gick på eftermiddagen när Peter var iväg och hämtade killarna. Tacka vet jag en Bamse-film…den höll småttingarnas intresse och efter filmen ville de se reprisen av FA 🙂
Nu ska jag slappa en stund till tv:n …

Kramis 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea K

  Hej detcstämmerdet jätte kul att se er på tv igen men var det bara jag dom märkte att de har blivit en miss vid upplösningen på barnen? De säger Kevin Linnéa sedan kommer tvillingparen Jennifer och Benny Selina och Oliver ,Alice Thor Nellie , Älva och Lilja också är Mirka gravid med barn nummer 13 som väntas komma i februari , typ men det är väl oliver och Alice som är tvillingar och ute oliver och selina? Förlåt om jag har fel !men jag misstänker STT jag har rätt och ville uppmärksamma dig på detta! Lyvkatull med igångsättningen ! Kramar /Linnea K

  1. mirkak

   Vi såg också att de har tagit fel på tvillinparet nr 2 😉 Självklart så är det ju Alice och Oliver som är tvillingar 🙂

 2. Carro

  Vad härligt att ni snart får snooza bebis igen. Om ni inte redan gjort det åk till Storvreta möbler.
  Vi fick hem vår Bretz-soffa i förra veckan, supernöjd. Man kan välja att utforma den som man vill och givetvis finns det massa andra soffor att välja på också.

 3. Sophia

  Hej!
  Först vill jag bara säga att jag beundrar Er! Ni är så fantastiska med Era barn! Mysig familj!
  Sen vill jag tipsa om trademax fina soffor till bra pris! Hört många som rekommenderar och vi ska själva beställa därifrån :).

 4. Hejhej!

  Hej! Lycka till med bebben! Har en fråga som kanske är dum men tänker ni aldrig- tänk om alla våra barn får så många barn? Var, hur träffas man då? Som sagt fånig fundering:-)

 5. Malin

  Gud va roligt! Min graviditet ligger endast fyra dagar efter dig! Så det är himla roligt att följa din graviditet. Jag kan tipsa om att Mio har väldigt bra och Goa soffor till rimliga priser. 🙂 kram

 6. Linda

  Åhhh va skoj att han ploppar ut snart! Han kan väl heta Nisse? Nisse Norrström låter nice! Kram Linda och lycka till.

 7. Cecilie

  Hei Mirka. Lykke til med nr 13:) Du er god! Tusen takk for en super blogg:) Den er SÅ gøy å følge med på:)
  Mvh tibarnmamma i Norge;)

 8. Lina S

  (¯`’•.¸*♫♪♥(✿◠‿◠)♥♫♪*¸.•’´¯)Gomorron Mirka(¯`’•.¸*♫♪♥(✿◠‿◠)♥♫♪*¸.•’´¯)

 9. Ann.B

  Hej!
  vill tipsa om Sweef.se och deras soffor.
  Vi tänker köpa två st Björnen med divaner och sätta ihop som en jätte hörnsoffa.

 10. 3 barnsmamma

  Lycka till på samtalet idag! Snart får ni äntligen se er lille prins! Önskar er all lycka nu framöver!

 11. Maritha

  Vi har handlat soffa från Trademax. Ganska stor hörnsoffa med divan. Var rea och betalade kring 10 tkr för ngt år sedan. Supernöjda. Bra kvalitet för det priset.

 12. EWi

  Många av IKEA:s vanligaste soffor finns jättebilliga på Blocket också, från folk som byter inredning som vi andra byter strumpor. Kolla där med före ni bestämmer om ni ska köpa en helt ny eller inte.

 13. jessie

  Köpte en bäddsoffa på furniturbox å vart supernöjd. Kolla även på blocket man kan hitta bra soffor till rimliga priser.

 14. Malin

  Vi beställde från trademax för ca 2år sen och är nöjda dock så är det en dubbeldivansoffa. Dom har leverans fram till dörren:)

 15. Jenny

  Vi gjorde en annan variant!
  _________
  ==== |
  | ==== |
  |________

  Köpet två hörsoffor från Mio! Bord som är 3 i ett (2små under det stora) satte ihop som ett stort bord.
  Tv:n sitter på väggen till vänster! Vi kan sitta 15 pers i sofforna utan problem!! Svårt att beskriva

 16. Kicki

  Hej hej!
  Vi beställde vår nya soffa på nätet hos furniturebox.se utan att provsitta den först.
  Lite vågat! Men oj så nöjda vi är!!!

 17. Carina H

  Ja, den magen var stor.skönt när det är över, gällande möbler så köper jag mina soffor på MIO för priset där är inte så stor skillnad med andr butiker tycker jag, är alltid nöjd, men beställa via nätet har jag gjort vad gäller en konstrotting grupp till min inglasade balkong/terass, beställde även ett rumsbord till mig också och var nöjd även med det, är nu ute efter en byrå, som jag kommer att beställa via nätet, jag kan rekomendera Furniturebox.se. mycket att välja på samt fri frakt ända till dörren, bara det är värt pengarna, eftersom jag varken har bil eller körkort så passar detta utmärkt för mig, men lycka till med letandet.

 18. Elin

  Hej Mirka . Vi beställde en soffa från furniturebox och vi blev super nöjda. Vi hade kollat runt länge i olika möbel affärer men kände att vi aldrig hittade någon som kändes rätt. Jag började att kolla på nätet och hittade vår soffa. Det blev en hörnsoffa med divan som passade perfekt i vårat vardagsrum. Hoppas att ni hittar det ni söker. Jättekul att se er i familjen annorlunda igen. Följer även er fina familj här. Ha det gott och lycka till imorgon med magen.

 19. Lena

  Det märks på ditt lugn att detta har du varit med om ett antal ggr!!
  Du är inte dålig som orkar med ett IKEA besök så här på slutet.
  Nu är vi spända här på vad morgondagen ska visa-
  Kram från ett snöigt Småland

 20. Lisa

  Jag och min sambo köpte vår soffa på trademax utan att ha provsuttit. Smidig och snabb hemleverans och soffan är skön och supersnygg. Dessutom väldigt billig. Jag skulle absolut rekommendera er att ta en titt där!