Trettonbarnsmamman

Reatips – KidsBrandStore.se

Jag gillar att tipsa när KidsBrandStore har olika reor då jag själv brukar passa på att handla därifrån just då 🙂 Speciellt till våra större barn.

Idag startar en rejäl utförsäljning i butiken för att göra plats för vårens kläder.

50% på allt (ej vårens få nyheter och canada goose)

wintersale+50

Passa på att fynda lite fina märkesplagg 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanne

    Rea på Kidsbrandstore är super! Jag har köpt fantastiska NoaNoa sommarkläder till min dotter och en Ebbe-skjorta till min son.

  2. Anna

    Hej Mirka, jag undrar en sak. Du kanske har skrivit om det tidigare men jag är ganska ny läsare av din blogg (har dock följt er på tv genom åren). Du har ju varit mammaledig under lång tid, när jobbade du senast och med vad? Kommer du att börja jobba igen när sista barnet börjar på dagis eller kommer du att vara hemmamamma? Kan gissa att det nästan är ett heltidsjobb att ta hand om tvätt, städning och matlagning när man har en sån stor familj!