Trettonbarnsmamman

Sömnlös…igen

Så var det sen kväll igen och jag är ensam vaken och glor på nyheter. Somnade en kort stund tidigare…men nu har jag myrkrypningar i fötterna och onda sammandragningar. Just sammandragningar har jag fått mer och mer av de senaste dagarna och värst är när de kommer när man kör bil. Jag fick huvudvärk idag igen framåt kvällen…. jag har ytterst sällan ont i huvudet så 2 dagar i rad är ovanligt för mig men tror ändå inte att det är någonting allvarligare på gång. Har ju inte ont hela dagarna och det blir bättre av värktabletter. Men återkommer det så ska jag dubbelkolla med barnmorskan 😉

Är trött på dagarna och får inte mycket gjort….det är som att jag går på sparlåga i väntan på förlossningen. Går fortfarande och försöker komma fram till ett namn till lillebror. Vad svårt det är denna gång då! Jag har 2 favoritnamn som vissa andra gillar och vissa inte… tjejerna har ju sina 3 förslag men njaa…de känns inte helt 100. Killarna kommer med väldigt få förslag – typ deras kompisars namn så…nej…inte mycket hjälp där inte 😀 Kevin var 3 veckor gammal när vi bestämde vad han skulle heta, kanske blir det likadant denna gång…..

image

Lilla lilla hjärtat ❤

image

Kram kram 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anneli

    Vi hade helt klart för oss vad äldsta skulle heta, när hon väl föddes stämde det inte alls. Så vi fick lite panik 😉 men hon fick ett annat namn dagen efter. Kian tycker jag är fint.

  2. Carina

    Hej!
    Bil börja med att säga att jag läser din blogg varje dag! Gillar den skarpt!
    Kollar er givetvis på familjen annorlunda också.
    Namnförslag, vad sägs om Theo eller Sam, Milo är ett annat. 🙂
    Kram

  3. Nathalie

    Ett pojknamn jag tycker är såå fint är Levi. Det skulle våran yngsta hetat om det blev en kille nen nu blev det en Lykke istället 🙂

  4. Britt-Marie Persson

    Namnförslag Anton, Ville, Leon, Alvin, Teo, Matti, Mika, Jesper, Robin ( mycket populärt i början på 90-talet ) min son heter det, född -93.

  5. Elin A

    Tycker ni ska döpa lillkillen till Hannes, det hade passat fint:) ( är inte alls partisk eftersom ena sonen heter det he he)
    Lycka till när det är dags för honom att ploppa ut.

  6. Patricia

    Vide passar bra med de andra barnens namn, speciellt med Lilja 🙂 Annars gillar jag Will (svenskuttalat), Sam och Alexander förstås som min son heter!

  7. babsan

    Ser fram emot kvällens avsnitt och få se er underbara familj igen. / Bara på skoj. ett namnförslag: Peter Ville Göran../ Var rädd om dig och ha koll på ditt blodtryck, inte roligt om du går och får havandeskapsförgiftning!!!!

  8. atina med fyra

    Känner igen mig precis med namnfrågan

    Vårt fjärde barn fick vi påminnelse att vi inte skickat in inom 3 månader

    men hon ”hette” olika namn olika veckor, vi provade oss fram

    hon såg inte ut och var inte, alls de namn vi hade tänkt innan

    så ta det lugnt med namnet ni kommer att känna när det känns rätt

  9. MT

    Devin är fint tycker jag!
    Längtar till ikväll när Fam. Annorlunda drar igång. Skall bli så roligt att få följa er i vardagen igen.
    Lycka till med förlossningen.

  10. Anna

    Vår första var namnlös i en vecka, och tvåan i en hel månad. Om tvåan hade blivit en pojke hade hon hetat Jacob, jättefint namn tycker jag.

  11. mia

    När vi väntade vår flicka, kändes det som att vi aldrig skulle hitta ett namn till henne. Men i sista sekund innan förlossningen dök det bara upp ett namn som kändes rätt. Och detta namn hade aldrig varit på ”listan” innan. Det är så konstigt. När man bläddrat igenom alla namn om och om igen och så helt plötsligt dyker det upp ett namn som bara känns rätt. Linnea fick vår dotter heta.

  12. Inger Mattsson

    Tänker blodtyck när jag läser dina inlägg och hoppas att din igång sättning närmar sig.
    MVH
    Styrkekramar
    Inger

  13. Cecilia

    Tänk snart är du trettonbarns mamma. Du får vara trött dels är du inte 25 år längre dessutom så tär det på kroppen att vara gravid!
    Försök att vila nu så gott det går m, lycka till med allt.
    Väntar med spänning på kotten!

  14. Carina H

    God kväll på dig med.Sitter själv och är lite slö och trött, men svårt att sova, fast jag inte är gravid, har mycket värk i kroppen,pga att jag har fått inflammation i benmärgen, låter lite konstigt men så är fallet, värken kommer och går, tur att det finns medicin som hjälper, men vore glad om jag slapp, känner mig som en piller burk, du har verkligen fått en stor mage, men snart blir det tomt,skönt för dig. väntar med spänning på resultatet. Lycka till

  15. Ulrica

    Hej!

    Hoppas verkligen inte det är havandeskapsförgiftning som smyger sig på!! Vila vila och åter vila! (Lätt för mig att säga

    1. Ulrica

      Halva kommentaren försvann…

      Jag har ett namnförslag; Felix! Betyder lycka, lite med tanke på att han är nr13 i barnaskaran…kram på dig!