Trettonbarnsmamman

Gästinlägg :-)

 

Min vän Camilla frågade mig redan tidigare i höstas om hon fick skriva ett gästinlägg hos mig men jag glömde helt bort det då.

Jag har känt Camilla nu i ett par år via bla Facebook. I somras åkte vi upp till de i Dalarna och hade en fantastisk vecka där och fick då också chansen att lära känna hela familjen 🙂

Här kommer Camillas gästinlägg

Hejsan

Jag har fått äran att gästblogga här på Mirkas blogg.:-D

Det ska bli så kul och spännande,vet ju inte vad hon har för läsare men som jag hört det är ni jättetrevliga..ler..

Då ska jag presentera mig.:-D

Jag heter Camilla och är 34 år och fick mitt 10:e barn för ett år sedan.

Det var dottern Sandra som kom då..ler.

Sen har jag Cecilia som är mitt äldsta barn,hon är 16 år.

Mathias är 13 år ,Ebba är 12 år,:-D

Sen har vi Cilinne hon är 9 år,Erika 7 år,Mikaela som är 5,Robin som är 4,Sophie som är 3,Rasmus som är 2 och Sandra förståss som är 1.

Jag är född och uppvuxen i Alby/ Botkyrka.

Bodde där tills jag var 21 år,träffade då min man o vi flyttade till Åkerstyckebruk som ligger vid strängnäs/Mariefred.

Bodde där i 2 år och sedan flyttade vi hit till Norra Dalarna,en liten n by som heter Särna.

Det ligger mellan Älvdalen och Idre. 😀

Här har vi bott i 11 år.

Min pappa,styvmamma och bror bor fortfarane kvar i Alby och andra brodern med familj i tumba,3:e brodern med familj bor i Olofström ,sen har jag mamma och bror i Hallonbergen.:-D

Jag bloggar på min sida som heter http://www.minstorafamilj.se

Har instargram med om nån vill följa mig där,heter minstorafamilj..

Sen har jag även bloggen på facebook 

https://www.facebook.com/MinStoraFamilj

Det skulle vara så kul om ni ville kika in hos mig,ännu roligare om ni ville skriva nått.

Jag svarar alltid på kommentarer,sen är det kul om jag hittar nån ny att läsa hos oxå..ler..

Kramar från Camilla

www.minstorafamilj.se

 

IMG_6191hgjyujk

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tanja

  Fast när det står ”gästinlägg” så tänker jag att det ska handla om något, kanske ett aktuellt ämne som bloggaren tagit fasta på, eller vad som. Det här var ju bara en vädjan om att man ska läsa hennes egen blogg.

  Och ni som genast ska hoppa in och försvara Camilla när folk påpekar detta om att hon skiver ”ler” hela tiden.Om hon nu själv VILL ha fler läsare och folk kommenterar med att de gärna skulle läsa men att de stör sig på ett uttryck, då är det väl BRA att hon får det tipset?! Skillnad om det var personangrepp, men det där med hur man skriver kan man ju faktiskt reflektera över. Men om ingen nånsin kommenterar det och istället bara slutar att läsa bloggen (jag kan också tröttna snabbt när jag inte trivs med språket) så hur ska bloggaren ha en chans att veta? Sådant kallar jag konstruktiv kritik till skillnad från ”du är ful i håret”- kommentarer…

 2. Monica

  Alltså Jag tror inte mina ögon här.
  Vuxenmobbing på hög nivå.
  Man kan ju välja att inte läsa bloggen o. man Inte finner den tillfredsställande o man behöver inte
  skriva o säga allt som poppar upp.De hade ni aldrig vågar göra ansikte mot ansikte.
  Tjata a fact.
  Camilla Jag fortsätter o följa dig o du har då alltid svarat mig o de uppskattas.Sen tycker jag inte de är nåt man kan begära heller.Trevlig helg alla glada(o ni mindre glada)//Monica

 3. Sandra

  Tycker din blogg är rak och ärlig Camilla. Den känns äkta:-) Blir allt lite avundsjuk när jag följer livet med er som har många barn. Önskar av hela mitt hjärta att jag får åtminstone en liten till. Har fyra underbara barn, men högsta önskan hade varit sju o vara hemmamamma. Därför e d lite extra härligt o följa er med många som vågar trotsa normen;-) ps: hoppas du bara låter fåniga kommentarer rinna av dig så du inte lägger ner nån energi på dessa.

 4. Carla

  Tycker det är mycket märkligt att så många skulle tycka illa om Camillas blogg när hon aldrig får negativa kommentarer. Dessutom förstår jag inte påståendet med att hon skulle blocka folk och inte svara på kommentarer. Tycker aldrig storbloggare svarar på sina! Medan Camilla gör det, och vadå ragga läsare? Finns väl folk som spammar värre då, som Satu som är med överallt och Ankpung! Camilla har jag aldrig sett ragga runt efter nya läsare. ”Ni” eller ska jag skriva DU som skriver är dessutom anonym så man kan ju räkna ut med kuken att det är samma person som skriver allt för du skriver som en femåring!

  1. popcorn

   Har aldrig sett denna blogg spamma och desperat jaga läsare som en del andra. Däremot har jag ofta sett henne kommentera i andras bloggar vilket bara är trevligt. För att jag ska fastna för en blogg ska den ha fina foton, uppdatera ofta, ha ett bra språk (inte skriva på dialekt eller upprepningar hela tiden (typ smileys överallt eller ”ler” då, hahaha) ), små vardagliga personliga inlägg, relativt reklamfritt och att man får svar/kommentar om man kommenterar. Höga krav, jag vet 🙂 Jag ska kika in på Camillas blogg sedan, har inte hunnit!

  1. Ida

   Jag har inte ens lagt märke till att det ofta står ”ler” och det är absolut inget som stör mig. Väldigt vad känsliga alla ska vara då. Skulle ni tycka det var roligt om ni själv fick sådana kommentarer?

 5. helena

  Du skriver, jag svarar alltid på kommentarer. Jag håller inte med dig. Jag kommenterade ett inlägg en gång där du hade lagt upp en bild på dig själv. Du såg rätt sorgsen ut, ja nästan lite olycklig. Jag frågade: du ser sorgsen ut, hur mår du? Jag frågade endast av välvilja, inget annat. Du svarade genom att blockera mig. Jag fattar, jag har inte med det att göra. Min avsikt var inte att vara elak. Jag ville bara fråga av vänlighet!
  Du har en fin familj och en fin blogg, men att försöka få fler läsare på det här sättet är inte speciellt charmigt.

   1. Alexandra

    Kag har kommenterat flera gger på din blogg o fått svar VARJE gång. Gillar det att du svarar. Det känns roligare att kommentera om man får ett svar 🙂

   2. helena

    Testade att kommentera scholl, det står då: Du har blivit blockerad av minstorafamilj.se.
    Well well, det är ju trots allt din blogg, du gör naturligtvis som du vill med den.
    Genom ditt gästinlägg hoppas jag iallafall att du hittar det du söker. Lycka till med din blogg och din familj!

 6. Mariahusetfullt

  Hej,
  Camilla jag tittar in till dig i bland. Läser bloggar när jag hinner. Jag följer dig också på Instagram. Du verkar ha en jätte fin familj och din blogg är det absolut inget fel på. Strunta i dom elaka kommentarerna
  Kram
  Mariahusetfullt

 7. Marie E

  Men herregud!
  Är det allvarligt vuxna männinskor som komenterat här. Då är det inte undra på att en del barn mobbar!!!!
  Camilla din blogg är jättebra jag läser den lite då och då.

 8. linda

  Tråkigt att du behöver ragga läsare överallt men förstår varför. Har följt din blogg och upplever att den blir sämre och sämre. Ta heldre hjälp av mirka, Anna och Annika hur en blogg ska vara uppbyggd. Lämnar nu din blogg.

 9. Ida

  Vad kul det hade varit att följa er på tv. Häftigt med så många och så tätt i ålder, låter jättemysigt.

 10. Elin

  Hade gärna läst denna bloggen (gjorde det ett tag). Men snälla lägg inte in …..ler…… i tid och otid. Vad finns det för mening med det? Blir jobbigt att läsa. Så slutar du med det så åk jag gärna för du verkar ha en mysig familj!