Vinnare – Tassimo – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Vinnare – Tassimo

 

Nu så har jag med hjälp av Jennifer gått igenom alla tävlande och efter ett svårt val utsett en vinnare.

Vinnaren är:

KARIN

Eftersom jag nu under min tredje mammaledighet äntligen lärt mig dricka kaffe, till min mans stora glädje, skulle det vara kul att kunna servera lite mer variationer än vårt bryggkaffe. Koppen tillsammans framför tvn på kvällen när lugnet lagt sig är viktig för oss!! Latte är min smak, men testar gärna nya :)

Grattis Karin! Maila mig med dina adressuppgifter: tolvbarnsmamman@hotmail.com

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.