Trettonbarnsmamman

❤ Älva 3 år ❤

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Älvas 3-års dag…..Hipp hipp hurraaa

image

♥ Grattis till vår glädjespridare ♥

Idag har jag varit hos barnmorskan. Bebisen växer och har det bra. Livlig är han och vägrade att vara still när bm lyssnade på hjärtljuden 🙂

Jag startade dagen med att jaga tandläkartid. Ringde folktandvården inne i Uppsala där de skulle ha akuttider men det de kunde erbjuda mig var att ta en titt inte så mycket mera. Det för att jag inte är listad hos de och då har de över ett års väntetid….? Hmmm….orkar nog inte vänta sååå länge …. Ringde då vidare till ett ställe som en av er hade rekomenderat och där fick jag tid efter kl. 12 🙂 Så efter mvc åkte jag vidare till stan och hann in på HM en snabbis för att handla en present och en julklapp. Kom 20 min för tidigt till tandläkaren och fick komma in strax efter. Tog röngtenbilder, fick bedövning och 10 minuter senare var tanden provisoriskt lagad 🙂 Supertrevligt bemötande och där kommer jag fortsätta att gå. Ny tid redan i början på januari.

Kom hem och stökade av lite av det värsta och körde sen Emmelie, Linnéa och Jennifer till bussen. Tjejerna ska julhandla på Gränby C.

Jag har nu en tårta att fixa 😉

Kram kram ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.