Trettonbarnsmamman

Tack, selfies, disco m.m

Goa ni är som kommer med tips när jag behöver hjälp ❤ Tusen tack!
Jag  tror fortfarande mest på att mina besvär grundar sig på problemen med bihålorna eftersom värken sitter liksom utbrett och blir värre framåt kvällen….precis som tidigare i höst när jag hade besvär. Jag har inte direkt ont i bihålorna men har en täppa som sitter högt upp och inte ger med sig.
hann inte ringa runt efter tandläkartid idag då vi har flaxat runt i Uppsala nästan hela dagen och shoppat lite julklappar och desto mera mat. Barnen slutade tidigt och när de kom hem runt kl. 10.30 åkte vi iväg. Selina och Alice följde med hem till kompisar och sover borta inatt.
Alla julklappar är nu inhandlade och det mesta av julmaten. Utanför City gross kunde man snurra på en hjul och vinna saker. Högsta vinsten var att få tillbaka 25% av det man hade handlat för. Vi var en jäkla pinne ifrån den vinsten jäkla skit också ! Det hade ju suttit fint att få tillbaka 25% av de 5000kr vi handlat för 😀 Men men….Vi vann istället 2st gratis kaffe med bulle…..
Jag var rätt slut efter dagens shopping och såg inte framemot att packa in allt när vi kom hem. Barnen hade önskat sig tacos till middag och Kevin och hans flickvän var snälla och lagade maten 🙂 Jag, Peter och Emmelie åt grillad kyckling och sallad istället för äckel tacos…..
Det var juldisco i Björklinge för barn från 6-års upp till 3:an och Victor ville gärna dit så Peter skötte den biten. Alice var också där med sin kompis 🙂

Jag hittade nya fina selfiesar i min? mobil igen….denna gång tagna av Linnéa

image

Love her ❤

Såg framemot att ligga i soffan och bara dö ut till tv:n….men  det är ju bara skiit i alla de kanaler vi har! Absolut ingenting värt att ens somna till och då är det illa.
Så jag ligger här och skriver istället samtidigt som jag lyssnar på Nellie  som hostar rätt mycket i sömnen… Hoppas att hostan lugnar ner sig snart så hon kan sova skönt inatt.

Kram kram 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. malin skoglund

    hej! Tipsade dig om nasonex nässprej mot bihålorna, och jag hade samma som du med tandvärk, men den försvann när jag blev frisk, alltså inte tandvärk utan kommer från bihålorna, är nog samma för dig. krya på dig Kram

  2. Lina S

    Om man har problem med sina bihålor
    skall man passa sig för starka lukter.
    Särskilt om man har bihåleinflammation, eller håller på att bli förkyld.
    Typ tvättmedel,rök,parfymer etc.. God jul.

  3. Anna Lundin

    Hej
    Läst att du har problem med bihålorna. Vill tipsa dej om ”Renässans plus” som finns att köpa på apoteket receptfritt. Det absolut bästa! Innehåller inga konstigheter! Inte vanebildande och innehåller bara natriumklorid. Man kan använda det ofta tills det går över. Det bästa jag använt så testa det!! Hoppas att det hjälper dej!!

  4. Kristina

    Ett superbra knep mot bihåle problem är en nässpruta som finns att köpa på apoteket!
    Fyll den med ljummen koksaltlösning ( jag gör egen koksaltlösning, blir billigare så) och fyll först en näsborre sen den andra.
    Det är relativt obehagligt första gången och jag rekommenderar starkt att man står i duschen när man gör det då det verkligen löser upp allt slem i skallen, man sprutar nämligen in vattent i ena näsborren och då åker slemmet ut ur andra, oj så mysigt eller inte, men extremet effektivt!
    Lycka till
    Lycka till

  5. Anna

    Synd att det är så mycket reklam på din blogg numera. Den har verkligen tappat fokus. Man orkar inte läsa inläggen mellan all reklam… sen alla dessa reklaminlägg.

    1. Ida

      Det är så tråkigt med allt gnäll över att det är så mycket reklam på bloggen. Mirka har redan förklarat att det kommer vara många reklaminlägg nu vid jul så det hjälper inte att klaga. Antingen så accepterar du att det är mycket reklam eller så slutar du läsa bloggen. Inte så svårt va?

  6. Carina H

    Ville bara skicka en julhälsnng till Er alla, och hoppas att all förkylning och hosta försvinner, ha nu en bra och skön julhelg med alla de dina, kramar från Upplands Väsby

  7. M

    Läst att man kan dela en lök för att sedan lägga den i en skål och hälla kokande vatten över. Sedan ställer man skålen med ”lökbadet” bredvid huvudändan eller under sängen. Detta är något som sägs ”bota” hostan.