Trettonbarnsmamman

Bloggmiddag m.m

Så har ännu en helg vara swichat förbi… Kan inte fatta att det är snart första advent ( hjälp måste rota fram lite adventsljus osv… ). Igår var det äntligen dags för årets bloggmiddag. Jag har under hösten hoppat över i stort sett 99% av alla event och annat skoj men just bloggmiddagen ville jag inte missa då jag missade den förra året. Jag åkte i god tid då jag visste inte riktigt var jag skulle kunna parkera. Middagen var på Taverna bazaar i Gamla stan och jag kan imte säga att jag var bekant med området.  Det var smidigt att komma fram till Stockholm men vid Gamla stan där kartan sa att jag skulle svänga in var det bara massa byggen så efter att ha irrat runt ett bra tag valde jag att parkera i garaget vid Slussen och gå istället.  Lite sen, något stressad och väldigt pinknödig kom jag fram och hängde av mig,  hälsade på Ewa och letade upp toan.  De flesta av de 40 tjejer var redan på plats men jag hade tur att hitta en ledig plats brevid Anna, Annika med flera.

image

Bästa sällskapet 💜

Jag kommer att återkomma med en fortsättning ang middagen, måste ordna till bilderna först 😉

Idag har jag varit trött. Kom hem sent och är inte van att vara uppe så länge just nu. Peter har fortsatt med källaren och idag har han och Victor målat där

image

Victor bara älskar att få vara med och hjälpa till och en riktig arbetsmyra 🙂
Annars har vi väl inte gjort så mycket utöver det vanliga….har fått nästan tomt i tvätthögen vilket är bra då vattnet kommer att stängas av ett tag imorgon.
Idag går jag in i vecka 29! Det är livligt i magen och nu har jag kommit till punkten när man inte kan äta större mängder mat åt gången och toabesöken har ökat med antal 🙂 I veckan har jag mvc-besök bla.

image

Avslutar med Alice 💜

Kramis 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. eva karlsson

  Hej hej
  Inte klokt va tiden rinner iväg-redan inne i vecka 29??
  Ska bli så roligt att få se den lille plutten här inne så småningom.
  Va roligt att du kunde komma iväg lite-de är du värd.
  Gillar dig och din familj i massor.
  Ha de så gott.
  Kramis

 2. stina

  Hej mirka jag tycker du är en tuffing .Jag har precis börjat, läsa din blogg jag tycker. Du gör det bra som hinner med allting .men så är du finska också så du har den finska sisun.Idig synd bara att du får.Ta emot mycket skit .Ha det bra