Trettonbarnsmamman

Firat mamma 💜

Idag har vi varit hos min mamma hela eftermiddagen.  Peter hämtade hem de 4 barnen som varit hos kompisar i Torstuna och vi möttes upp i Märsta. På vägen till Märsta stannade jag till och köpte blommor och fikabröd, jag hade tänkt baka med då vi var utan vatten större delen av igårdagen så vart det inte så 😉
Det var härligt att vara hos mamma även fast det blev lite trångt i deras lilla lägenhet.

image

image

image

”Morfar” Armas, Victor och mummi 💜

image

Jennifer valde hjärtat till världens bästa mormor

image

Min mamma älskar ljus och även bling bling så det här fick hon av oss.

image

Älskar dig mamma 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Catarina

  OJ, vilken lycka för din mamma då ni kommer med alla barnbarnen …Det är ju inte 3-4 st som ska ha plats*L* Kan tänka det blir full fart och massa skratt. Härligt

  1. popcorn

   Kan tänka mig att det även är ganska jobbigt. Även för mig som alltid har ett gäng barn runt mig, blir helt slut om de har några kompisar med hem också. Så om man inte är van måste det vara väldigt intensivt och jobbigt med så många på en gång. Även om det säkert är roligt också.

 2. Metha

  Jättesöt mamma o dito dotter!!
  Mamma har också en gullig tröja på sig,m volanger som jag gillar!
  Ha det så gott båda två!

 3. Christina P

  Hejsan Mirka!
  Hon ser så ung ut din mamma! Härligt att få trängas lite ,det gör vi oxå då vi far till vår mamma ,jag och mina syskon 🙂 Jag har 5 barn,syster har 9,bror har 4 och är de andra som bor å annan ort så blir det 5+3+11 till och sen alla vuxna.Inte ofta det hänt men tror ialla falll någon gång vi tryckt ihop oss 😀 Önskar dig en bra dag!Kram