Trettonbarnsmamman

minisemester

Jag har varit lite frånvarande hela helgen. Inte för att jag direkt planerade det utan har bara helt enkelt inte hunnit kika in här 😉
Vi åkte iväg i fredags på en minisemester över helgen och vi har haft full rulle från morgon till kväll. Barnen njuter till fullo av alla roligheter och på kvällarna har allihopa bokstavligen stupat i säng. Jag har träningsvärk i bena och jag har sovit som en stock från tidig kväll.

image

Linnéa poserar så fint

image

Idag har vi tagit det lugnt innan hemfärden. Passade på att promenera runt hotellet och bara njuta av lugnet 🙂
Mera om helgen när vi kommer hem. …

Kram kram 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Hej! Här kikar jag in lite då och då och nu har jag skälv hunnit få min femma! Så en tanke, hur gör ni/du? jag är en som gillar städat men med barnens intågande så har man ju fått sänka kraven lite 😉 de vill ju springa in och ut och man kan ju inte be dem och komisar att ta av sig sandiga strumpor och jeans varje gång haha! är det bara stå ut och dammsuga soffan sen. Eller hur gör ni? har ni regler? hjälps alla åt med städa osv. Ha en bra dag!!

  2. Lotta

    När familjen gör nåt skoj med barnen eller löshår. Då är det oftast inspelning, bekostas av tv produktionen. Sjukt! Börja inte jiddra om arv, eller trissvinst.

  3. Linda

    OJ vad spännande! Undrar vart ni har vart? Jo och namn förslag till den lille i magen. Han kan heta Wille, Love Sixten Norrström. Wille för ni önska er nog en kille. Love för eran fina kärlek. Och Sixten för att det är Peters sextonde barn. Kram Linda. PS eller varför inte Wiking?!

  4. Chocochock "50 nyanser av choklad"

    Härligt med lite semester!
    Själv har jag precis kommit hem från en helt fantastisk resa till Berlin som gick i chokladens tecken. Jag har nog aldrig sett och ätit så många praliner :). Besökte även världens största chokladbutik, som råkade ligga i Berlin. Vilken lycka!

  5. Karin

    Ser att många stör sig på att ni skaffat många barn , det är väl bara dom sätter fart själva, och leverera 🙂 Förstår att det är nya avsnitt på G ! Dock inte lika roande längre same same … och tretton på väg. Har förstått att du röker Mirka ? Inte alls OK förebild för någon,
    Hur hinner du ens??

  6. madde

    Såg på instagram att ni varit på Kolmården i helgen med ett inspelningsteam så ja antar vi har glädjen att få se er i familjens annorlunda igen