Trettonbarnsmamman

Flugskit

Jag är slut som artist. Finns det någonting jag inte tycker om att göra så är det att tvätta fönster. Värsta göromålet ever! Men sen vi köpte en sån där fönstertvätt-manick från Kärcher så har det blivit lite mindre jobbigt jobb det måste jag erkänna. Om det inte vore för all flugskit som finns på och runt fönstrerna sommarhalvåret. Som jag hatar dessa flugfän och deras skitande. Svarta prickar som är svåra att få bort. Äckligt och tyvärr så kommer det att se likadant ut om en vecka igen *suck*
Hur som helst så har jag kämpat med fönsterna idag. Och som grand finale har jag burit upp en stationär dator med allt som hör till plus ett skrivbort till övervåningen dvs killarnas rum. Nu säger min kropp: Stopp och belägg Mirka, du har gjort ditt idag! Och jag tänker lyssna för denna gång 😉

Idag kom vår gulliga granntant över med en supergod äppelkaka som hon hade bakat åt oss 💜

image

Jag är så glad över att återigen fått så fina grannar 🙂 Det är ju liksom lite som lotteri när man har flyttat och hittills har vi alltid haft väldigt bra grannar.
Igår kom Linnéa hem med sin Legolas-teckning som hon hade gjort i skolan i våras.

image

Hon är duktig vår Linnéa 💜
Imorgon har vi 2st barn som fyller år och 1 på fredag. Och på fredag åker jag på kryssning där jag ska föreläsa 😉 Peter skulle ha följt med mig men det sket sig på barnvaktspunkten så han får snällt stanna hemma. Tar dock med mig Jennifer och Lilja.
Nu ska jag ta och kamma igenom håret på ungarna. Det går visst löss i skolan…. Så håll tummarna att jag inte hittar några 😉

Kramis 💜

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alexandra

  Vad duktig hon är på att teckna. Löss är så vidrigt, har köpt en elektrisk luskam. Har säkert blivit lurad… Har följt din blogg länge, gillar er skarpt.

 2. skidåkar mamman

  Hej
  Jag har ej putsat fönster på 41 år. Jag är 41 år. Men jag är lite eljest säger svärmor. Ha en fin dag.

 3. Catarina

  Gullig grann”tant” ni har då…Visst är bra grannar viktiga .

  Jag har 1 barn som fyller 21 år idag , så nu ska jag baka lite. Vi firar med kräftor ikväll.

  Önskar er en fin dag och du Mirka, tänk på att ta det lite lugnt .

 4. Lena

  Glömde ju totalt att berömma Linneas superfina bild.Har ni en blivande konstnär i familjen?.Hoppas att hon går vidare med sin talang.En underbar tjej.

 5. Lena

  Du måste vara rädd om dig o bäbisen i magen.Inte bära omkring så tunga saker .Vilken fin äppelkaka , så skönt att ha en så bra granne. Kram

 6. Sanne

  Hoppas du slipper lössen!! Aldrig roligt! Hoppas även få träffa på dig i något sammanhang längre fram kanske, jobbar för Trampoolin 🙂

 7. Mormor

  Så fin teckning er tjej gjort , jätte duktig , ha det bra nu , när du ska iväg , ( jag bor på landet håller med dig om flyg skit , ättika och varmt vatten brukar gå jätte bra )

 8. Anne

  Teckningen är verkligen jättefin! Så roligt att ha en sån gåva! Nog vet du väl Mirka att man ofta har de grannar man förtjänar?? Det säger en hel del om er också! Jag undrar när fasen vår granne kommer med äppelkaka? Undrar vad i hela världen hon skulle säga om jag gick över med en till henne..