Trettonbarnsmamman

Gästinlägg ;-)

 

Hej allihopa!
Jag har än en gång fått äran att gästblogga här hos fina Mirka!
Sist jag gjorde det var minstingen som fick namnet Kevin, fortfarande i magen och nu är han snart 4 månader redan Leende ansikte med leende ögon Det låter som en klyscha, men tiden går verkligen fort.
Vem är jag då, kanske ni tänker?
Satu heter jag, 31 år från Haninge, söder om Stockholm där jag bor tillsammans med min man som är från Uruguay och våra 6 småttingar:
  • Nicole som är 6 år som precis började i förskoleklass, hon känner sig så stor och stolt, medans jag har det lite jobbigare med det Leende ansikte med öppen mun Nicole är också lugn och omtänksam.
  • Vanessa som är 5 år har precis tappat sin andra tand. Tror nästan att hon har vrickat ut den med tvång, för hon ska ju göra allt som storasyster gör.Leende ansikte med leende ögon Vanessa är familjens virvelvind, ni vet, hon som alltid råkar ut för allt. (med en vilja av stål också)
  • Jonathan & Danilo – våra 4-åriga tvillingar Busfröna. Dom eggar upp varandra och gör ena dumheten efter den andra. Men dom är snälla och omtänksamma också, lite busiga bara.Flörtande ansikte
  • Olivia är 1 ½ år- Familjens härmapa. Hon tror att hon är såå stor och kan allt som syskonen kan. Hon pratar som en papegoja och man får verkligen hålla sig för skratt med henne. Växande hjärta
  • Och minstingen Kevin som blir 4 månader den 23/8. Hur ska man beskriva Kevin? -Snäll och Gosig Leende ansikte med öppen mun Alla ska jämt hålla honom och pussa på honom. (inte honom emot)
NYAHEADERN
Jag bloggar på Me & My Baby Dolls (http://.mybabydolls.se) om livet som hemmafru/mamma till 6 småttingar i åldrarna 0-6 år. Jag skriver om min/våran vardag, mina funderingar och tankar mellan himmel och jord och även om mitt intresse för inredning och fotografering ←–  vilket ni lär märka på bloggen om ni kikar in Leende ansikte med öppen mun
gästinläggblogg
Det skulle vara jätte roligt om ni ville kika in hos mig, Ni är varmt välkomna Växande hjärta
Hoppas att ni ska trivas Leende ansikte med leende ögon
www.mybabydolls.se
Och återigen- Tack Mirka för att jag fick äran att gästblogga hos dig. Du är en härlig människa och en riktig Supermom! Stort Grattis igen för bebisen i magen, vi ser fram emot att träffa mirakel nr 13 Växande hjärta Hälsa familjen!
Kram/Satu
http://mybabydolls.se
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anki

    Du är oxå en supermamma Satu och jag gillar din blogg väldigt mycket även om jag är många år äldre än du är 😉
    Kramar från Skåneland